Komentari na vest

Smailagić: Bio sam u NBA, ali ovo nikad nisam doživeo; Avramović: Odigrali smo preozbiljno

l

linoleum

pre preko 2 godine

sta ti vredi kad si zvezdas i to znaju svi dzabe se peres
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Делија сам, али баш штета да ова екипа не игра Евролигу у овом тренутку..
M

Miou

pre preko 2 godine

Jeste steta,ali mislim da jos nemaju iskustva,karakter za Evroligu.Plus,fale im 2-3 igraca extra klase,da bi bili konkurentni u tom takmičenju.Pozdrav od delije
g

gargamel89

pre preko 2 godine

Koliko znaci Zeljko , to je cudo! Zamislite da vas iz treninga u trening ,iz utakmice u utakmicu svaki dan loži da budete jos bolji ,agresivniji, jači ! Odavno nije bila ovakva atmosfera u ekipi! Na kraju kada je Panter izlazio , erupcija! Avramovic je tip kao Vesa Petrovic ,dušu bi dao za ekipu! Mali Madar je paljevina na pozitivan nacin, Leday je preiskusan,i verujem da ce tek u kasnijoj fazi doci do izrazaja.. Za sada sve ide kako treba ,da ne ureknem! Pozdrav !
b

bg

pre preko 2 godine

Bravo!
H

Hrvoje

pre preko 2 godine

A šta si brate onda žurio u NBA?

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Doneo si odluku da radiš sa Obradovićem i jednog dana ćeš pričati da ti je ta odluka odvela karijeru ka samom vrhu gde ćeš biti. Sjajan talenat, već sad može i za repku da igra. 👌🖤
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Čovek je igrao u najjačoj ligi na svetu, bez Obradovića, nema potrebe pripisivati mu zasluge koje nema. On je plaćen da ovako priča, ali mi nismo. Šta će sad više da postigne uz ovog trenera, da igra na Marsu? Partizan je za njega veliki korak nazad, možemo samo da nagađamo koliko je taj korak plaćen.
G

Gost123

pre preko 2 godine

@Kimi Car. mnogim igracima iz NBA je karijera nazadovala do nivoa prosecnih igraca u Evropi, npr. De Colo, Sved, Tavares itd...
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

To je sve individualno, zavisi od kluba, forme, zdravlja, motiva, saigrača, taktike, neko se ne uklopi u nekom trenutku, ali ovo je čista patetika. Ne sporim ni njega ni Žoca, ali ovo je klasična bajka za naivne.
G

GosTn

pre preko 2 godine

@Kimi Car: A odakle ti logika da je dečko koji ima 21 godinu dotakao zenit, i da više ne može da unapredi sebe, pored Zeljka Obradović. Otišao je sa 17-18 godina u NBA, i to u GS kad je najjači bio. Šta je znao tada? I koliko god da je učio i radio, ima još da uči i radi. Lupetaš gluposti. A i malo si ljubomoran. ;) Opušteno. Oprošteno ti je.
K

Kimi Car

pre preko 2 godine

Opušteno, samo iznosim mišljenje o patetici. Jesam ljubomoran, pa Partizan je jako uspešan ovih godina, svaka čast. :-)
G

GosTn

pre preko 2 godine

Niko ne kaže da si ti ljubomoran na prethodnih 6 sezona, taman posla. Al' te malko sikira budućnost. Pozdrav.
G

GosTn

pre preko 2 godine

I jos zaboravih da prokomentarisem ovo tvoje izlaganje o igranju na Marsu. Pričaš kao da je imao NBA karijeru, tipa Vlade Divca. On dečko odigrao za 3 godine, 30ak utakmica prosek 5-6 minuta. Ako Bog da da osvojimo Evrokup, zanima me sta ce mu biti draže u karijeri, te tri godine u NBA ili jedna sezona u Partizanu. Naravno da ce mu biti Partizan, to će za njega biti taj Mars o kome pričaš. Tako da tvoji komentari su glupost teška i ti sam znaš da su glupost. Ali opet kažem, malko si ljubomoran i tvoju frustraciju razumemo mi Partizanovci u potpunosti. Nego mi kaži da li je istina, čuo sam da je u Surdulici juče bilo poprilično klizavo?