Nenad Stefanović (©MN press)
Nenad Stefanović (©MN press)

Stefanović biranim rečima o Borac Mozzartu: Vide se pečat i ideja trenera Mijatovića, mogli su da imaju i koju pobedu više

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.11.23. | 18:49

“Na sve to što su imali, dodatan kvalitet su dobili dolaskom Tasića. Imajući sve u vidu, očekuje nas izuzetno teška utakmica” smatra trener FMP-a

Istorija duela između Borac Mozzarta i FMP iz Železnika obećava novi košarkaški klasik pred izvesno punom Halom kraj Morave.

Za Pantere izazov je još veći jer je Borac Mozzart ove sezone napravio dobar tim koji iza sebe ima odlične rezultate. Biranim rečima trener FMP Nenad Stefanović je govorio o narednom rivalu.

Izabrane vesti

“Rekao bih da je glavna razlika u ekipi Borca, način na koji je ekipa selektirana u odnosu na prethodne sezone. Apsolutno se vidi pečat i ideja trenera Mijatovića. Atletski ispunjavaju sve kriterijume za ovu ligu, rezultati su takvi, a iskreno sa prikazanim igrama su mogli da imaju i koju pobedu više. Na sve to što su imali dodatan kvalitet su dobili dolaskom Tasića. Imajući sve u vidu, očekuje nas izuzetno teška utakmica”, rekao je Stefanović, a potom dodao:

“Što se nas tiče, ne smatram da smo odigrali jako dobru utakmicu sa Cedevitom. Moramo da imamo u vidu da smo do pobeda dolazili malim stvarima, pre svega iz odbrane i da je to recept kako možemo da pobeđujemo. Radujemo se utakmici, meni je lično uvek zadovoljstvo da igram u hali kraj Morave pred publikom koja poznaje košarku”.

Mladi prvotimac Marko Pavićević potvrdio je dobru formu u poslednjih nekoliko utakmica. Njegova želja je da ekipa napravi iskorak u odnosu na prethodni meč protiv Cedevita Olimpije:

“Očekuje nas jedno od težih gostovanja u ligi i veoma smo motivisani da prikažemo dobru partiju. Želimo da popravimo utisak sa prethodne utakmice kada u prvom poluvremenu nismo energetski bili na potrebnom nivou, niti dovoljno agresivni u odbrani. Odlično smo trenirali cele nedelje i spremni smo za utakmicu”, rekao je Pavićević.

Utakmica se igra u subotu od 19 časova, uz televizijski prenos na televiziji Arenasport.



tagovi

KK FMPFMP ŽeleznikABA ligaBorac MozzartKK Borac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara