Komentari na vest

Srbija dobija rivale u Parizu: Da li odmah na Amere ili revanš sa Nemcima?

P

Pjer

pre oko 1 mesec

Ovaj kvalifikacioni turnir u Valensiji, nije tako naivan za Spance, Bahami su izbacili i Argentinu i Brazil, imaju Hilda, Aytona, Gordon. Ajde nisu sad to neki top igraci, ali nekako su kliknuli bilu letos
G

Gon

pre oko 1 mesec

Skorija istorija je pokazala da nikad nismo igrali u najjačem sastavu. Mada, ono već dosadno, šta znači najjači. Opštemestaški, tim ne čini 12 najboljih nego 12 koji se najbolje slažu i to je pokazano u praksi prošle godine. Subjektivno mislim da je najjače: Micić, S Jović, Avramović, Bogdanović, Marinković, Lučić, Kalinić, N Jović, Petrušev, Jokić, Milutinov i Mitrović. A da će ići, zbog otkaza, povreda, odmora: Micić, Avramović, Jaramaz, Marinković, Bogdanović, Gudurić, Dobrić, Pokuševski, N Jović, Mitrović, Petrušev i Ristić. Voleo bih da na širem spisku budu Megini Đurišić i Plavšić, zatim mali Topić i Drezgić, Smailagić, Koprivica.
T

Tata Martino

pre oko 1 mesec

Dajte Japan da se igramo, igramo, igramooo! Mislim da Japance dobiajmo lagano sa stoka razlikom!
R

Ratko C

pre oko 1 mesec

I ja bih voleo Japance u grupi, jer volim te velike i bogate države da gazimo! Ako smo inferiorni u odnosu na njih u svim oblastima, u košarci sigurno nismo!
l

lallaallaa

pre oko 1 mesec

Japan ima 2 nba igrača
3

3 MEČA za KRATKO VREME?

pre oko 1 mesec

Zamislite s Amerima tokom priprema, pa u grupi, pa u nokaut fazi?
1

12 koji najbolje funkcionišu zajedno

pre oko 1 mesec

Nadam se sastavu: Jokić, Milutinov, Smailagić, Pokuševski, Vukčević, Jović, Lučić, Bogdanović, Marinković, Micić, Avramović, Jaramaz. Ako neko izostane onda da se pozove i Davidovac. Bilo bi kul da Topić i Drezgić provedu barem 7 dana s A selekcijom tokom priprema.
T

Tačno se

pre oko 1 mesec

vidi da si navijač patlidžana.
O

Olympic

pre oko 1 mesec

Fale ti Belić i Baždar
P

Pep

pre oko 1 mesec

Dajte obe da se igramoooooo