Sparsi preslišani u Nju Orleansu, Mekolum brojao do 32 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.04.22. | 06:29

Pelikansi zakazali okršaj sa Klipersima - 113:103

San Antonio Sparsi samo su na momente tokom meča u Nju Orleansu bili konkurentni Pelikansima, što nije bilo dovoljno da bi izbegli poraz, pa je u finalni meč sa ulazak u plej-of NBA lige otišao domaći tim, kojeg čeka okršaj sa Los Anđeles Klipersima - 113:103.

Najzaslužniji za slavlje Nju Orleansa bio je nezadrživi Si Džej Mekolum, koji je meč okončao sa 32 poena, šest skokova i sedam asistencija, a značajan dopirinos pobedi domaćina pružio je i Brendon Ingram sa 27 poena, te Jonas Valančijunas, koji je imao 22 poena i 14 skokova. Sa druge strane, na njihovom nivo bio je samo Devin Vasel, koji je postigao 23 poena za San Antonio.

Izabrane vesti

Pelikansi si već tokom druge četvrtine u nekolikon navrata bili na dvocifrenoj prednosti, ali su gas dodali u trećoj denici, gde su u jednom trenutku bili i na +21 (85:64). Ipak, to nije bilo dovoljno da bi se obezbedilo rutinsko slavlje, s obzirom da su gosti izuzetno otvorili poslednji kvartal, došli i do svega šest poena minusa (91:97), ali nisu imali snage da napadnu veliki preokret.

Nju Orleans je odgovorio serijom 6:0 i ponovo se odlepi, posle čega se Sparsi praktično nisu potpuno ni vraćali u meč. Ovo je bio peti međusobni meč dva tima u ovoj sezoni i tek drugo slavlje Nju Orleansa. Dvocifren učinak u domaćem timu imali su i Hose Alvarado i Herbert Džons koji su ubacilo po 12 poena.

 



tagovi

Si Džej MekolumNju Orleans PelikansSan Antonio Spars

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara