Komentari na vest

Sportski direktor Dunava: Niti ćemo mi na KiM, niti Sigal kod nas

T

Tg

pre preko 1 godinu

Gledajuci samo sportsku stranu sa ovim sastavom Vi nemate tamo sta da trazite, kakav crni plejof, u kls imate jednu pobedu. Ocigledno zivite u proslim vremenima i dalje mislite da se kosarka igra u pet sest drzava pa bi vam ovo bilo dobro i za spustanje na zemlju, eventualno da igraci vide gde su, a i "trener" :-)
К

Краљевчанин

pre preko 1 godinu

Било једном у једној бившој држави где је постојао клуб КК Косово Поље. То је последњи клуб уз Будућност из Пећи који су гостовали у мом родном граду. Сигал није постојао. Данас су нека друга времена и прекрајања граница.

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

Како је тешко читати да једни Стари Бановци који српском фудбалу дадоше Коју Томашевића а кошарци Снежану Зорић Мијалковић... данас, због јасних политичких разлога, намеравају да играју утакмице са клубом из наше противзаконито отцепљене покрајине у којој баш ових дана за Србе нема места да живе. Одустаните, молим вас као унук једног бановчана, не брукајте ми дедовину.
Д

Да

pre preko 1 godinu

КК Партизан одбио прошле сезоне да игра српску лигу, а ове свој развојни тим послао у лигу са тимом из лажне државе Косово.
D

DaliborS

pre preko 1 godinu

Sve za pare i zbog para
t

televizor

pre preko 1 godinu

Treba igrati, Kosovo je i onako nezavisno, a i ne treba mesati politiku i sport. Nisu sportisti potpisali Briselski sporazum i time predali sve ingerencije Pristinskim vlastima, to je potpisao prva usna Srbije.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Политика је сепаратизам ,јел? Свака ти част. Ти прихваташ окупацију,свака част. Независне државе су у УН,ова твоја није.
e

ert

pre preko 1 godinu

Ko nam j ekriv kada smo ih pustili da postanu clanovi FIBE i ULEB-a, kao i FIFA-e i UEFA-e. Tako da nije problem u ovom KK, oni se samo ponasaju u skladu sa drzavnom politikom.
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Partizan 2 igra protiv kluba iz Pristine. Boze svasta. izbaciti ih iz svih domacih takmicenja...
T

Teex

pre preko 1 godinu

Nacionalizam je zlo.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Глупост је зло.Национализам је љубав према својој земљи и бол у препонама за друге.Шовинизам је мржња. Аутошовинизам је болештина.
M

Miloš1389

pre preko 1 godinu

Mile, nažalost, vaše mišljenje u Srbiji 2022.godine deli možda 20%građana. Dnevnici devedesetih+odlazak mislećih doprineli su tome da oni koji sebe nazivaju hrišćanima, ne što ne žele s Albancima da igraju utakmicu, nego ih mrze i pobili bi ih.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Не желимо да нам терористи отимају део територије,не желимо Грачаницу оковану бодљикавом жицом,не желимо преко 200 000 протераних,не желимо кад народ иде на гробље да види срушене надгробне споменике,не желимо кад је Литургија у Приштини протест твојих Албанаца,не желимо твоје косова,већ наше Косово и Метохију Косово по птици кос,не желимо вести о десетинама напада на Србе на Космету,не желимо хапшења на Газиместану због мајици ,желимо истину о жутој кући,не желимо спаљене Цркве и Манастире,не желимо терористе некад са овк фантомкама данас у оделима,желимо права Срба у Албанији ,не асимиловање...доле окупацијија! . Пустите коментар!!!
G

Go

pre preko 1 godinu

Opet ne vidim problem. Ako nemaju obelezja tkz. drzave na dresu, nema razlog da se ne igra.
H

Hulio

pre preko 1 godinu

Sram vas bilo sve na celu sa partizanom ..sa kim da igrate,kosovom ...svasta bi vam rekao sad
S

Saša D

pre preko 1 godinu

Podrška direktore i do finala!!!!
M

Mile basketaš

pre preko 1 godinu

Očigledno je da decu ne treba slati više ni na sport, jer nema razlike da li ste ih upisali u neki sportski klub ili u političku partiju. Sport bi trebao biti iznad svih razlika,verskih,rasnih, političkih.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Овде није реч о спорту,већ о отимању дела територије од стране терориста.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Mile,ti dodjem ja na gajbu,otmem sobu jednu pa posle da idemo u kafanu,ili na bilijar negde,sta kazes kuco?
M

Mile basketaš

pre preko 1 godinu

Vaši komentari pokazuju,da mi više nismo ni sportska nacija, nekada smo se ponosili sportom,ponašali sportski,ovo više nije sport..u Srbiji ne postoji...
Б

Брдско говече

pre preko 1 godinu

Миле, нажалост данашњи спорт као један од аспеката културе је комерцијализован и политикизован. Ако пристанемо да играмо са њима ми смо у ствари пристали да промовишемо Косово као државу и њихову културу. Ти слободно упиши дете на спорт, нека се дете игра са другарима и развија. Пријатељски ти саветујем да не очекујеш од свог детета да постане професионални спортиста и да тиме вршиш притисак на њега. Од мене имаш минус свакако.
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Partizani i kad su maskirani teze spajanju sa svojom bracom....
B

Batistuta1

pre preko 1 godinu

Kako je '45 proslo u Albaniji?Ko je igrao?Koje si ti smece...
G

Grobar Beograd

pre preko 1 godinu

Vi ste najiskompleksiranija navijacka grupa u Evropi. 90-tih ste nam pevali da smo muslimanski klub, do skora da smo ustase a sad su nam i siptari braca, a u Beogradu imate manje navijaca od Partizana.