Nikola Mirotić (©MN Press)
Nikola Mirotić (©MN Press)

Situacija sve lošija: I Mirotić pozitivan na virus korona

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.10.20. | 16:13

As Barselone se oglasio na društvenim mrežama

Evropska košarka zapada u sve veću epidemiološku krizu i situacija postaje sve lošija gotovo iz sata u sat. Posle vesti iz Francuske da je sve veći broj igrača i članova stručnog štaba zaraženih virusom korona i da imaju blagu simptomatsku sliku, pozitivan kovid test dobio je Nikola Mirotić!

Španski reprezentativac i as Barselone zato sigurno propušta gostovanje Valensiji u utorak uveče, ali i utakmicu protiv Panatinaikosa u Blaugrani dva dana kasnije. Mirotić se ovim povodom oglasio na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

“Želim da potvrdim da mi je kovid test bio pozitivan i nažalost neću moći da igram protiv Valensije. Osećam se dobro i pratim sve lekarske upute. Želim saigračima sreću protiv Valensije i šaljem im podršku s distance“, napisao je Mirotić.

Podsetimo, tokom dana iz Asvela stižu informacije da je sve veći broj zaraženih igrača i članova stručnog štaba, pa za susret s Panatinaikosom na raspolaganju su samo devetorica igrača, uključujući i dvojicu iz omladinskog pogona. Pozitivne kovid testove u Asvelu imaju trener Ti Džej Parker i jedan od njegovih pomoćnika, te Noris Kol, Metju Strazel i Kevarijus Hejs, a prijavljena su i još četiri nova slučaja, ali imena nisu otkrivena.

Može li Evroliga da iznese ovaj problem na pravi način?



tagovi

Nikola Mirotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara