Stefan Jović u Saragosi (©Zaragoza Baloncesto)
Stefan Jović u Saragosi (©Zaragoza Baloncesto)

Sjajni Stefan Jović umalo do dabl-dabla, oduševio trojkom sa preko devet metara!

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.04.23. | 23:57

Najbolja partija otkako je stigao u Saragosu

Kako vreme prolazi, sve je jasnije da forma Stefana Jovića konstantno raste i da se vraća u prepoznatljivu formu iz najboljih dana karijere!

Plejmejker iz Niša odigrao je najbolju rolu otkako je zimus potpisao za Saragosu, ali i pored izvrsne partije nije mogao da spreči poraz od Bilbaa koji je na svom parketu slavio rezultatom 81:68 (18:16, 15:8, 23:23, 25:21).

Izabrane vesti

Jović je na terenu proveo bezmalo 32 minuta i za to vreme skupio 17 poena (6/11 iz igre, 2/3 za tri), osam asistencija, četiri ukradene lopte i tri skoka za indeks korisnosti 25! Bio je daleko najbolja karika u igri Saragose, ali je ekipa sa severoistoka Španije ipak ostala bez treće pobede u nizu. Oduševio je sve u dvorani na početku četvrte deonice, kada je na isteku napada pogodio trojku sa preko devet metara! Istina, Bilbao je u tom momentu već ubedljivo vodio, ali to ne umanjuje Jovićevu igru i utisak koji je ostavio.

Saragosa je odličnim igrama u proteklih mesec dana značajno popravila svoju poziciju na tabeli i pobegla od zone ispadanja, dok je plej-of društvo udaljeno četiri pobede.

Vrlo dobar meč odigrao je i Boriša Simanić koji je za 30 minuta na parketu imao 10 poena i šest skokova. Treći srpski internacionalac na parketu Nikola Radičević sladio se pobedom svog Bilbaa, a za 27 minuta u igri imao je osam poena i četiri skoka.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Alehandro Rejes sa 20 poena i pet trojki iz devet pokušaja, dok je Adam Smit ubacio još 17 poena za Bilbao.

Sastav iz Baskije sada ima dve pobede više od Saragose i bliži je Valensiji koja drži poslednje mesto za doigravanje.



tagovi

Stefan JovićKK SaragosaACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara