Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Smailagić u bolnici!

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.11.23. | 19:13

Loše vesti za crno-bele. Alen Smailagić se požalio na velike bolove u plućima

Ono čega smo se pribojaviali je dobilo potvrdu. Alen Smailagić je doživeo neugodan udarac na utakmici protiv Splita, a kako je saopštio trener Željko Obradović on je prebačen u bolnicu još na poluvremenu okršaja u Splitu u okviru 6. kola ABA lige.

Izabrane vesti

"Imali smo situaciju na poluvremenu utakmice. Smailagić je otišao u bolnicu, požalio se na veliki bol u plućima posle udarca koji je dobio. Ne znamo šta je sada sa njima. Čekamo informacije", rekao je Obradović na konferenciji za štampu posle meča.

Podsetimo da je Smailagić imao već problema sa povredama tokom ove sezone. Mučio ga je skočni zglob, ali nije hteo da propusti duele protiv Crvene zvezde. Igrao je pod injekcijama, a taman kada se ta situacija donekle sanirala sada je nastao novi problem. On je protiv Splita bio na parketu svega pet minuta.

Podsetimo da Partizan Mozzart Bet već neko vreme igra bez Kevina Pantera koji ima problema sa kolenom, a nema ni Mateuša Ponitke koji muči muku sa ramenom.

"Ponitka je blizu da se vrati i da krene sa treninzima, ali i njemu će biti potrebno da se vrati u formu", dodao je Obradović.

Osvrnuo se Željko Obradović potom na utakmicu sa Splitom koju su crno-beli rutinski rešili u svoju korist.

"Nije nova situacija da igramo utakmicu na manje od 48 sati posle meča Evrolige. Najbitnije je da imamo motivaciju i energiju. Ekipa je izašla na parket na pravi način. Imali smo energiju, igrali smo dobro u nekim moentima, u nekim nismo, ali dovoljno da savladamo ekipu Splita koja sasvim sigurno može da igra bolje od ovoga. Moram da naglasim da smo se osećali veoma lepo u Splitu ova dva dana i svima se zahvaljujem na lepoj dobrodošlici".

Usledilo je konstatacija novinara da Željku Obradoviću ne manjka energije na klupi.

"Da nema toga verovatno ne bih ni sedeo na klupi. Pokušavam to da prenesem na igrača. Video i oni to. Dok imam taj osećaj, ja ću ovaj posao raditi, kada ne bude tako... Verovatno neću ni raditi ovaj posao".

Nije dozvolio Obradović da se igrači opuste ni kada je bilo 25 poena prednosti.

"To je logično. Igrači koji su na terenu moraju da čitaju utakmicu i rade neke svari. Svaka utakmcia je priča za sebe i donosi novo iskustvo. U tom smislu razgovaram sa njima. Moramo da vodimo računa i o minutaži", završava Obradović.


tagovi

Alen SmailagićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara