Komentari na vest

Sve je bliži trećoj kruni: Jokić preuzeo prvo mesto u MVP trci

m

mmmd

pre preko 1 godinu

Decko je vanzemaljac, kako on to sve lagano i opusteno igra protiv ovih amerikanaca koji su svi od malih nogu pucaju steroidima i ko zna kakvom hemijom. Realno zasluzuje i 3 titulu, ali tesko niko jos nije dobio, mislim da bi to bilo ponizenje za amere da neki Srbin uzme 3 titule mvp iako zasluzuje. Doncic je vrh igrac, ali nije konstantan kao Jokic, igra u losijem timu pa jos uvek ne moze da pokaze konstantne brojke.
M

Mica Mufta 22

pre preko 1 godinu

Jokic je opet ubedljiv i sve bolje kompezuje izostanke saigraca zbog povrede.Medjutim malo je verovatno da bude po 3 put osvoji ovu nagradu jednostavno to se izuzetno retko dogadja.Retko su slucajevi da je neko bio 2 puta za redom a jos redje 3 puta.Gledam pojedine americke emisije na internetu vezane za njega i MVP trku,osim par njih niko ne dovodi u pitanje njegov talenat i statistiku ali posto nema znacajnijih rezultata(makar jedno finale) mnogi sumnjaju da ce uspeti s obzirom na okolnosti da osvoji opet.A postoji i odredjena zasicenost kod glasaca za MVP kad je Jokic u pitanju.Igra nenormalno i prvi su na zapadu ali to mozda nece biti dovoljno da se oscoji ta nagrada oscoji i ovaj put.
M

MVP-najkorisniji

pre preko 1 godinu

Prevod MVP na srpski bi bio "najkorisniji". Da zanemarimo statističke parametre, koji su frapantni oko Nikole, objasniću ti zašto je ispred Dončića. Da nije Jokića, a da u NBA ligi ima ispadanja, Denver bi ispao iz lige, a sa njim je prvi na zapadu. Eto zašto.
S

Sreca pa

pre preko 1 godinu

Dallas ne bi bez Doncica...zakucani zadnji bi bili
V

Velibor21

pre preko 1 godinu

Samo ne vidim na koji nacin je Jokic uspesniji u trci od Doncica ove sezone. Kakva glupost
p

plavac

pre preko 1 godinu

luka ima periode kad siluje do besmisla i nema cifre kao ovih par standardnih.istina,ima najteži krš od ekipe za koju je čak i denver spejsšip,ali i dalje silovanje je silovanje.
R

Realista1389

pre preko 1 godinu

I opet ce se naci ljudi da ga kritikuju zato sto se nije odazvao za olimpijske igre na koje se nismo ni plasirali! Ljudi, imamo svetsko blago. Najboljeg medju najboljima! Donece zlato i Srbiji ne brinite. Samo jako Nikola, Srbija te voli...
n

nemanja1512

pre preko 1 godinu

kosarka se pretvorila u tenis :)