Komentari na vest

Šou Lilarda i Karija, Janis je MVP, Jokić imao skroman učinak, Lebronov tim dobio (VIDEO)

Pakal

pre oko 3 godine

Komediju zvanu All Star meč neću komentarisati, ali da li je primetio neko da u celom tekstu nigde nema rezultata utakmice (što samo pokazuje koliko je sama bitna)? :)
S

Sombor

pre oko 3 godine

A gde je Somborac??
D

Dil

pre oko 3 godine

Covek nije dosao da pokaze kako moze da natrpa protivnicki kos vec da se zeza i ohladi malo od utakmica. On svoju moc pikazuje timskim radom, ali i solo resavanjem kada je tesko.
F

FM

pre oko 3 godine

Pa kako da ne bude skroman kad covek lopte ne vidi? Cim dodje do Karija ili Lilarda "akcija" se zavrsi. Imao 4 suta, a nije imao ni neku minutazu. Covek je jednostavno timski igrac i ne moze doci do izrazaja.
G

Gost76

pre oko 3 godine

Uzivanje je gledati ih.
T

Tik0

pre oko 3 godine

Kakva lakrdija od kosarke, vredjanje inteligencije i same ove igre. Klasican cirkus, keceri.
S

Sta je ovo

pre oko 3 godine

Druze, ovo je revijalna utakmica. Dosli su da se zabave, da zabave publiku. Najbolji igraci na svetu, boljih nema. Ne znam sta je ovde lakrdija, ali onda gledaj utakmicu bajern zvezda, gde zbog manjka kvaliteta vuku jedni druge za dresove a konacni rezultat 54:52
1

12341234

pre oko 3 godine

Sta je ovo To je uvek i bila revijalna utakmica, ali se igrala i odbrana i dešavalo da igrači zbog šest penala završe nastup. Bilo je zezanja uvek, ali igrala se, pogotovo u poslednjih 15-ak minuta ozbiljna košarka. I to je bio pravi koncept, a ne ovo iživljavanje nad loptom. Svi znaju da Stef može da pogađa sa svih pozicija, a Janis kada se zaleti da može da probije svaku odbranu. Ništa tu nema spektakularno. Zato su ranije majstori pokušavali da urade ono što im nije svojstveno. Tako si imao situaciju da Šek pokupi loptu ispod svog koša i kao najbolji plej prenese preko celog terena i položi na drugoj strani. Ili da Geri Pejton zakuca što verovatno nije radio ni na treningu. Ali to je bilo do pre 15-ak godina i očigledno više neće biti jer je publika takva kakva jeste. Pozdrav