Rašković demantuje Grke: Trinkijeri ostaje Partizanov

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.03.20. | 20:45

“Klub i Andrea imaju potpisan višegodišnji ugovor koji je aktivan”, kaže poznati agent za MOZZART Sport

Vest da bi Andrea Trinkijeri mogao da se preseli sa klupe Partizana na onu atinskog velikana Panatinaikosa zabrinula je navijače, pogotovo u situaciji kada je Parni valjak u najboljoj poziciji u Jadranskoj ligi i Evrokupu posle nekoliko turbulentnih godina.

Pravo iz Grčke stigla je informacija da je Trinkijeri jedan od kandidata za upražnjeno mesto koje je ostalo posle odlaska Rika Pitina iz Atine, zajedno sa Igorom Kokoškovim i Sašom Obradovićem. Tačnost informacije proverili smo u agenciji Vaserman koja zastupa Trinkijerija, tačnije kod njegovog agenta Aleksandra Raškovića.
"Nema tu šta mnogo da se kaže, samo informacija koja je poslužila medijima u Grčkoj da popune prazan prostor u nedostatku sportskih događaja", kaže Rašković za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Znači, nema istine u tome da bi Trinkijeri mogao u Panatinaikos?
"Nije bilo kontakta od strane Panatinaikosa. Osim toga, Trinkijeri sa Partizanom ima potpisan višegodišnji ugovor koji je i dalje aktivan. Osim toga, Trinkijeri je već nekoliko puta izjavio da mesta za razmišljanja o košarci u ovom momentu nema i ona su u drugom planu. On, kao i svi ostali, želi da pomogne maksimalno da se suzbije pandemija virusa korona, da se sačuvaju životi, a tek kada se budu stekli uslovi za normalan rad onda će se vratiti i sport, a ekipe u svoje radne obaveze".

Andrea Trinkijeri je u novembru 2018. potpisao trogodišnji ugovor s Partizanom, što znači da s crno-belima vezan bar na još jednu sezonu. A, prema najavama prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića, klub će gledati da zadrži italijanskog stručnjaka...

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara