Komentari na vest

Šutersko predavanje, pa nesmotreno opuštanje: Partizan slavio u Hamburgu uz 61 poen za poluvreme

D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Igra mog Partizana mi se uopšte ne dopada iz sledećih razloga: 1. Igra se bez klasične petice 2. U ekipi će biti više stranaca nego domaćih igrača 3. Ovo što se sad igra nema veze sa srpskom odnosno jugoslovenskom školom košarke (čvrsta odbrana, pozicioni napad, jaka skok igra, ravnoteža između spoljne i unutrašnje igre, brza promena ritma, poštovanje svakog pasa i lopte..) 4. Eventualni uspeh Partizana u ovim takmičenjima neće doprineti razvoju naše košarke jer u ovakvoj postavci igre se neće razvijati naši igrači. Pogledajmo kako je to Dule Vujošević radio. Pa uzimao je znatno manje stranaca ali u svakom njegovom uspehu ključno je bilo to što su se razvijali i afirmisali naši mladi igrači. Bojim se da je Žoc navikao na velike budžete pa sad u prvi plan istura strance koji čine 50% ekipe. Dule i kad je dovodio dovodio je talentovane a neafirmisane (Lovrenj, Veseli itd) i pravio od njih igrače. Ne sporim da Žoc voli Partizan ali ovo nije Partizan već skupina stranaca koja igra po principu "trči i pucaj". Mene ta kopija NBA košarke ne interesuje!!!
p

pfc den hag

pre preko 2 godine

Dva sveta dva univerzuma, jedni parkiraju autobus ispred gola ili se bacaju celu utakmicu po parketu a drugi napadaju Man United i ubacuju po 120 koseva po utakmici, pametnome dosta...
p

primorska

pre preko 2 godine

45 - 83 u jednom trenutku pre nego sudije progutale pistaljku, a ovamo svi nezadovoljni kao da smo izgubili
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Nikada jači Hamburg. :):):):)
V

Varela

pre preko 2 godine

Bravo za najlepši i najbolji klub u ovom delu Evrope.Poštovan od svih vratiće se na staze stare slave.Videli ste intervju Kukoča pre neki dan sa koliko poštovanja se spominje Partizan.Da li je iko ikad spomenuo onu konzervu od kluba nastalu 2011. sem da se sprda sa njom?

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

@varela kako nisu? Pomenuli su je navijaci Makabija pre neku godinu 🥫
R

Reč je reč

pre preko 2 godine

Zato sada taj isti Makabi postao redovna mušterija za punjenje.
S

Sale Kg

pre preko 2 godine

E sad daj Bože da prekinu takmičenja zbog Korone, pa da osvojimo još jednu Abu i Cipiripi.
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Neki ljudi ocigledno da nisu normalni.Ok, kontam da vecinu komentara ostavljaju panteri jer ne vole sto se Partizan uzdize polako, ali ovi ,,grobari sto im se ovo nista ne svidja,, i sto ocekuju da dajemo 120 koseva po tekmi i da primimo oko 60 max!?!?Dal ste bre normalni, normalan covek ce da gleda i uziva.Ovo je dug proces, bice sve bolje i bolje samo sedite i uzivajte..Pozz za prave grobare.
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Samo nastavite s ovo uzdizanje protiv uvek neugodnog magata i lajon hamburgersa!
L

Lektor

pre preko 2 godine

Tekma?!?
m

markosss

pre preko 2 godine

Ti 'grobari' ti je sve jedan lik, ciganski bot, koji ostavlja po stotine komentara dnevno na partizanovim vestima, kritikujuci Obradovica u kosarci i Stanojevica u fudbalu.. Sta mislis zasto..

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Nisu to grobar vec cigani botovi.
D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Ni najmanje mi se ne sviđa igra Partizana iz sledećih razloga koji se mogu odnositi i na Zvezdu (ne gledam navijački): 1. Veliki broj stranaca 2. Gubi se način igre koja je bila karakteristična za SFRJ ( majka košarke na ex yu prostorima) 3. Taktika "trči i pucaj"-prepisana NBA floskula 4. Nema afirmacije naših igrača a time se gasi naša košarka 5. Bojim se da je Željku cilj osvajanje trofeja ali šta će nam trofeji ako nema naših igrača koji su nosioci igre==
Л

Ложач

pre preko 2 godine

С овом игром му је циљ да председник што пре закаже изборе, да он одради своје и да пали у румунију
M

Monteroo

pre preko 2 godine

Ne znam kad je partizan ovako sutirao,hamburg promasio otvorene trojke,bolji tim pobedio,ali ovi defanzivni skokovi i prodate lopte to sa ozbiljnijim timom nece proci.... Cim je stao sut cak i ovaj polutim se priblizio...pobeda ok al mora bolje ,odgovornije
Ж

Жофри Ловерњ

pre preko 2 godine

ФАНТАСТИЧНА ЕКИПА!!! Ово већ повремено изгледа брутално, а тек следи раст! Желимире, згазите их све!!!
N

Ne veruj naslovima

pre preko 2 godine

Video si fantastičnu odbranu? Unutrašnju igru? Zar misliš da će Mur i Izraelac moć da se ispucavaju protiv jačih ekipa? Panter je ubica i jedini vredi, ali daleko je od Larkina. Avramović, nije mi jasno kako je bio drugi strelac ACB lige. Smajli još mora mnogo da radi i uči. Vi još niste ni igrali protiv neke ozbiljne ekipe.
b

bolna istina samo

pre preko 2 godine

prosecni Hamburg vam ubaci 97 poena i vi vrli ate ivru tima? 😃😃😃😃😃
L

Loznica

pre preko 2 godine

@Ne veruj naslovima A da te predložimo da budeš trener? Dobro, bar savetnik Željku, da ga prosvetliš!

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Koga u Evropi mozes da poredis sa Larkinom? Nikog...
D

Djole...

pre preko 2 godine

Zanima me sta ce Obradovic reci i do kada cemo se "uigravati" -daj brate ovo vise nema smisla,kao da si ih sa ulice pokupio-sta vi trenirate???I ako ne mozete da nadjete centra daj Vardu sa 45 godina bolji je od ovih sto su "talenti"...
G

Gos gos

pre preko 2 godine

jedno 6 meseci minimuma ako se razumeš imalo u košarku
B

Boze boze

pre preko 2 godine

jel to mene oči varaju ili oni stvarno kukaju na sudjenje protiv jednog Hamburga? ej Hamburga?
P

Pfc sd

pre preko 2 godine

Jel ovo što smo gledali bila košarka?

Sakur

pre preko 2 godine

panteri i vi cete da igrate ovo takmicenje samo od sledece sezone
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Sakur Druže najveći broj komentara su ti od suprotne strane koji se lažno predstavljaju.Pogledaj minusa koliko su dali.Što se tiče komentara tvog:"iz tvog komentara u Božije uši"
B

Borky

pre preko 2 godine

Vec 10god. pises jedan te isti komenatar, kako ti brate ne dosadi?!
a

arijel ortega

pre preko 2 godine

malo macku teleca glava...sramota kakvi komentari...da je neko prosle god rekao da ce danas biti ovako ja bi rekao da je lud...sva podrska zeljku i momcima...a vi gospodo komentatori 1000 din u dzp pa pravac arena..da se pomogne koliko se moze...nikad nista dobro nije bilo preko noci...NAPRED PARTIZAN
B

Basket

pre preko 2 godine

Zato je ovakav sistem takmicenja opasan, neka te npr u polufinalu zapadne jedan onakav sudija koji ce u 4 cetvrtini da ima onakav kriterijum i cao ode kuci. Jesu se nasi igraci opustili ali oni su pored 5,6 faulova koji su im svirani napravili sigurno jos 6,7 cistih. Zivo me interesuje postoji li sansa da Koprivica nekako nauci da brani pik, posto on ovako da brani centre moze, ogroman je. Dobro i sutira slobodna sto znaci da ima mekanu ruku, najveci problem ta odbrana pika.
g

grobarijus

pre preko 2 godine

Jesi li gledao utakmicu? Razbio bi nas Hamburg da nije išao šut kako ide jednom godišnje. Nema opravdanja za ovo.
B

Basket

pre preko 2 godine

Gledao sam, ne znam o cemu pricas bilo je +28 u jednom trenutnku, sa normalnim sudjenjem laganih + 15. Pobeda ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje. Ja ne znam sta vi ocekujete da igraci upiru da dobiju 50 razlike vec dobijenu tekmu. Pobeda upisana idemo dalje.
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Bravo za pobedu! Obradovic zna sta treba za ove izgubljene lopte i opustanje da radi... Nova ekipa, mora tako, napred Partizan!
G

GostKg

pre preko 2 godine

Jel se secas kada je dosao Trinkijeri? Nova ekipa kaoni sada ali ste igrali extra i Aba ligu i Euro kup. Ovo za sada nije dobro, a jos nije odigrana utakmica sa kvalitetnijim protivnikom.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Примили близу 100 поена од хамбурга! О чему даље дасе прича!

Gosts

pre preko 2 godine

Dali oni prosle sezone 90 i preko Albi i Bajernu nisu nimalno naivni pogotovo sto su ih sudije pustale bez faula neke lopte sto su ukrali i tako dali lake poene.
P

Pfc

pre preko 2 godine

Obradoviću možeš nazad u Tursku što se mene tiče. Ovo nema veze sa košarkom.
Д

Драган

pre preko 2 godine

Брини ти мусави за свој ФМП,окани се лажног представљања и Партизана!
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Zasto svi musavci kad se lazno predstavljaju kao navijaci partizana pisu nick.kao pfc kkp grobar grobarius itd.to je tako providno i jadno ali to je njihov nivo inteligencije
G

Gost sk

pre preko 2 godine

Ali kuknjava komentatora kad je Hamburg krenuo da stize partizan… Kao da su igrali sa Lejkersima.
G

GrobarNS

pre preko 2 godine

Bojim se da smo se prerano ponadali da Željko može nešto da promeni. Izgledalo užasno, samo trojke šutiramo. Srećom danas je išao šut u prvom poluvremenu, čim je stao raspad sistema.
W

Ww

pre preko 2 godine

Ovi mesari igrali americki fudbal. Nije mi jasno kakav trener postavlja igru sa ovim udvajanjima, pa ovo se u juniorima ne igra. Da nije bilo pljackasa u uniformi bilo bi 45 razlike
K

Kum Danilko

pre preko 2 godine

U moje vreme se 13 godina posteno sudilo - AMIN
H

Hhb

pre preko 2 godine

Koliko ciganskih botova majko moja.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Lozenje se nastavlja. . . Hamburg ekipa u rangu Cibone i Splita. . .
G

Grga pitic

pre preko 2 godine

Ne smemo se opustati bez obzira sto je 30 razlike.. Sudijska kradja zadnju cetvrtinu nevidjena!
D

Djole...

pre preko 2 godine

Ovo kako Partizan igra u pojedinim momentima je cista sramota.Toliko izgubljenih lopti,toliko nesnalazenja,pa to je strasno.Obradovic najavljuje kako oni igraju i onda nam takvom igrom iznude 146 izgubljenih lopti,400 ofanzivnih skokova i 300 kontranapada. Da sam na njegovom mestu po 10% od plate i trening odmah po sletanju u Beograd-sem Mura-decko je iznad svih ocekivanja.Smajilagic postaje bezobrazan svojim ponasanjem,covek dribla medju 4 protivnicka igraca... Madar sam izgubi 20 loptu i nema pojma u odbrani...Ma necu vise da se nerviram-magarci bezobrazni,dosli u sutuaciju da izgube utakmicu u kojoj su vodili 28 razlike.
D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Slažem se Đole.. ali ako izneseš svoje mišljenje i ukažeš na nedostatke odmah počinje etiketiranje kako nisi partizanovac , kako si bot itd. To pišu deca koja nisu ni bila u planu svojih roditelja kad sam redovno gledao u Pioniru i Hali sportova Saleta, Palju, Dikija. Pa Divca sam uživo gledao kad je sa 16 godina igrao protiv Partizana za Slogu iz Kraljeva, došao kući i kažem "Bože, molim ti se, daj da ovaj dečko dođe u Partizan"!! Napred Partizan! Napred Žoc, koriguj, popravljaj i pobeđuj!!
J

Jovan 84

pre preko 2 godine

Hamburg divlja seoska ekipa!Ovakva ragbi odbrana i navlacenje sudija nas ocekuje i protiv zvezde,tako da je ovo dobra skola koja nas nije skupo kostala.
b

baš si lucidan

pre preko 2 godine

Umesto da komentaršeš dobro šutersko veče tvojih igrača i slabu odbranu, ti pominješ Zvezdu. A ,ako sudije ovako budu navlačile za Zvezdu, nećete da pređete 50 poena.
9

951357

pre preko 2 godine

Rece navijac ekipe kojoj su bonus igraci u narandzasrom navukli 64 poena u dva derbija prosle sezone.
p

primorska

pre preko 2 godine

Sudije primile pare na poluvremenu. Ragbi igra Hamburga, a Partizanu non stop sviraju faulove.

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Panter na nivou, Ledej podbacio i nmg. ostale da komentarišem pobeda je tu, to je najvažnije. Bravo momci!!!
9

951357

pre preko 2 godine

Milioniti put ću da ponovim, kad neko ne može da promaši, nema šanse da ga pobediš. Avangarda večeras 84% za 2 poena (21/25), 50% za 3 poena (15/30), 96% slobodna bacanja (24/25). Iliti u prevodu, usrali se za sve pare. I jedva pobedili na kraju.
G

Gostggg

pre preko 2 godine

Jedva pobedili zbog sudija koji su kriminalno sudile(ako si gledao znaćeš)
C

Crvke

pre preko 2 godine

KkCz je potreban jedan bek suter i to pod hitno posto si video kakvi bi bili sa Punter ili Kejsi Riversom pogotovo pored nase poznate odbrane ali sta ako pocnu da sipaju preko ruke i protiv nas morali bi da naravno odgovorimo nekako jer samo odbranom to tesko ako ih serunda kao danas,,,,,,
G

Gost 27

pre preko 2 godine

Ova utakmica da je potrajala jos 2 minuta, mi bi izgubili. Voditi 28 razlike protiv hamburga i strepeti za pobedu meni je neshvatljivo. Sa ovakvom odbranom, mi ne mozemo nista osvojiti.
g

grobarijus

pre preko 2 godine

Ovo je sramota. Da nas nije išao šut mi bi ovo izgubili. Ovi iz Hamburga ne znaju ni faul da naprave kad treba. Neka jača ekipa će nas razbiti.
G

GROBAR CACAK 1

pre preko 2 godine

Prvo poluvreme odlicno,drugo lose bas..Mnogo promenljivo je ovo,ne sme se desavati,ali polako,centar mora doci,onog Koprivicu nmg da gledam koliko je smotan i nezgrapan..
A

Azex

pre preko 2 godine

Sramotno sudjenjeee, ja u zivotu nisam vidro utakmicu na kojoj se toliko pusta kontakta na udvajanju. Osnovno je pravilo da ako te igrac zaobidje nema pomeranja noge u pravcu njegove kretnje sto je konstantmo radio onaj bradonja. 10 faulova ako spanac nije zakinuo manje nije. Sramota jos jednom velika da se ovo desava bilo gde i bilo kome
D

Dr Drvo

pre preko 2 godine

Dobrodošli u ligu u kojoj sudije nisu vaše
G

Gost556

pre preko 2 godine

Panter pokazuje zašto ima platu od 3.2 miliona, i zašto je uzeo tolike pare u partizanu
G

Gost22

pre preko 2 godine

Kalina je na 3.2 panter 2.2
G

Gostnnn

pre preko 2 godine

mnogo losa odbrana i mnogo glupo gubimo lopte
K

Koš

pre preko 2 godine

Suđenje u 4/4 je bilo užasno. To se mora napomenuti. Bravo crno beli!!!
D

Dr Drvo

pre preko 2 godine

Opet te sudije?
@

@Dr Drvo

pre preko 2 godine

Da si gledao utakmicu znao bi, ovako samo provociraš bespotrebno...
V

Von

pre preko 2 godine

Ovo je sramota da nije isao sut za tri poena izgubili bi.Tri akcije za citavu utakmicu smo napravili.
G

GROBAR CACAK 1

pre preko 2 godine

Pa zato smo doveli Mura i Pantera da bi sut bio dobar,a hjihov sut je konstantan uvek,strasni su suteri..slazem se za odbranu,losa bas..nemamo centra,Koprivica zlocin koji traje!
D

Dobri

pre preko 2 godine

ma smesno, 13.11 prasenje u pioniru
p

pacino

pre preko 2 godine

Bilo je i opustanja, ali ono je jedno od gorih sudjenja u drugom poluvremenu koje sam video u zivotu. Dobro da smo prosli bez povreda
r

rofl

pre preko 2 godine

Ovakvu sudijsku kradju nisam video od onog 5 na 3 basketa od pre neku godinu
G

Gost7788

pre preko 2 godine

svi vas kradu bre
k

kost

pre preko 2 godine

Univerzumi su u pitanju....
A

Aja

pre preko 2 godine

Odbrana kriminalna... Kako bi mo ustali na trening zbog ovog sprdanja na kraju u 7 ujutro
p

pacino

pre preko 2 godine

A dobro ti znas iz fotelje sta treba se radi i kad treba treninzi da budu