Komentari na vest

Superliga po novoj šemi! Sedam učesnika, tri kluba direktno u polufinalu

P

Prvak Srbije

pre 18 dana

Zvezdo osvoji Titulu prvaka Srbije !
g

gost4

pre 19 dana

kakva je to liga kad jedna ekipa moze jedne godine da upise dve titule sampiona drzave, verujem da ce jednom neko da im to oduzme istim principom
A

Aaaa

pre 18 dana

Jel skapirao neko o čemu ovaj piše?
L

Logicno Pitanje

pre 19 dana

Jedno pitanje za sve ove dusmane sto se smeju sinocnom porazu Zvezde od Efesa u Istanbulu...Zapitajte se samo jednu stvar, ZASTO je upravo sinoc Zvezda tako Lagano izgubila sa tolikom razlikom upravo kad je vama ta pobeda donosila prolazak dalje u Evroligi, zasto recimo u zadnjih punih 11 godina koliko Zvezda igra redovno EL, nikad ali bukvalno Nikad nije izgubila sa toliko 45 razlike nego bas sinoc kad je vama gorelo pod nogama...Stvar je jasna ko dan za svakog ko ima mozga,Sever i Delije su trazili od igraca i uprave da "odrade misiju" protiv Efesa sto su oni i ucinili! Sever celi porazu se veseli...😉
S

Sima Arauho

pre 19 dana

Porazu ili PONIŽENJU se veseli?!
D

Danilo911

pre 19 dana

Da da, bas bi igraci sebi dozvolili onu bruku namerno.Pa ljudi ce sledece sezone igrati ko zna gde, valjda imaju odgovornost neku prema sebi pre svega a onda i prema klubu?!?Ono juce je jednostavno bilo gazenje, a ti to prihvati ovako ili onako.
@

@Logicno Pitanje

pre 19 dana

Bi bilo kako zvezda TREĆA OTPOZADI može da kalkuliše protiv Efesa? Jednostavno: Ne može!
U

Unix

pre 19 dana

-38 ….tada nam nije trebalo 😂😂😂😂😂😂 Al kako reče vaš DUHOVNI VOĐA U SEPTEMBRU… CILJ OVE SEZONE PLASMAN U TOP8 a zašto ne bi napali i F4 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
H

Hh

pre 18 dana

na jos 100 vesti sledecih 30 dana kaci ovo... Mozda i sam poverujes da je to istina!
А

АКИ

pre 19 dana

Жалосно је све ово.Као да живимо у Брозовој Југославији.Два комунистичка пројекта Звезда и Партизан тероришу све остале по Србији као робове.Они одређују правила како им је воља,никакве казне за њих неваже.Отимају таленте од других .Сви медији су на њиховој страни.Троше државне паре колико им воља.Урушавају Српску кошарку нису у стању ниједног играча да произведу за репренз.осим неких полу производа или доведу момке као Аврамовић,Топић,Калинић,С.Јовић ....за чији развој су заслужни други тимови па се ките туђим перјем.Још у СФРЈ су погушили све друге у Србији захваљујући власти.Само су они нонстоп били у првој лиги и тако су и навијаче придобили.Навијање иде са оца на сина па им се наивни Српски народ и дан данас дивни а и једни и други су велико зло.Надам се да ће се у Србији појавити неки тип са ловом узети неки клуб и свргнути банду .У супротном потпуно ће уништити нашу кошарку.
A

Alexx

pre 19 dana

Ako već ne može da se igra normalna liga onda je bar trebalo 5 iz ABA plus prva 3 iz KLS i četvrtfinale, polufinale na dve dobijene plus finale. Ili opcija 2 grupe po 4 ekipe dvokružno dve idu dalje pa polufinale na dve dobijene ili čak i final four.
К

Кљаки

pre 19 dana

Спрдња на шта смо спали. Санкције,бомбардовање па смо имали организовану лигу. Партизан играо ф4 1998 Евролиге,Звезда играла финале Купа Кораћа,Хемофарм исто финале Купа Кораћа итд. Ово сад не зна шта је не иде се у Европу сваке сезоне се мења формат. "Земља кошарке"

Milos Bozic

pre 19 dana

Molim vas,da mi neko objasni zašto smo pristali da igramo u ovom cirkusu?
T

Top Gun

pre 19 dana

Pritisak odozgo...
D

Dragan Če

pre 19 dana

Zato što ste klovnovski klub.
З

Зато...

pre 19 dana

...што сте циркузанти.
K

Kakva

pre 19 dana

Komedija i cirkus,o
ш

шумадинац

pre 19 dana

јад и беда ,ако већ држава плаћа близанце онда нека иду да играју по Србији да их наша деца у унутрашњости гледају .Ово је скандал .Даниловић је уништио партизан сада уништава и Српску кошарку.Мора бре да играју клс па бар са другим тимом или како год .Трзимо се разигравамо села по слов и хрв а наша деца не могу да гледају вечите.Срамотно ,угасићемо кошарку ,па ваљда је боље да гостују у Вршцу ,Суботици ,Краљеву,Нишу ,Новом саду ,итд него по сло и хрв који и онако имају смешне клубове
K

Kragujevac,Novi Sad,Subotica...

pre 19 dana

evo sve trcimo da gledamo blizance...
S

Svi klubovi

pre 19 dana

Svi klubovi imaju isključivo svoja imena, samo su Partizan i Borac sa dodatkom Mozzart Bet. Ili sve pišite sa sponozirma ili nikoga
D

Darko1101993

pre 19 dana

Ovo je najveća sramota Partizana i Obradovića ako pristanu da igraju ovo. Onda su i zaslužili sve ovo sto im se dešava i sta im rade, a bice jos mnogo gore ono sto dolazi ali neka. Sram ih bilo al tu očigledno niko nema obraza
e

ercov

pre 19 dana

Samo ću postaviti jedno pitanje? Iz kog razloga se igra naša liga? Kroz celu sezonu se priča da će ta nekakva super liga imati 10 klubova... 5 iz aba lige i 5 iz ove naše lige.. A sada, kako državni klubovi kažu... Žalosno je sve ovo..
s

spiritus movens

pre 19 dana

Neko napisa da ne bi dozvolio ovima iz Jadranske Lige ni da ucestvuju, i u potpunosti se slazem. Ako nisu kadri da igraju ligu od pocetka, i ako im je zajednicka liga sa Hrvatima, Slovencima, i ostalom eks YU "bracom" milija i draza, tj. ako joj daju primat u odnosu na domacu ligu, onda ne treba da igraju ni zavrsnicu srpskog prvenstva i na taj nacin devalviraju sistem takmicenja. Citave godine razigravas hrvatska i slovenacka sela umesto kosarkaskih sredina iz svoje zemlje, i onda dodjes na gotovo u srpsko prvenstvo i automatski se ukljucujes od 1/2 finala.
@

@spiritus

pre 19 dana

...ne, nego treba da igra 12 ekipa, svako sa svakim, dva kruga. gde ce opet da se skupi po par stotina navijaca zvezde i partizana i dobijaju prosecno po 50 razlike, da bi igrali, eto pro forme. a onda posle 100 odigranih utakmica u sezoni, pravo sa finala u avion i pravac olimpijada.
s

spiritus movens

pre 19 dana

Pa bolje da igraju u Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Leskovcu, i Kraljevu, gde je publika zeljna kosarke i gde bi dvorane bile ispunjene, nego ovo sada gde putujes po mestima gde te mrze, i gde Partizan ima laksi trening protiv Zadra, ili gde Zvezda sa minimalnim utrosom energije dobije Split u gostima 20 razlike. Uostalom, Kup Radivoja Koraca je pokazao da su ekipe iz KLS-a mozda i konkurentnije od vecine ABA ligasa.
n

noleeeeeeeeeeee

pre 19 dana

ovaj prijateljski turnir je bolje odigrati na pocetku sezone
S

Sram vas bilo!

pre 19 dana

Debilizam. Igrajte slobodno odmah finale i to je to. Ili igraju svi ili ne igra niko, prosto i jednostavno. Šta, jedan tim treba da odigra koliko, 50 utakmica da dodje do polufinala u kojem je neko "direktno" prošao?!
Д

Да...

pre 19 dana

...али кад Игокејци опет побегну, опет ће да се мења систем. Коме је уопште до кошарке?
M

MNM

pre 19 dana

Zvezda šampion!!!
I

Immobile

pre 19 dana

Sezonski posao duže traje od ove lige. Liga totalno urušena da je to nestvarno. Kakve Aba liga ima veze i plasman u istoj sa Superligom Srbije, pa ta liga nema veze ni sa KSSom. Sve je naopako i nemoguće. Da li ste nekada čuli da se bilo koji nacionalni šampionat koji se računa i vrednuje u titule igra mesec dana i da ima neparan broj učesnika, a pritom da ih je manje od 10? Kažnjava se trener Partizana sa 4 utakmice nevođenja, kakve on veze ima sa odlukama KK Partizan? U Aprilu mesecu, ne zna se broj učesnika nego se tek tada donosi odluka na skupštini. A puna su usta o interesima srpske košarke, razvijanju mladih... KLS traje manje od 6 meseci, igračima kasne primanja, doduše ne kao pre ali kasne. Prime te plate i slobodni su. Koliko je sve jadno i licemerno, neviđeno. Ovo je unikat.
K

KKProjekat Državni

pre 19 dana

Tegeltija, ti li si ?
I

Immobile

pre 19 dana

@ProjekatDrzavni Da si čitao moje komentare video bi da ja ne pripadam ni jednoj struji. Da nisam šlihtara i poltron ni jedne ni druge strane. Iznosim svoje mišljenje i činjenice. A usput čitam ovde o raznim podanicima i bezveznjacima. Zamisli koliki si ti apsurd ljudskog postojanja kada braniš ligu sa 7 klubova koja traje bezmalo 3 nedelje.
K

Kalcopolista

pre 19 dana

Jel neko video ostoju,savica i crvenog od sinoc,nema ih da se jave u opste haha....nesto su se ucutali nakon sto je Zvezda pustula Efes da pobedi samo da bi oni ispali iz Evrolige,zato sad lepe neke postere Rokija na Tviteru,valjda im tako lakse da ublaze bol zbog ispadanja...🤣
1

1100

pre 19 dana

Pustila zvezdica 45 razlike...e neka je...svaka vam takva bila...
R

Rebel

pre 19 dana

Nadam se da cemo svake godine ispadati iz plej in/of samo doke vi obarate rekorde. Sledece godine potpisujem -60 odmah
П

Па...

pre 19 dana

...и нећете више играти плеј оф, а неће се ни заборавити -42 против ЦСКА.
D

Dajbrepare!

pre 19 dana

Ne bi dozvolio ovima iz ABA lige ni da ucestvuju! Cele godine se razigravas sa levim ekipama i 10x ste jaci od nasih lokalnih ekipa i samo dodjes i pokupis trofej... Nerealno!
C

Carim9

pre 19 dana

Nego jel video neko negde Covica od jutros ?? Nema ga nigde u jutarnje?
i

ispali iz EL

pre 19 dana

Eno ga na Severu,zajedno sa nama Delijama slavimo ispadanje igokeika iz EL nasim sinocnim pustanjem Efesa!
М

Можда...

pre 19 dana

...је на факултету, он је доктор наука и редовни професор.
Z

Zmajko

pre 19 dana

I Zoc i Savic se zapili sinoc. Po 45 tura je svaki obrnuo
D

Don Vito Corleone'

pre 19 dana

Pobegulje se vraćaju, a vratili su se samo iz razloga da bi Željo imao još jednu šansu više za trofej. Jer bi bilo sramota da za 3 sezone od mogućih 10 trofeja osvoji samo 1. U košarci su igrali u drugoj ligi, u rukometu su igrali u drugoj ligi, u odbojci su igrali u drugoj ligi, igraće i u vaterpolu u drugoj ligi. Da li ima neki sport a da niste osetili čari igranja drugoligaškog ranga takmičenja, zna li se šta???
N

Napred Efes

pre 19 dana

ODMAH MENJAJU LIGU CIM JE IGOKEA ODLUCILA DA UCESTVUJE,PROVIDNO!
k

koliki ste jadni

pre 19 dana

pustate grobarske jadne komentare a cenzurisete navijace zvezde tako jadno tako grobarski
k

koliki ste jadni

pre 19 dana

pustate grobarske jadne komentare a cenzurisete navijace zvezde tako jadno tako grobarski
k

koliki ste jadni

pre 19 dana

pustate grobarske jadne komentare a cenzurisete navijace zvezde tako jadno tako grobarski
k

koliki ste jadni

pre 19 dana

pustate grobarske jadne komentare a cenzurisete navijace zvezde tako jadno tako grobarski
z

zbunjen

pre 19 dana

sta ce igokea u ovom prvenstvu?
g

gostgg

pre 19 dana

kakva je ovo smejurija od takmicenja nek se izjasne nasi klubovi jel hoce da igraju domace prvenstvo ili abu, cuj 3 kluba odmah u polufinalu ukupno ima 5 utakmica u celoj ligi smehoteka, covic kad je veliki patriota sto ne istupi iz abe i ne igra samo ovo takmicenje, jedni prica pridaje znacaj nasoj ligi proziva partizsn sto ne igra ovu kesu od “takmicenja”, a on se drzi abe ko pijan plota, podsetimo se da je partizan jedini bio protiv psnivanja aba lige a zvezda je abi trcala u zagrljaj. ali znamo svi u srbiji da je sve kratkog pamcenja
L

Lično ja

pre 19 dana

O Ćokijevoj privatnoj ligi najbolje govori komentar koji je dao Dubai, rekavši da bi oni ipak da igraju profesionalnu ligu kad im je ponuđeno da igraju ovu. E sad ne znam, mođda ni oni nemaju pojma,možda je i njih pogrešno informisao Savić, kao i ove iz Evrolige.
А

А...

pre 19 dana

...коме је то рекао Дубаи? Теби или Тегију?
y

y77

pre 19 dana

smejurija
s

svasta..

pre 19 dana

sta ce strano telo igokea u superligi Srbije
c

cirkus

pre 19 dana

Koja lakrdija od takmičenja. Ja ne znam zašto ovo uopšte igramo.
c

cirkus

pre 19 dana

A Igokea2 moze da igra i da bez kad hoce?
c

cirkus

pre 19 dana

A Igokea2 moze da igra i da bez kad hoce?
S

Sima Arauho

pre 19 dana

Dajte titulu Čoviću da može njome da maše po jutarnjim programima kad izmišlja cifre koje je dobio on i Partizan (kad smo kod cifara što ne kaže da Partizan dobija 350.000 € od EL a on 0 jer toliko i vredi) Na FMP 1 ide tim koji kroz sito i rešeto treba da dodje do polufinala ili njegov FMP koji će se skloniti kao oni juce u Turskoj a Partizan da se bije sa Megom?!
j

jjjjjjjjjjj

pre 19 dana

IGOKEJAc ko ti drma kavez
А

А...

pre 19 dana

...што ви не кажете да Звезда добија од УЕФА по 20-30 милиона, а Партизан ништа? Чуј, 350 хиљада. Толико је била плата Милутинову кад је био јуниор, пре 15 година. У Партизану сада играју милионери. Плус, на 350 хиљада, порез је 70 хиљада.
F

Figaro

pre 19 dana

Ko smišlja ova pravila, kako sada fmp može dva puta da igra??
M

Millaa

pre 19 dana

Dalji komentar o takmičenju u kom igraju dva ista kluba nije potreban osim da bi se bilo gde u svetu smatrao neregularnim
D

Dorcolac

pre 19 dana

po kom osnovu Jugoslovenski klub igra ovo takmicenje? Po kom pravu? Zasto svi cute na ovaj skandal? Po pravilniku kosarkaske Lige Srbije klub koji odbija da igra biva izbacen u trecu ligu a oni tu to odbili 2 godine za redom! Kako mislite da budete cenjena liga kada sami sebe demantujete i ne drzite se sopstvenih pravila? Zasto je taj klub izuzetak? Jel to javno priznajete da odredjeni klubovi mogu da rade sta zele? Stop cenzuri istina mora da se cuje!!!
L

Lično ja

pre 19 dana

Hahahaha, pravi si Dorćol historical. Kad navijač FMP 2 priča o neregularnostima...
c

cr24

pre 19 dana

inače po propisu je da jedan klub ima dva tima??!!
А

А...

pre 19 dana

...који клуб има 2 тима? Једино Офи.
D

Dex911

pre 19 dana

Sacuvaj Boze.Cime li se drogiraju ovi ljudi pa je format takmicenja svake godine sve gori
c

cv

pre 19 dana

na osnovu čega su zvezda i partizan obezbedili svoj plasman u polufinale cirkus liga
N

No rest in hell for the krcunovci

pre 19 dana

Ko i Partizan?
D

Dorcolac

pre 19 dana

Megu,Borac i FMP ne spominjes?
A

Aleks GM

pre 19 dana

Koja je ovo nebuloza. Treba da se odlučimo hoćemo li da igramo domaću ili jadransku ligu i da se igra samo jedno takmičenje u sezoni
g

gost1978

pre 19 dana

a drugi zvezda fmp hahhahaa
T

TD

pre 19 dana

Cirkus kao i sve sto je u reziji BG Klipersa...

bebs

pre 19 dana

pobogu, zar ne bi trebalo da budu sankcionisani? ja da se na poslu ne pojavim dve godine, i da o nda odjednom dodjem i pojavim se i pravim kao da se nista nije dogodilo,ne znam kako bih prosao. Ne ide to tek tako, ili mozda ovde i ide?!?
N

Niko123

pre 19 dana

Onda lepo kazniti Fmp1 i Fmp2, slazes se?gde u svetu ima, da klub i njegova filijala igraju zajedno?
J

Jöle 39

pre 19 dana

7? Znači još nezvanično ali u prevodu fmp 1 i fmp 2 su opet isti klub
R

Realantip

pre 19 dana

Krece Tegi sa teorijama zavjere!
H

Haha

pre 19 dana

Aloo sta je sa izbacivanjem kluba koji je dve godine za redom bezao iz takmicenja i pljuvao po isto,sta je sa kaznom za Obradovica i kaznom za klub?! Naravno pojela maca,skupo ce vas kostati ovo bahacenje,skupo!
J

Junker

pre 19 dana

Bez brige, oni racunaju da ce osvojiti Aba ligu pa kao igraju i ovo. Kad ih operemo, samo ce se povuci opet uz neki lazan razlog.