Komentari na vest

Sferopulos nasmejan: Velika pobeda, moramo konstantnije u odbrani, u napadu imamo mnogo talenta

J

Jtd

pre 7 meseci

Ovo preokrece citavu sezonu :-)
u

uveknadnugdeipripadaju

pre 7 meseci

Cestitam, bitna pobeda da skocite sa šesnaestog mesta na....isto šesnaesto xd
b

bitna je

pre 7 meseci

za partizan, izjednacio se sa efesom i valensijim..hvala fmp-u..
1

1912f

pre 7 meseci

Janis će izbaciti Želimira iz plej ofa Evrolige , ove sezone
1

149

pre 7 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@

@ 149

pre 7 meseci

Polako sa plakanjem bice vremena
3

383829ww9

pre 7 meseci

Svet je lep kada sanjamo...
k

kolumbijke su najbolje

pre 7 meseci

koji crni talenat u napadu ? alo covece igras bez centara i cutis ne dovodis pojacanje pravo, nemas ni trojku
S

Smarasbre

pre 7 meseci

Idi gledaj svoje decke
P

Pojacanja

pre 7 meseci

Ako uprava KKCZ nema novca za nova pojacanja(kao sto pricaju) evo resenja i za taj problem,lepo sad u januaru raskinite ugovor sa Nejpirom koji prima 1.5 mil godisnje i za te pare mozete taman da odmah dovedete dva pojacanja na poziciji cetvorke i beka sutera,a na Nejpirovo mesto vratiti Topica i resena stvar,na naj nacin zrtvujes jednog igraca a za uzvrat dobijes cak tri pojacanja i to za isti novac koliko kosta samo jedan Nejpir,to je najbolje resenje ako vec klub nema para!
V

Visente Del Boske

pre 7 meseci

Da je to tako jednostavno mi bi to uradili odavno,ovde se radi o tome da kada bi raskinuli ugovor morali bi da mu isplatimo sve po slovu tog ugovora tj 3 miliona evra jer je prilikom potpisivanja dogovorena dvogodisnja saradnja sa godisnjom platom u iznosu od 2 miliona.
@

@Boske

pre 7 meseci

Nisi u pravu,Nejpir je potpisao na jednu godinu a ne na dve,Teodosic je potpisao na dve,tako da moze da se raskine ugovor sa Nejpirom lagano i ne mora u opste da mu se isplati cela godisnja zarada vec samo za ovo vreme koliko je proveo kod nas!
h

ha ha

pre 7 meseci

prvo ima 2 godine ugovor, drugo raskid jedino uz full isplatu , ili pozajmica ali niko ga nece i uz tu platu..zato ne lupaj...agenti su obezbedili igrace od ljudi kao covic koji bi da se igraju sa njihovim porodicama, otpustaju i dovode kako hoce
R

Realno istina

pre 7 meseci

Radite na taktici trenirajte budite ekipa i tim i kad ide i kad ne ide. Ali se uvijek borite i dajte sve od sebe. To ce svi da prepoznaju. Hvala za pobjedu. Idemo dalje.
S

SotirZvaniDjubre

pre 7 meseci

Mislim da smo konacno uboli trenera, prilagodljiv, razuman, dobro vodi utakmicu, prepoznaje vrline i mane, zna da pohvali igraca, izjave na mestu, gospodin.
т

то...

pre 7 meseci

...Грк православац наспрам Турака и потурица.
D

Don Vito Corleone

pre 7 meseci

Pisalo se da Zvezda hoće da vrati Holinsa, šta se dešava po tom pitanju. Sasvim korektno je odigrao u prvom mandatu. Igra vrhunsku odbranu, brz je, skače, solidan šut, mislim da bi dobro došao, kada već ne možemo da dovedemo na toj poziciji koš ubicu, kao što su bili Beron i Lojd.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 7 meseci

Demantovano
Z

Znik

pre 7 meseci

Mec kao i Fener. Domaci teren, protivnik osakacen povredama i ne sluzi ga sut. Zvezdi u napadu ne postoje Nejpir, Rokas, Tobi, Lazarevic, Lazic, Ilic, Kuzmic, ponekad nesto urade ali mnogo cesce nista Davidovac i Jago, Teodosic ima 3 dobra pa 2 losa meca, Nedovic kad zagusti nestane, jedino je Mitrovic standardan i Bolomboj sa svojih 8 poena.
p

pst

pre 7 meseci

Razumljivo posledice jugoslovenstva.
r

river plejt

pre 7 meseci

Podrska ekipi !!!
@

@&#_

pre 7 meseci

A turčinu ne preostaje ništa drugo nego da sa timom do kasno u noć analizira i gleda video snimke
M

MNM

pre 7 meseci

Bravo Sferopulos !