Komentari na vest

Stefanović: FMP ima igrače koji bi trebalo da budu kandidati za reprezentaciju, svih 12 na raspolaganju

Realan lik

pre preko 1 godinu

hahah za reprezentaciju?! Ko, neko od onih 7 stranaca?!
K

Kupljena EL

pre preko 1 godinu

FMP SA TIMOM I BUDZETOM OD SAMO 3-4.MIL IGRA BOLJE OD TIMA SA 50.MIL I PUNTEROM OD 4.MIL! TO JE CINJENICA!
S

SaniBoj

pre preko 1 godinu

Lučo Ogi Avramovic i Trifunović igraju za reprezentaciju samo zato sto su igrali ili igraju u Partizanu. Aprolutno su najgori igraci reprezentacije ikada. Sinonimi za najgore rezultate reprezentacije naravno uz Duloa i Zeljkoglua kao selektore koji su nas prikovali na dno sa Djurom i Avdalovicem, a Zeljkoglu kapetan koji je pobio svu posadu nasankao se kao Titanik i posle toga zapalio u Tursku. I sada nece da igra domaci sampionat. A jugosloveni ga podrzavaju. Najgora gamad su partizanovi od 50+ godina sto razvijaju transparent bez ukusa pored dece. Teska patologija i zasluzili su batine
F

FSDG

pre preko 1 godinu

Hahahha sta je ovaj umislio ko je??? Jel igra FMP mozda evroligu pa da mu s epoklapaju utakmice sa reprezentacijom? Ili si planirao da zabranis igracima da igraju za Srbiju, pa ih sad zvanicno stavljas na raspolaganje.
S

Svedok

pre preko 1 godinu

Coveku nisu kupili evroligu inace bi je sa istim uspehom igrao kao onaj sto su mu je kupili. Sto se talenta domacih igraca kojih je mnogo vise u FMP on je veci od onih u parizaiu. Ovi u parizaiu ionako samo masu peskirima i nose lopte na trening. Ne igraju ljudi po kom kriterijumu bi takvi igrali u reprezentaciji.
S

Sestre Fmp

pre preko 1 godinu

I tata Nebojsa i sin Filip su komedija srpske kosarke! 😂🤡
G

Glu

pre preko 1 godinu

Lako je vama da date 12 igrača za repku kada imate 2 tima, FMP1 i FMP2. Pozdrav.
a

ako cemo iskreno

pre preko 1 godinu

po meni borac cacak ili zlatibor(koji je zasluzio bio prvak aba 2 lige nije usao u prvu?) neka daju ili igraju sa svim domacim igracima.
o

obradoglu

pre preko 1 godinu

Zeljkoglua postavite da ne igramo vise nikad EP.
g

gde su domaci? pojela maca jezik mmmm

pre preko 1 godinu

Svi nude vise domacih igraca selektoru, samo partizan ima da ponudi (jedini od svih) 1+1, Andjusic i panter... "Razvijanje Srpske kosarke"
M

MMXXII

pre preko 1 godinu

Manje se javljaj. Mlad, dobar trener, buducnost je pred njim, ali sve dok ne sme voditi svoj tim tako da ev. pobedi Zvezdu, najbolje je da se ne javlja. Srbija sve to gleda i malo je degutantno. Solidan tim, napucan strancima, a protiv svoje brace imaju day off.
p

poltron

pre preko 1 godinu

klub koji ne moze zvezdu dobiti 15 godina
m

misiisipi

pre preko 1 godinu

Bre ima sanse Branko Lazic da igra, Vildoza nije nas da bi igrao, Kuzmic i Raduljica imaju kvalitet ali nisu mladi samo su placeni milione kao da su mladi talentovani.
O

Ok

pre preko 1 godinu

Cini ti se idi prati fudbal tamo mozes da vices sta hoces. Ovo je malo slozenije moras da razumes ti sto pises.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

ФМП је одувек срце репрезентације, Теодосић, Богдановић, Милојевић, Радуљица, Петровић, уз Звезду, Бјелица, Ђорђевић, Јарић, Стојаковић, Ракочевић, Обрадовић, уз незаборавног председника КСЈ, ФМП и касније Звезде Човића.
G

Gostiii

pre preko 1 godinu

Hahahahahaahahahahahahahahhaahahahahahaahahaahahahahahahahahahaha Djordjevic kazes? Raduljica, Jaric? Hahahahahahaahahahahhha koja komedija od "navijaca".
t

tuneki

pre preko 1 godinu

5 stranaca,mladi igraju na kasicicu
G

Gostja

pre preko 1 godinu

ovde nije reč o partizanu
0

0902

pre preko 1 godinu

Pa jedino ako naturalizujemo Frejzera, Izundua, Biča, Valančiuskasa ili da zove Djenkinsa. Ostatak, počev od Jankovića zvanog koš+0(bacanje) pa redom ostalih, nije ni za KLS.
L

Luča

pre preko 1 godinu

Ali zato je Ogi Jaramaz dokazano najgori igrac reprezentacije ikada. Taj maleni plasljivko sto tapse loptu u mestu. I Luča kapitenski standardno najgori iz prve postave, tu je i Vanja Marinkovic koji se nabije u vosak, i naravno Avramovic sinonim za najteze poraze Srbije u istoriji kosarke. A tek Trifunović. To je to. Velika Britanija neka drhti, valjda ce ih pobediti?