Boriša Simanić (©Starsport)
Boriša Simanić (©Starsport)

Španci javljaju: Saragosa raskinula ugovor sa Borišom Simanićem

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.10.22. | 10:05

Čeka se potvrda španskog kluba...

Prvi internacionalni angažman završio se neslavno za Borišu Simanića. Letos je potpisao za Saragosu, encestando javlja da su Španci prekinuli ugovor sa srpskim krilom.

U Saragosi je zbog loših rezultata „pala prva glava“. Imali su u španskom klubu velika očekivanja od nekada velikog srpskog talenta, najavili su ga kao svestranog igrača koji će im doneti dubinu, raširiti šutem za tri poena, biti zaštitnik reketa... Previše šansi nisu mu dali.

Izabrane vesti

Počeli su u Saragosi da vrše rokade posle užasnog starta. Trenutno klub iz istoimenog grada drži „fenjer“, nema niti jednu pobedu, a ceh je platio nekadašnji igrač Crvene zvezde, FMP-a i Mege. Boriša Simanić je za 97 minuta na parketu ubacio 16 poena – 3,2 u proseku – a najbolji meč u ACB ligi odigrao je protiv Gran Kanarije.

Simanić je na utakmici sa Gran Kanarijom zabeležio učinak od devet poena i pet skokava. Srbin je prema pisanju encestanda prvi nastradali, Saragosa bi uskoro trebalo to i da ozvaniči, kao i nekoliko ulaznih transfera na kojima radi duže vreme.


tagovi

Boriša SimanićKK Saragosa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara