""
""

Spisak Letonije za turnir u Beogradu: Spremite se - stiže bombarderska jedinica na čelu sa Porzingisom!

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.04.16. | 15:44

Selektor Bagackis sprema izuzetno jak sastav kako bi se suprotstavio Srbiji

Selektor košarkaške reprezentacije Letonije Ajnars Bagackis saopštio je preliminarni spisak od 25 igrača za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji će biti odigran u Beogradu. Na prvi pogled jasno je - Letonija će u Arenu dovesti pravu bombardersku jedinicu predvođenu prvom zvezdom - Kristapsom Porzingisom.

Izabrane vesti

Uprkos najavama koje su stigle iz Njujorka, Bagackis je na spisak uvrstio jednog od najboljih igrača Njujorka, koji se nalazi u najužoj konkurenciji da ponese zvanje rukija godine u NBA ligi. Međutim, ovo je samo prvi spisak i ako se u redovima Njujorka odluče da ne puste Porzingisa, Bagackis će biti primoran da se osloni na druge igrača. A među njima glavnu reč vode braća Bertans, Davis i Dairis, čije učešće u Beogradu ne bi trebalo da se dovede u pitanje. 

Inače, Letonija se nalazi u Grupi B zajedno sa selekcijama Japana i Češke. Turnir u Beogradu odigraće se od 4. do 9. jula. 

Pogledajte i kompletan spisak koji je objavio Bagackis:

(FOTO: Action Images)


tagovi

kvalifikacije za Rio 2016kvalifikacije za Olimpijske igreKristaps PorzingisKošarkaška reprezentacija LetonijeDavis BertansDairis Bertans

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara