Smailagić posle debija u Evroligi: Osećam se fenomenalno

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.11.22. | 23:27

Mladi centar imao zapaženu rolu

Dobio je Partizan Makabi, ali dobio je Željko Obradović opciju više na unutrašnjim pozicijama. Posle više od dva meseca u crno-beli tim vratio se Alen Smailagić i imao zapaženu epizodnu rolu. Pokupio je nekoliko ofanzivnih skokova i za pet minuta ubacio devet poena. Sasvim dovoljno.

Izabrane vesti

“Nisam igrao dva meseca, navijači, atmosfera, sve je dovelo do toga da se ja osećam dobro, da se ceo tim oseća dobro. Svi sa klupe su skakali za svaki koš, svaku odbranu, svaki faul i mislim da je to dovelo do pobede na kraju. Za nas, mlade igrače, utakmica je bila čas na kom smo naučili dosta toga. Nismo odustajali, poveli smo tek krajem treće četvrtine i stvarno je bila prelepa atmosfera, voleo bih da se ponovi u budućnosti”, poručio je Smailagić.

Imao je mladi centar debi u elitnom takmičenju?

“Prvi put sam igrao u Evroligi, osećam se sjajno, igrači su stvarno dobri, fizicki dominantni sa tim moramo da se nosimo pogotovo kao mlada ekipa”.

Kako ide oporavak?

“To nije pitanje za mene već za trenera i doktora obzirom da oni planiraju moj oporavak i oni su zaslužni za moje lečenje”.

Kako se ti osećaš?

“Ja se lično osećam fenomenalno posle ovakve večeri”.


tagovi

Alen Smailagić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara