""
""

SPECIJAL: Zlato kajakaša i Milice Mandić daje kvotu - 170! Bogdan, Teo i Radulja zajedno daju 50 i više poena - čak 7,50!

Vreme čitanja: 3min | sub. 20.08.16. | 11:30

Mnogo zanimljivih igara kladionice MOZZART za završne nastupe naših sportista u Riju - kvota da će Orlovi dati 100 ili više poena Amerima je 8,00!

Završna dva dana u Riju donose ujedno i najveća uzbuđenja, zbog kojih će malo ko spavati, ili biti fokusiran na bilo šta drugo osim da pruži frenetičnu podršku našim najboljim sportistima!

Izabrane vesti

Danas nas čeka pravi „paket aranžman“ gde nas čekaju četiri zlatne i bronzana medalja! A kada se na to doda i nedelja - možda još jedno zlato više! Dakle, Srbija bi mogla da se raduje kao nikada ranije, a kladioci bi veru u naše asove mogli dobro da unovčite. Jer, pored redovne ponude, kladionica MOZZART izbacila je specijal u kojem se nalazi pet veoma zanimljivih tipova koji vam, ako prođu, mogu doneti pozamašnu zaradu:

KOŠARKAŠICE SRBIJE I MANDIĆ M. OSVOJIĆE DVE MEDALJE – KVOTA 4,80! (ŠIFRA 8623)

Ovaj tip možete uplatiti do 14 časova danas, a da biste mogli da unovčite dobitak naša zlatna olimpijka i košarkaške gracije moraju da uzmu po medalju. U slučaju Milice Mandić nije važan sjaj odličja, dok izabranice Marine Maljković moraju da uzmu bronzu protiv Francuske u reprizi prošlogodišnjeg finala Evropskog prvenstva.

MANDIĆ M. I KAJAKAŠI K4 – 1000 OSVOJIĆE DVE ZLATNE MEDALJE – KVOTA 170,0! (ŠIFRA 8624)

I ovaj specijal možete uplatiti do 14.00 danas. Ako verujete da Milica Mandić i srpski kajakaški četverac u sastavu Marko Tomićević, Milenko Zorić, Dejan Pajić, Vladimir Torubarov mogu da osvoje po zlatnu medalju, možete mnogo dobro da zaradite. Kvota je apsolutno neverovatna - ravno 170,0! I nema joj ravne. Naravno, za uspeh i nova dva zlata potrebno je da vidimo dva vanserijska nastupa, što nije nerealno.

KVOTE ZA SRBIJA - HRVATSKA

VATERPOLISTI, KOŠARKAŠI I ODBOJKAŠICE OSVOJIĆE TRI ZLATNE MEDALJE – KVOTA 14,0! (ŠIFRA 8625)

Kako samo dobro ovo zvuči! A kako bi tek bilo fenomenalno kada bismo videli tri naše izvanredne ekipe na pobedničkom postolju. Vaterpolisti su već viđeni na vrhu, odbojkašice su sravnile dve velesile i dokazale da ništa nije nemoguće, a posle onakvog izdanja srpskih košarkaša protiv Australije – samo nebo je granica! I zato, ako verujete u tri zlatna čuda, specijalnu kvotu možete dobiti uplatom do subote u 22.30.

KVOTE ZA SRBIJA - FRANCUSKA

TEODOSIĆ M. – BOGDANOVIĆ B. – RADULJICA M. ZAJEDNO ĆE POSTIĆI 50+ POENA U FINALU – KVOTA (7,50)! (ŠIFRA 8626)

Brzo, snažno, hrabro, magično! Takvu košarkaku očekujte od naših Orlova, a kada je na drugoj strani vladajući šampion i najjačim tim sveta kompletna utakmica ne može da bude drugačija. Prštaće sve od atomske košarke u velikom finalu, a najviše nade polažemo u naše tri vedete – Bogdana Bogdanovića, Miloša Teodosića i Miroslava Raduljicu. Za prolaz ovog specijala svakom od trojice asova potrebno je ubace bar po 16,6 poena u proseku. Što je realno i te kako moguće. Za ovaj i sledeći specijal uplatno vreme važi sve do nedelje u 20.30.

KVOTE ZA SRBIJA - SAD

KOŠARKAŠI SRBIJE ĆE U FINALU POSTIĆI 100+ POENA – KVOTA 8,00! (ŠIFRA 8627)

Opet, ništa manje ne očekujemo od košarke zbog koje će ključati krv u venama. Pre dve godine, kada smo se tek okupili pod dirigentskom palicom Aleksandra Đorđevića, ubacili smo Amerima 92 koša. Sada, posle onakve igre protiv Australije, mislimo da je sasvim normalno da idemo i na preko 100 koševa! Bitka je za zlato, Srbija nema šta da izgubi, a može mnogo da dobije. Neka bude bar stotka i kvota 8,00 biće zaokružena!

Sve tipove možete odigrati u svim kladionicama MOZZART sa prikazanim šiframa, kao i na sajtu mozzartbet.com kada u izborniku takmičenja izaberete opciju „Specijali“.

* Učestvovanje u igrama na sreću nije dozvoljeno maloletnim licima


tagovi

sportsko klađenjeRio 2016OI 2016bet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara