Stefan Jović (©Starsport)
Stefan Jović (©Starsport)

Stefan Jović potpisao za Saragosu do kraja sezone

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.12.22. | 16:11

Klub ozvaničio saradnju sa reprezentativcem Srbije

To je to, Stefan Jović nastavlja karijeru u Španiji. Saragosa je zvanično objavila da je ugovor potpisan do kraja sezone.

Izabrane vesti

"Stefan je igrač koji nam je potreban kako bismo pronašli balans u našem napadu. Njegov dolazak će dati mogućnost Marcelu Ponitki da menja spoljne pozicije, a uz to Stefan je veliki prfesionalac koji će nam pomoći na svim poljima", rekao je trener Saragose Porfirio Fisak.

Nišlija je izdanjima u dresu reprezentacije Srbije tokom novembarskog prozora pokazao da je spreman za nove izazove, pošto je dao vredan doprinos u pobedama protiv Velike Britanije i Turske.

Bivši košarkaš Crvene zvezde dosad nije imao prilike da igra za neki od klubova sa Iberijskog poluostrva, a poslednji angažman imao je u grčkom Panatinaikosu. Pre toga je u inostranstvu nastupao i za minhenski Bajern i Himki.

Saragosa je sezonu u ACB ligi počela sa šest poraza. Već posle četiri se zahvalila na saradnji austrijskom treneru Martinu Šileru i na njegovo mesto postavila Porfirija Fisaka koji je preokrenuo sitauciju. Trijumf nad Real Madridom dao je krila ekipi, koja je dobila tri od poslednjih pet duela i sa učinkom 3-8 sedi na 14. mestu na tabeli.

Jovića će u dvorani Princa Filipea sačekati dobro poznato lice - bivši saigrač sa Malog Kalemegdana Boriša Simanić.



tagovi

Stefan JovićKK SaragosaACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara