""
""

Super Bjelica i zvuk sirene pre Stevićevog šuta ugurali Fener u polufinale kupa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.02.15. | 23:07

U glavnim ulogama okršaja Gazijantepa i Fenerbahčea su bili nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde, dok su bivši saborci iz Partizana propustili utakmicu

Umalo da Gazijantep u četvrtfinalu Kupa Turske savlada favorizovani Fenerbahče i priredi senzaciju. Uz veliku dozu sreće skupoceni tim Željka Obradovića je pobedio 73:72 i plasirao se među četiri najbolja na završnom turnira za trofej nacionalnog kupa. Tamo ga čeka branilac trofeja Karšijaka koja je deklasirala Banvit 89:64.

Izabrane vesti

Željko Obradović može da zahvali sreći i Nemanji Bjelici što njegov tim nije eliminisan u četvrtfinalu. Iako je Fener dva minuta pre kraja imao pet poena prednosti, na kraju je Gazijantep bio taj koji je imao šut za pobedu. I pogodio ga je! Ali, tom prilikom Oliver Stević je ipak zakasnio na izbaci loptu pre nego što je vreme isteklo. Pogledajte...

Sa 18 poena i devet skokova, Nemanja Bjelica je bio ubedljivo najbolji u pobedničkom timu. Bogdanovića nije bilo u ekipi zbog povrede. Odličan je bio i Jan Veseli sa 13 poena, gde je bilo spektakularnih zakucavanja.

Na drugoj strani, Stević je imao devet poena i tri skoka, Đorđe Gagić će ipak debitovati u prvenstvu po završetku turnira za trofej kupa.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Željko ObradovićOliver StevićNemanja BjelicaKK Fenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara