(© MN Press)
(© MN Press)

Sve je prošlo dobro, Avramović u Madridu čeka crno-bele

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.05.23. | 13:37

Operisan bek Partizana

Sezona jeste završena, ali osmeh ne silazi sa lica Alekse Avramovića. S razlogom, jer ima bitnijih stvari od košarake, tiču se zdravlja, a najvažnije je za beka Partizan Mozzart Beta da je hirurški zahvat na šaci leve ruke prošao uspešno.

Avramovića je u Madridu operisao dr Rođer de Onja, isti lekar koji je ranije sanirao sličnu povredu Balše Koprivice, što znači da će 28-godišnji Čačanin ubrzo moći da se posveti rehabilitaciji. Ne i da se vrati na parket, jer je za njega ovaj ciklus okončan u najosetljivijem delu sezone, kad se odlučuje ko će na Fajnal four Evrolige, kao i ko će biti pobednik ABA lige.

Izabrane vesti

Srpski reprezentativac neće biti na raspolaganju Željku Obradoviću, međutim, sačekaće ekipu da mu se pridruži u glavnom gradu Španije, gde je za sredu zakazan poslednji obračun sa Realom, vredan mesta na završnom turniru Evrolige u Kanausu.

Hvala svima na rečima podrške. Prošlo je sve u najboljem redu. Hvala doktorima Partizana, lekaru Onji, koji me je operisao. Nadam se da će kompletan oporavak proteći glatko. Momci, čekam vas u Madridu“, napisao je Avramović na Instagramu.

A u Španiji će Partizan Mozzart Bet biti jači za Kevina Pantera, koji je uočljivo nedostajao tokom dva meča četvrtfinalne serije u Beogradu.



tagovi

Partizan Mozzart BetEvroligaKK PartizanAleksa Avramović

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara