Komentari na vest

Svetislav Pešić u Kući slavnih

R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Cestitje za Karija, bravo legendo zasluzeno, nema sta! Dosta bre vise, navija za Zvezdu ili Partizan, jeli bre, pa ne vrti se svet samo oko vas ili nas (Zvezda). Tako su krenuli za Savica, te je Zvezdas te ovo te ono, pa sto, kao sto Covke bio Partizanovac i to svi znaju, i sta, pa izvukao Zvezdu iz poptunog unistenja i doveo do skoro pa redovnog ucesnika Evrolige, pa vidim kako Delije sve vreme prozivaju, psuju, ne podnose...., malo sutra, samo neka donese rezultat, ic nije bitno za koga navija, jer na kraju krajeva ovo je samo sport i razonoda, to sto neko je obrazovan i misli da je to rat (a na zalost dosta ima i takvih i to sa obe strane). Pozdrav!
O

Onyx

pre oko 3 godine

Odlicno bi bilo da se Obradovicu u Partizanu, Pesicu u Zvezdi daju određene ruke.Sigurno bi privukli vise sponzora. Velika su imena, i imaju karakter. Mi smo uvek bili kosarkaski nacija. Ostojica limar(namerno sam njega prvog pomenuo), Covic politicar koji bez naočara kos ne bi video. To vodi ozbiljne klubove, u kosarkaskoj zemlji.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Debili su ljudi poput ovog 951357, 007,ne prate sport. Glume budale. Sad sam sto posto siguran po lajkovima da su uzasni botovi. Ako ovo lajkovanje ima veze sa sportom onda i ne cudi sto sve propada. Sport je sport, Srbija je Srbija, idioti su idioti.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Do juče je radio sa Mirotićem, a od sutra ce sa deda Novicom. Zajedno su bili u Realu, Mirotic pocinjao, a Novica zavrsavao svoju odiseju u Madridu.
V

Varela

pre oko 3 godine

Čestitke Pešiću zasluženo.Kad se pravio projekat evropska zvezda koliko je žute koštao svetski šampion za trenera da li ćemo ikada otkriti
O

Onyx

pre oko 3 godine

Ne valja se spustati na nivo nekih hejtera sa portala. To je njihova prica. Pesic je vrhunski trener, i apsolutno je ovo zasluzio.
g

glok

pre oko 3 godine

Nista vise od Trinkijerija i 10 stranaca.Cak naprotiv.Pesic je imao 2-3 stranca.A Trinki 10.I to 10 za sezonu.Za 2 sezone skoro 20 komada.
K

Kap1243

pre oko 3 godine

Svetislav Pešić je navijač Partizana!
O

Onyx

pre oko 3 godine

Mislim da navija za Radnicki iz Pirot. :) Ne navija on ni Partizan, ni za Zvezdu, mada naginje vise prema Zvezdi, sto je normalno jer je dva puta bio njihov trener
7

7767

pre oko 3 godine

Kari je Zvezdas, to si pogresio. Bio je grobar.Sve ostalo je pusta laz.Covek mi je klijent u banci.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Pa i ako jeste, sta fali. Na Areni je rekao i da je ogroman Barsin fan u intervjuu. To ne menja cinjenicu da je odlican trener i vrlo karakteran covek ma za koga navijao. Puno dobra je doneo srpskoj kosarci, tako da navijaca pripadnost nije mnogo bitna. Isto je i Obradovic to uradio, pa ga neke budale zovu crveni
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Eto njega u Partizanu. Idealna prilika da mu se ostvari zivotna zelja da trenira voljeni klub.
9

951357

pre oko 3 godine

Zasluženo!

Mr 007

pre oko 3 godine

@951357,apsolutno zasluzeno,veliki strucnjak i trener za postovanje.