Đordi Bertomeu (©Shutterstock)
Đordi Bertomeu (©Shutterstock)

Sukob se nastavlja: Janakopulos pretio Đordiju zatvorom, Evroliga pokrenula dva postupka

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.10.21. | 11:11

I jedan protiv portparola kluba iz Atine

Poslednji potresi u Evroligi naterali su kontroverznog grčkog biznismena Dimitrisa Janakopulosa da ponovo izađe u javnost i bez dlake na jeziku udari još jednom na kompletnu organizaciju elitnog klupskog košarkaškog takmičenja i pogotovo Đordija Bertomeua s kojim je godinama na ratnoj nozi.

Ponedeljak, 18.30: (1,85) Panatinaikos (hendikep -20,5) Kolos (1,85)

Izabrane vesti

Opleo je dugogodišnji vlasnik Panatinaikosa po svemu što ima veze sa Bertomeuom i, logično, odmah dobio kontraudar. Naime, Evroliga je pokrenula dva disciplinska postupka protiv Janakopulosa u razmaku od samo nekoliko dana zbog objava na društvenim mrežama, a pre svega pretnjama Bertomeuu da će da ga “strpa u zatvor“. Prvi postupak otvoren je posle inicijalne objave Dimitrisa Janakopulosa, da bi potom usledila njegova oštra reakcija na istu, posle čega je Evroliga krenula u novi proces...

Kako navode grčki mediji, Janakopulosa će poslednji komentari u video objavama skupo koštati pošto se radi o slučaju koji se ponavlja. Podsetimo, prošlog jula nezavisni sudija Evrolige kaznio je naslednika porodice Janakopulos sa 70.000 evra zbog istih ispada, što znači da bi ovog puta kazna mogla da bude još i veća.

Takođe, Evroliga je otvorila i disciplinski postupak protiv portparola atinskog velikana, takođe zbog kritikovanja Evrolige putem društvenih mreža.



tagovi

Dimitris JanakopulosĐordi BertomeuEvroligaKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara