(©MN press)
(©MN press)

Stefan Janković ide u Tursku

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.01.21. | 11:13

Krilni centar, Partizan i Bahčešehir postigli dogovor

Stefan Janković će nastaviti u Turskoj. Prema saznanjima MOZZART sporta, krilni centar je postigao dogovor sa Bahčešehirom i Partizanom. Ostalo je još samo da se papirološki odradi posao pa da se transfer ozvaniči.

Podsećanja radi, pošto je krajem decembra stručni štab crno-belih rekao da više ne računa na njega, klub je pisanim putem obavestio Jankovića da nije u obavezi da prisustvuje timskim treninzima, ali da je spreman da mu obezbedi uslove za individualan rad.

Izabrane vesti

Janković je nastavio inidvidualno da trenira i čekao ponudu. Javio se Bahčešehir kome je potrebno pojačanje u borbi za opsatanak u nacionalnoj Superligi. Dve strane su se brzo dogovorile. Ubrzo je i Paratizan dao pozitivan odgovor, pa bi Janković koliko već sutra trebalo da krene put Istanbula i pridruži se novim saigračima.

Krilnom centru će Bahčešehir biti sedmi profesionalni klub u karijeri. Po završetku studija na univerzitetu Havaji, Janković jednu sezonu je proveo u Razvojnoj ligi, prvo kao član Sijuks Folsa, a onda Eri Bejoksa. U leto 2017. potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom iz koje se godinu dna kasnije preselio u Partizan. Prvu sezonu u crno-beloj opremi počeo je dobro, ali je na leto 2019. prešao u AEK. U glavnom gradu Grčke zadržao se svega šest meseci. Usledio je povratak u Razvojnu ligu, odnosno filijalu Vašington Vizardsa - Kapital Siti Go-Go.

Janković je crno-beli dres je ponovo obukao prošlog leta, jer ga je tadašnji trener Vlado Šćepanović video u svojim planovima. Odradio je pripreme, ali je dolaskom Saša Filipovskog u Partizan ubrzo izgubio status prvotimca.


tagovi

stefan jankovićKK PartizanBahčešehir

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara