Komentari na vest

Srbija krenula stotkom: Micić vidi sve, Jokić pojeo Lavove, Vanja se razigrao sa pet trojki

J

Joksaaa

pre preko 1 godinu

Pobedili smo komunalci a? Svi ce gi resi Pirocanac. Ima sa kim. Ali narandzasti komunalci su onako za zagrevanje.
G

Gostzlzsls

pre preko 1 godinu

Realno, nama Vanja Marinkovic mnogo bolje lezi u ekipi od Bogdana. Sutira trojke jednako dobro, a ne trosi loptu, kao Bogdan. Ne davi igru, otvara se i sutira, to sto jedan trojkas kao Bogdan treba da radi. U ovoj ekipi nijedan igrac nije takav, da sili kad ne ide, svi su podredjeni ekipi 100%. Zato bravo za Karija, sto je precrtao Tea, a Vanja je bolji u reprezentaciji od Bogdana.

Sale

pre preko 1 godinu

Ma ovo je prva utakmica. Uvodimo se lagano u proces. Igramo 4 utakmice u 5 dana. Da li neko misli da je trebalo da damo 100% sinoc i pobedimo 70 razlike (jer to je realno), da stegnemo odbranu i da drzimo velikana kosarke De Jonga (zaista ne potcenjujem nikog) ispod 12 poena. Mogli smo, ali nema potrebe. Potrebno je danas pobediti Češku sa 4-5 razlike i idemo dalje. Shvatite da ovo nije reprezentacija Jugoslavije: Drazen, Kukoc, Radja, Divac, Paspalj, Savic, … gde smo hteli ne hteli dobijali 40 razlike finala 😂😎😎 Samo opusteno, ovaj tim je napravljen da krvari za medalju, bice ovde zanimljivih utakmica i velike borbe. Mislim da nijedna ozbiljna reprezentacija ne moze da nas razbije, niti mi mozemo bilo koga da razbijemo, mozemo da ispadnemo u 1/4 a mozemo da osvojimo turnir. Sto pre to prihvatite, bice vam lakse da uzivate u kosarci. Sportski pozdrav svima, i okanite se prepucavanja Zvezda - Partizan, navijajte za Srbiju!!!❤️🇷🇸
m

micura

pre preko 1 godinu

Ovo je najbolje sto Srbija ima..Samo jako momci......puna podrska......Bogdan je povredjen , Teo je bivsi reprezentativac , a Dobric i Petrusev su 14 . I 15 . Igraci ovog tima i hvala im sto su prosli pripreme
G

Gost gost

pre preko 1 godinu

Daniloviću napolje
N

NAJVECI ZVEZDA...

pre preko 1 godinu

PUNA PODRSKA ZA TERZICA I UPRAVU FKCZ,IDEMO DO 6-TE U NIZU🏆U INAT SVIM DUSMANIMA!
Z

ZeljkogluSmrdljivi

pre preko 1 godinu

Zasto Jaramaz nije pobedio Belgiju u Nisu nego je plakao na konferenciji? Zato sto u timu nema Jokica i Micica.
A

Ateisto

pre preko 1 godinu

Spominjes Dobrica a nisi cestitao za truplu krunu. Dobric je MVP u ABA ligi.
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Video sam ga u rep, kao sto sam i znao osim vas zastupljenih, prosečan igrac.. Mvp Aba lige nema mesta pored Marinkovica ahahahahahahahaha
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

Ja sam zadovoljan.Odigrali smo taman,niko se nije preforsirao,svi su dali doprinos.Holandija je odigrala utakmicu kao nikad,šta su ljudi pogađali..Igramo timski,biće to odlično.Faliće nam Bogdan u jakim utakmicama kad se bude lomilo.
G

Goste

pre preko 1 godinu

Nedović i Davidovac zalutali na EP. Najgori su. Pešiću,slobodno ih vrati kući. Vanja zasluženo dobio poziv
M

Mileeee

pre preko 1 godinu

Sve je ovo odlicno. Rasporedjena minutaza i razigranti prakticno svi. Napred Srbija!
Ž

Živela Srbija

pre preko 1 godinu

Bravo, bravo, bravo! Dominacija odmah od starta! Sramota sudjenje danas u pojedinim trenucima, i pored toga lagano držali prednost, a na kraju dali gas i bukvalno pregazili protivnika. Minutaža prefektno rasporedjena svi su imali dvocifren broj minuta i svi su se upisali. Sutra zeznuta utakmica, protiv domaćina koji nakon uvodnog poraza mora da se čupa, ali može, samo da se odmorimo sada koliko je to u mogućnosti i lagano. Idemo momci!
М

Марјан

pre preko 1 godinu

У Холандијама је сваки Де Јон мајстор спорта 😂
E

Eeeeeee

pre preko 1 godinu

Lagano za start. Svi su igrali. Vasu I Jokica da ne komentarisemo bzvz, Ali Marinkovic je prijatno iznenadio
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Al da Pesic vodi Marinkovica i Rustica, a ne Dobrica i Petruseva, zvezdine uzdanice za top 15 to nikad necu svariti
U

Uno

pre preko 1 godinu

Ne znam,trebao je da da sansu mladim domacim igracima iz partizana...Lesor,Panter,Naneli,Egzum...Sve nasi mladi momci,ima materijala.Ipak je to NaJmLaDJi tim u univerzumu
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Uno@ Pa igrace za neku god Koprivica, Smajlagic, Vukcevic, Avramovic vec igra.. A ko ce kod vas mukoo
@

@humska

pre preko 1 godinu

Ko ce ? Pa upravo taj Petrusev, Topic, upravo igra taj Davidovac, Kalinic, Micic
D

DE JONG

pre preko 1 godinu

Lik nas unistio trojkama, to mora da se spreci u buduce, mislim sut iz daljine! Inace smo opet SILA.
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Naravno da nije dobro kada primite od ovakvog protivnika 76 poena...ali igrali smo sa doziranom snagom i intezitetom. Vidjelo se to onda kada su nam se uspjeli pribliziti na 6 poena i kada krene da se igra jaci presing i vracanje na 12 i vose. Njih je isao sut i to se desava ovakvim ekipama...pa su pogadjali jako teske suteve preko ruke, pogotovo ovaj De Jong, kojeg je bas sve islo veceras. Prva utakmica...malo stegnuta ruka kod ovih neiskusnijih i mladjih igraca, pa je na kraju krenulo i Ristica, ali nesumnjam da imamo kvalite da se pohrvamo za medalju i pokazemo da smo jos zemlja kosarke!!!
B

BendzaminFrenklin

pre preko 1 godinu

Slabo prebacamo loptu reda radi . Micić i Jokić . To je naša reprezentacija i naša realnost . Ovo ostalo skupljano skonca na konopac . Svaka jača ekipa ima da nas samelje . Ubila nas Holandija da su imali još dva dobra igrača izgubili bi smo . Loši smo, naša igra se vrti oko 2 igrača ostalo boranija čim ono izadju duva promaja kao kad otvoriš vrata .
M

Mrcina

pre preko 1 godinu

Ne lupaj svega ti.Jaki smo kao crna zemlja,odigrali sa 60% snage,a holanđani da su šporet bacili,prošlo bi.
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

I ti lupetas kao otvorena vrata. Da Holandija ima jos dva ili tri igraca. .... ali nema. Mi imamo luksuz jos uvek da odstranimo kapitena i da se nadamo medalji... i molim te popravi pravopis. Ni moj nije savrsen ali tvoj text bode oci...
K

Kemp

pre preko 1 godinu

Zagrevanje. Ovakve reprezentacije se dobijaju sa 30 razlike ali Pesic je poznat po tome da ce rotirati i probati varijante i da nike bitno da li je 10 ili 40 vec da se pobedi i da se ceo tim razigra i sacuva svezina na 1/4 finale i iskristalose 8 nosilaca za eliminacije.
A

Avenger

pre preko 1 godinu

U ovakvoj grupi samo da se ne trošimo previše na odbranu, pošto se igra dan za danom. Da li je 10 ili 20 razlike, nije bitno.
C

Cccc

pre preko 1 godinu

Da dobiješ nekoga 30 razlike ko je pogodio toliko nestvarnih trojki i imao procenat oko 60% stvarno je fenomenalno ali i primiti toliko koševa od jedne Holandije malo me zabrinjava. Jest da više nikad neće pogoditi ovo sto su pogađali večeras.
G

Gosteeee

pre preko 1 godinu

najgori su ovi papučari što stalno nešto zameraju i pored toga što smo ih dobili 30 razlike
P

Posetioc

pre preko 1 godinu

Gde je sada onaj Srboljub što je komentarisao da Pešiću treba dati orden ako Vanja Marinković da 5 trojki na celom prvenstvu.
I

Ivan FCRS

pre preko 1 godinu

Imao je dobar mec, ali holandija je beton liga evropske kosarke. Videcemo tek protiv ozbiljnijih protivnika sta moze.
E

Eeeeeeee

pre preko 1 godinu

Tu je. Dobio si jedini minus od njega 🙂
G

Gost istina je jedna

pre preko 1 godinu

Ja nisam taj,ali realno Marinković je uvek tako i davao nekom MZT-u ili Krki,a u ozbiljnim utakmicama 0/6.
p

pfc barsa.

pre preko 1 godinu

za ove Pantere sto pljuju Marinkovica decko sutira 5/5 za tri, Davidovac i Guduric 0/5

Zelenooki

pre preko 1 godinu

U ovakvoj utakmici i protiv ovakve ekipe može da šutne i 10/10 ali ako si pažljivo pratio utakmice protiv Grčke i Turske kada se u finišu lomile utakmice čim je počeo da pravi brljotina otišao je na klupu a Gudurić u igru i odlučujuću trojku za pobedu u Turskoj je dao Gudurić plus imao je još jedan iznuđen faul i dva bacanja. Marinković će biti u startnoj petorci na svakoj utakmici bilo da pogađa ili ne pogađa trojke ali će u svakoj neizvesnoj završnici sedeti na klupi i igraće Gudurić. Pešić zna šta radi.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Idi gledaj Ostoju, uči kako se pravi zalizak i frizurica. Ovo je reprezentacija, nema mesta takvima.
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Pljuju oni Marinkovica od muke, jer je za Dobrica licno Bogdan Bogdanovic.. A taj im Dobric glavni igrac.. Pa doveli Petruseva koji nema mesta pored Ristica.. Ahahahahahahahaha kakav krs od tima
G

Gost jel

pre preko 1 godinu

Niko ga ni pomenuo nije,čemu takav komentar,da pališ vatru?
P

PedjaPFCCCC

pre preko 1 godinu

Oke malo tezi Trening, dosta Rotacije nece biti umorni toliko sutra. Onaj Surinamac je gadjo sve ga sr..lo. Da nebi bilo.njegovih trojka bil abi veca razlika i da smo mi igrali odbranu hahahha. Idemo Dalje Serbia is om fireeeeee.
T

TRTIC MUNDO

pre preko 1 godinu

NEDOVIC OUTTTTTTT!!NAJGORI IGRAC U ISTORIJI
P

Pjer Karden

pre preko 1 godinu

Napad svaka čast,odbrana blagi užas,ovakvi timovi se drže na 30 koševa po poluvremenu,dozvolili smo da nam jedna Holandija da skoro 80 koševa,onaj De Jong nam školovao odbranu,pogubili smo previše lopti u skoku pod našim košem,previše grešaka u preuzimanju u odbrani,nedopustivo veliki procenat otvorenih šuteva za protivnika ovog ranga.Srbiju je i u njeno zlatno košarkaško vreme krasila granitna odbrana i jaka pozicija pod košem,uvek smo imali nekog Savića,Rebraču,Tomaševića koji su garantovali 10 do 15 koševa po utakmici,sad se uzdamo u jokića i šut iz spoljnog reketa gde nam baš ni neide,sa ovakvom odbranom top-8 plafon.Moraju da budu agilniji mora ovo mnogo bolje.
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Španija je juče primila 87 poena od Bugarske. Misliš da ih boli uvo?

Marko Milivojevic

pre preko 1 godinu

U napadu perfektni, odbrana mora malo čvršće. Opet, verujem da ono najbolje tek dolazi i da je sve ovo deo plana. Srbija!!!
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Cinjenica da moramo bolje, pre svega biti malo agresivniji
G

Go

pre preko 1 godinu

Malo smo previse opusteno igrali, ali dobro pise se pobeda
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Sve super. Samo nista bez brnjica onih dripaca za zapisnickim stolovima koje su opet poceli da propagiraju na svakom javnom dogadjaju. J.bale ih one
P

Perpetuum mobile

pre preko 1 godinu

Dobra napadacka igra nasih. Malo su se uspavali na pocetku drugog poluvremena, a onda ona tehnicka Jokica kao da ih je naljutila, pa do kraja nije bilo opustanja. Holandjani parirali jedino u sutu za 3 poena. Navijaci kontradiktorni. Srpska obelezja, engleski recnik i pesme. Turbo patriotizam bez istorijske i kulturne samosvesti.
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

Ne racunajuci totalne autsajdere Engleze niko u nasoj grupi nije dao ispod 84 poena. Zanimljivo.
E

Eeeeeeee

pre preko 1 godinu

Koje engleze, sta pricas?
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Al je smorio ovaj sarenac sa tim kako se cita davidovac svaku utakmicu o tome prica
M

Monteroo

pre preko 1 godinu

Imamo 6 ozbiljnih igraca koji mogu bas sve....kalina lucic jokic milutinov vasa jaramaz....ostali daleko iza ...i tri igraca koji ne znam sta ovde rade gudura nedovic i davidovac ...bas totalno neupotrebljivi i protiv ovih basketasa...
G

Gosttt

pre preko 1 godinu

Uzivao sam u ovoj igri nase reprezentacije. Taman onoliko koliko treba, par puta se opustili, Holandjane sluzio sut bas dobro, zato su i prisli par puta, ali doda se gas i mi odemo na +15 u tri napada. Na kraju sjajna utakmica za sve, Drago mi je zbog Ristica, procitao sam komentare ovde 'Karigde ga iskopa' i slicno, pa nije on Jokic, decko je treci centar ekipe, nece dobijati sansu kad bude gusto, ali veceras odlican, zbog toga i jeste na prvenstvu i svaka mu cast. Bravo momci, idemo dalje!!!
V

Vujke P

pre preko 1 godinu

Ristic je bas los bio u prvom poluvremenu,u drugom solidan.
Ч

Чакарита

pre preko 1 godinu

Имати једноцифрену разлику против Холандије у четвртој четвртини је велика коцка. Јесмо тактизирали али било је ово јако танко. А ови наши навијачи, има их пар хиљада у хали, ћуте као заклани, не чују се и онда се појаве са оним ретардираним МВП - шта је са вама? Јесте ли би навијачи Лејкерса или Голден Стејта? Шта је следеће, "дифенс, дифенс"? Немојте се брукати, озбиљан трансфер блама. Сутра против Чешке ћемо видети на чему смо.
G

Gostjjj

pre preko 1 godinu

Videćeš i ti na čemu si(očigledno na nekim drogama),Holanđani su odigrali istorijsku utakmicu i pravo je čudo da se ovo nije završilo razlikom od 40 poena,tako da ne blamiraj se.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Kakva crna istorijska utakmica Holandije! Imamo dva ekstra igrača. Ostalo prosek. Ne kažem možda ćemo kao tim biti dobri. To će se videti protiv jačih reprezentacija. Ali u odnosu na reprezentaciju gde si imao Bodirogu, Đorđevića, Danilovića, Paspalja, Divca i ostale igrače gde je svako mogao da isporuči dvadesetak poena i da reši u odlučujućim momentima ovo je poprilično tanko. Igramo sa jednim ozbiljnim plejom. Jaramaz je solidna zamena. Nedović za sada neupotebljiv. Bez Milutinova u rosteru nemamo šta da tražimo protiv ozbiljnijih ekipa. Nadam se da će se uskoro oporaviti od povrede. Bez Jokića i Vase u prvoj petorci smo jedna prosečna ekipa. Pitanje je koliko u ovom ritmu njih dvojica mogu da igraju. Kasnije ukrštamo sa ekipama iz najjače B grupe gde sa svakom reprezentacijom možemo imati problema od Slovenije, Nemačke, Francuske i Litvanije. Neće biti lak posao. Ipak verujem u Pešića i ovaj tim, ali ih ne treba dizati u nebesa. Biće baš teško da se uđe u polufinale. A posle je sve otvoreno.

nrmanja.cuperko@gmail.com

pre preko 1 godinu

Mozda je nederlandija laka ali je pruzila dobar otpor, mada ovakva stotka je trebala da podigne motivaciju ekipe, bez svakog se moze cak j bez tog Teodosica, Micic je za njega masina trenutno koliko god to nekom smetalo
P

Princ

pre preko 1 godinu

Bolje i ovako da doziramo nego ko onomad na svetskom sve pregazimo 30 plus i argentina nas izbaci
E

Eeeeeeee

pre preko 1 godinu

Pa, Pesic je svakako ozbiljniji covek od Djordjevica
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Nema veze sto je u pitanju Holandija al puče stotka 🔴🔵⚪100🔴🔵⚪