Sonja Vasić (©fiba)
Sonja Vasić (©fiba)

Sonja Vasić: Tokio, vidimo se!

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.07.21. | 18:05

Srpska košarkašica ide na Olimpijske igre

Proglašena je najboljom košarkašicom Evropskog prvenstva na kojem se Srbija popela na krov kontinenta.

Ali, samo nekoliko dana kasnije stigla je vest da je Sonja Vasić „zakačila“ koronu, kao i njen suprug Miloš Vasić, koji je tada već otputovao za Tokio. Vladala je neizvesnost da li će najbolja srpska košarkašica moći na Olimpijske igre, da li će stići da se spremi za zahtevan turnir...

Izabrane vesti

Odgovor na to pitanje dala je sama Sonja danas na svom instagram profilu.

Proteklih par nedelja su bile jako turbuletne i psihički izazovne za nas. I iako naš san još živi, svestni smo da ima i nekih snova koji služe i da te probude. Verovatno nećemo biti na planiranom nivou za nas, ali izlazimo iz ovoga zajedno, snažniji posle još jednog izazova. Hvala svima koji su nam pomogli u ovom periodu. Hvala svima koji su brinuli. Hvala i onima i koji nisu bili baš humani, jer ništa te ne gura napred ko inat i srdžba. Tokio, vidimo se“, napisala je, pored ostalog, Sonja Vasić.

A i njen suprug Miloš Vasić je pregurao koronu, poslednja dva testa su mu bila negativna, pa je sa ekipom ušao u Olimpijsko selo. Pitanje je samo koliko će biti spreman posle dve nedelje karantina za takmičenje, a u dvojcu sa Mačkovićem važio je za kandidata za medalju. 


tagovi

Sonja Vasićtokio 2020ženska košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara