Janis Sferopulos (© Star Sport)
Janis Sferopulos (© Star Sport)

Sferopulos otkrio: Hanga otišao kod svog doktora, za Šabaza spremna maska

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.11.23. | 22:13

Nove informacije iz tabora Crvene zvezde kada su u pitanju povređeni igrači

Utakmica protiv Mornara nije donela uzbuđenje. Crvena zvezda je rutinski odradila posao i opravdala ulogu velikog favorita, zato je na konferenciji za medije trener crveno-belih Janis Sferopulos odgovarao na brojna pitanja koja nisu imala toliko veze sa mečom protiv kluba iz Bara.

Ipak, prvo je počeo o meču 8. kola ABA lige.

Izabrane vesti

"Odradili smo utakmicu profesionalno. Želeli smo pobedu, uspeli smo da rotiramo igrače, svi su igrali. Pre svega smo hteli da razigramo Marka Simonovića koji je dugo odsustvovao. Sve ovo smo uspeli. Počeli smo ozbiljno od samog starta, imali smo i fokus u odbrani, generalno sam zadovoljan odigranim utakmicom", rekao je Grk.

Upitan je potom šta je potrebno da se poboljša kako bi Zvezda igrala još bolje?

"Radimo na tome da igramo sve bolje iz utakmice i utakmice, pre svega u odbrani. Što se tiče napada, vidi se da igrači sarađuju, imamo talenta. Radimo dobro u napadu, igramo kao tim. Za mene je najbitnije da popravimo odbranu, igramo dobro, ali znam da možemo bolje i na tome radimo".

Zatim je bilo priče o povređenim igračima. Dao je detaljne odgovore trener Zvezde.

Prvo o Adamu Hangu koji trenutno nije u Beogradu.

"Hanga je otišao kod ličnog doktora, kako bi dobio novo mišljenje oko situacije sa kolenom. Dobio je dozvolu iz kluba. Komuniciramo sa njim. da vidimo kakva je situacija. Videćemo kada će se vratiti, svi zajedno ćemo odlučiti kada će zaigrati jer i dalje oseća bol u kolenu".

Branko Lazić se i dalje oporavlja od povrede koju je zadobio na meču u Železniku.

"Branko Lazić je počeo da trenira, ali bez kontakta. Još uvek ne znamo kada će se vratii. Ako sve bude kako treba, uskoro, ali ne mogu da kažem precizno".

Za kraj bilo je reči i o Šabazu Nejpiru koji je polomio nos.

"Što se Šabaza tiče, napravljena je specijalna maska. Počeo je da trenira bez kontakta, ali i dalje ima otok oko nosa. Čekamo da splasne otok i tek tada ćemo moći da znamo tačno kada će zaigrati", završio je izlaganje Sferopulos.


tagovi

Janis SferopulosKK Crvena zvezdaŠabaz NejpirAdam Hanga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara