Najnovije vesti

Stefan Jović i Panatinaikos - ponovo je aktuelno

Vreme čitanja: 2 minuta

Stefan Jović (©Star Sport)

Srpski reprezentativac se još oporavlja od povrede

Srpski reprezentativac Stefan Jović jedan je od onih koji i dalje nisu pronašli angažman za novu sezonu.

Iskusni plejmejker je posle rastanka sa Himkijem bez kluba, a trenutno se oporavlja od rupture mišića koju je zaradio tokom kvalifikacija za Olimpijske igre protiv Filipina. Bio je dugo povezivan sa Crvenom zvezdom, ali su spekulacije iščezle posle povrede. Jedno vreme je bila aktuelna priča o prelasku u Panatinaikos, ali se ni tu nije otišlo daleko. Bar ne dosad.

Četvrtak, 21.30: (1,55) Tenerife (14,5) Unikaha (2,70)

Iz Grčke ponovo stižu informacije o interesovanju atinskih Zelenih za srpskog organizatora igre, čak lokalni sajt Sportsroom tvrdi da je Jović "na potpis" do prelaska u PAO, ali nije sve baš toliko izvesno koliko se u prvi mah čini. Jović je još u fazi oporavka koja traje bezmalo tri meseca, a razlog tome je da što spremniji dočeka naredne obaveze, s obzirom da su ga povrede mučile i ranije. Sve i ako bi potpisao, on ne bi mogao da se odmah stavi na raspolaganje treneru Dimitrisu Priftisu, već bi moralo da prođe još neko vreme pre nego što bi Jović zaigrao.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Pod pretpostavkom da su pisanja grčkih medija tačna, Panatinaikos bi prvo morao da odluči kojih će šest stranaca da koristi za domaće prvenstvo. Naime, PAO na platnom spisku ima sedmoricu košarkaša bez grčkog pasoša (Peri, Mejkon, Vajt, Flojd, Nedović, Evans, Sent Ros), a prema pravilima dozvoljeno je da u rotaciji budu njih šestorica. Jović bi, dakle, bio osmi što ne bi predstavljalo problem za takmičenje u Evroligi, ali bi za šampionat Grčke.

Jović je najveći deo vremena tokom oporavka proveo u Srbiji, gde je radio po individualnom programu oporavka.


Favoriti i notifikacije:

Evroliga

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva