Komentari na vest

Sve su manje Partizanove šanse u poteri za liderskom pozicijom: Šest mečeva kroje sudbinu u Grupi A

P

PoklonjenaArena

pre preko 2 godine

Ne razumem, nije mi jasno, kako Žoć najbolji ikada sa ovoliko para ne moze da pobedi prosecne ekipe... Ljudi moji, pa sta bi nam uradio na primer Milano sa onom ekipčinom?!
_

_000932.3705edf250a4483ba2f86b5c06b6839b.1904

pre preko 2 godine

Huventudu sko krenu trojke nema sanse da ih dobijes. Sinoc i puno jace ekipe bi izgubile. 49% trojke fenokemalan procenat
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Na zalost nista mi necemo osvojiti.smajli u padu forme,covjek je znao proci zakucat sad nista.pad forme a ostali se nisu nikad ni uzdigli da ne nabrajam.sve u svemu nista.bio sam jako optimistican znam da je to na duzi period ali da nema nikakvog napretka za ovo vreme....
c

cccc

pre preko 2 godine

Osam pobeda u ovoj cipiripi ligi oni porede sa osam pobeda u najjačoj ligi u evropi. Stvarno moraš biti retadiran da tako nesto porediš i plus smo izgubili minimum četiri utakmice na jedan posed.
c

ccccc smesan si

pre preko 2 godine

8 pobeda od 12 i 8 pobeda od 21 poredis..
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Prvo mesto je sinoć definitivno izgubljeno. Da bismo bili sigurno drugi moramo da dobijemo sve kući, dakle i Špance i Francuze i Ruse (njih po mogućstvu sa 8+). Meni to deluje realno, uz pobede protiv Šljonska i Trenta u gostima.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Kao Zvezdas vam zelim da budete i prvi u grupi ali iskreno daj boze da budete i medju 4. Ne znam koliko prolazi dalje. Tesko da cete sve pobediti do kraja.
D

Dzi

pre preko 2 godine

Ocajno selektirana ekipa...ko je ovo sklepao taj ne zna se sta je mislio.. zeljko voli partizan ali ocigledno je da nema zivaca i takta ni za mlade igrace ni za ove polukvalitetne strance ..prosto suvise dugo nije navikao da radi sa njima... U rostetu gomila mladih igraca u potencijalu, koji u zbiru nemaju neku slicnu crtu osim da su mladi... Lidej u svakom smislu rupa a zvucno ime...jasno je bilo kad ga je se Mesina odrekao da nije za u 15 armanija...kao ni panter, e kup igraci ..solo prica... Lidej limiti u svakom smislu...velickovic bez oba kolena bolji bese u svakom smislu Dalas mur skroz nebitan igrac, avramovic cak od nedovica manje inteligentan kosarkaski..zagorac i dangubic dva antitalenta... Sve u svemu..jako jako cudna ekipa...sastav...ali mladim momcima svako dobro i svaka sreca... Sa druge strane zvezda stabilna u teskom proseku igraca i igara .. te ne znam koja je ekipa losija i negledljivija cini se da trenutno Dzikic ima najvise smisla da napravi slozenu ekipu sa nekim potencijalem...ovo sto igraju i kako izgledaju Zvezda i Partizan nije bas neki primer
R

Rare

pre preko 2 godine

Ne brini ti za Zvezdu, kad ispadnemo iz EL ritma, ima da recikliramo i Partizan i Budućnost, po tradiciji.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

zek bi ostao u armaniju da je prihvatio smanjene ugovora, panter takosje bi ostao ali partizan ponudio mnogo vise nego armani, cisto da znas da ne lupas
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Bukuvalno ih dere ko stigne.. Iole ozbiljan tim ih posete ko dijete cokoladu.. Mogu nesto uz pomoc sudija u ABA ligi. Zali Boze para bacenih na legionare koji uzimaju sakom i kapom..
a

asi

pre preko 2 godine

Sreca vasa pa vi ne gubite. Vi ste toliko navikli na poraze da vam vise ni nervozu neizazivaju.
G

Gost9

pre preko 2 godine

Neka portal objavi godine igrača, pa će mnogi videti koliko su "mladi", na šta se Zoc vadi.....
s

soichiro

pre preko 2 godine

ovaj tim partizana je dobar samo ako je kriterijum kosarkaski....cim je kriterijum rukometni mi tesko igramo...na poziciji 3 smo najtanji jer niko ne isporucuje poene...poziciju jedan samo madar odigrao juce dobro...poziciju dva panter...poziciju cetri lidej a na petici lesor....podbacili i u odbrani i u napadu i smajli i zagorac i dangubic a ponajvise avramovic...mur skoro neprimetan....utakmica nije odigrana lose ali 25 posto za 3 je sramotno....da su dali cetri trojke vise pobedili bi a opet bi procenat bio 40 odsto...
B

BD

pre preko 2 godine

Po tebi su jedini zadovoljili,na 1. Madar(Srbin),2.Panter(Srbin),4.Ledej(Srbin),5.Lesor(Srbin).Zaključak:Tražite nekog Žiku na trojci,da bude top.
N

No

pre preko 2 godine

Vec par utakmica primamo 90+ poena!? Odbrana!? Nema je! Tri pleja zajedno nemaju ucinak jednog dobrog. Kuruks,Zagorac i Dangubic napadacki ocajni. Tako da razmisljanje o prvom mestu nije realno. Podrska za naseg Zeljka.
B

Bakayoko

pre preko 2 godine

Treci u A grupi igra osminu i cetvrt finale kuci. Buduci da se igra na jednu utakmicu, vise se isplati biti treci, pa onda u polufinalu vec videti sta i kako. Recimo Ulm u 1/8 finala, i onda u 1/4 nam dolazi Buducnost ili Valensija.
G

Gost nije

pre preko 2 godine

Igra sa šestim kod kuće,pa sa drugim u gostima.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Moze da se desi da vam odmah dodje Cedevita i t oje odmah kraj.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Ne vredi kad igraju preko one stvari. Recept za propast u sportu je da preplatis igrace, onda im nestane motiv da se trude. Plus imas trenera koji je u oblacima, odavno nema nikakav motiv ni za sta, plus predsednika koji treneru ne sme ni da zucne i dobijes grupu letargicnih turista kojima svako natrpa stotku. Nasli su recept kako da upropaste sezonu sa budzetom na kojem bi pozavideli fudbalski klubovi i to trbea znati i na tome im teba cestittati. Bravo majstori!
Л

Ложач

pre preko 2 godine

А све су веће шансе да домаћи играчи не добаце ни до 10 поена по утакмици! 71-13, мислите и пишите о томе!
R

Računaljka

pre preko 2 godine

A sta ako Partizan izgubi od Andore, pa posle od Litvanaca jer ima pre toga ima Zvezdu u Aba ligi? Kakva će biti tada računica?
+

+41

pre preko 2 godine

Bicemo drugi sto nije lose.Cekamo Vukcevica i da se polako dize forma kako ide kraj sezone
G

Goste

pre preko 2 godine

Na koju foru ste vi to drugi,šta cemo sa Lokomotivom?
G

Go

pre preko 2 godine

izgubili su od metropolitana juce
D

Drvo

pre preko 2 godine

Ako izgubite od Andore idete na 4. mesto.
G

Gost za go

pre preko 2 godine

Pa sta i Partizan je i imaju pobedu u medjusobnom duelu,a ostaje im samo jedna ozbiljna utakmica do kraja,sa Partizanom.Znači da Partizan mora da dobije svih šest do kraja,sto baš nije realno.
V

Vise volim Partizan nego leba da jedem

pre preko 2 godine

Realno, Partizan ima ogromne sanse da do kraja svih 6 dobije, dok Huventud osrednje da izgubi 3 do 4 meca. Ovo je sve u domenu mogucnosti, medjutim ipak je realno da ce Partizan biti drugi i u polufinalu ici na noge Valensiji ili Gran Kanariji. Veoma glup sistem Evrokupa, ali eto u toj jednoj utakmici uz neke dobre procente suta i maksimalnu odbranu 40 minuta sve je moguce, ali veoma tesko izvodljivo.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Pogledaj raspored Lokomotive,pet pobeda najmanje će imati od šest.
V

VALJAK- VERITAS

pre preko 2 godine

DO KRAJA PARTIZAN SVE DOBIJA A HUVENTUD ,,MOZE " IZGUBITI OD JEDNU DO CETIRI ! TREBA I SRECE ! HUVENTUD GOSTUJE TAMO GDE JE PARTIZAN IZGUBIO TRI UTAKMICE !
G

Gost da,da

pre preko 2 godine

Biće frka sa Šljonskom.