Komentari na vest

Takav tandem NBA liga nije videla! Jokić i Mari uništili Majami, obojica tripl-dablom

D

Djape45

pre 11 meseci

Kad osvoje titulu Nagetsi i basketaši na balkon!
V

VOJVODJANI

pre 11 meseci

Pozdravimo Partizanovca
c

cv

pre 11 meseci

ma kakav tandem najbolje finale je bilo gs clivlend mozete pisati sta hocete
r

roni

pre 11 meseci

sramota je sta se racuna kao asistencija i koliko je los u odbrani.ima ozbiljne brojke u napadu i statisticki to izgleda lepo ali kad se gleda da ga prolaze kao cunj i da nista ne moze da zaustavi to onda nije vise maestralna partija nego prosek proseka.bezi bre
G

Gost "

pre 11 meseci

Važno da si ti stručnjak i čudi me da te nije pozvao trener Majamija da budeš asistent!!
M

Mardi

pre 11 meseci

Hmm to je NBA nije evropska kosarka... Veci teren napadaci zasticeni, kad bi igrao jace odbranu brzo bi sakupio 5 licnih
g

gost iz Draznja

pre 11 meseci

Denver do titule bre. Ma mene nesto drugo zanima, sta nam radi MVP Embid? Jel navija iz sveg srca za Majami hahahah
B

BicuSlobodan

pre 11 meseci

Ovog Majkl Porter Džuniora trejdovati na kraju sezone za gajbu krastavaca.
S

Saturn

pre 11 meseci

Porteru decko sram te bilo ,
Z

Zeleznik

pre 11 meseci

Džaba sve da nije bilo 15 poena Kristijana Brauna. Onog Portera treba porterati iz Denvera zajedno sa onim koji mu je dao onakav ugovor. Momak je štetočina i za te pare koje dobija Denver je mogao naći dvojicu solidnih igrača.
Z

ZV

pre 11 meseci

Uvek,svuda i stalno ponavljati da je jedan covek ovog genija gurao na cetvorku,i to kad se Birca umori, a da je drugi covek rekao kako ovaj Boziji dar kosarci ne bi mogao da igra sa njim i onim prvim covekom u timu.
O

Odbrana

pre 11 meseci

Ali ti ne razumeš , taj čovek je rekao da odbrana donosi titule, pa zar nisu bircevic i raduljica tada doneli titulu svetskog prvaka Srbiji fantastičnom odbranom. A ovi ludaci u NBA ligi sto forsiraju Jokica, Karija i ostale potrošače lopti pod hitno na kurs kod Djordjevica, Radonjića i sličnih defanzivnih trenera genijalaca.
s

sladjann

pre 11 meseci

Kao da su namerno izgubili 2utakmicu,....da bi igrali petu kod kuće,i zaradili milione od te jedne utakmice koju čekaju godinama.....
n

ne mozes mu nista

pre 11 meseci

Frustrirajuce za protivnike je to sto mu ne mozes nista...zatvoris mu asistencije, on ti ubaci 40+....zatvoris mu kos, on asistira ko blesav....imas osecaj da pola stvari ni ne gleda, vec po osecaju radi. Ne znam da li Embid gleda ovo i da li je gorak ukus...covek 3 je*ene godine igra u kontinuitetu najjacu kosarku ikada....znaci nema mesec los, dve tri tekme da veze....nestvarno. a sa takvom lakocom igra, da verovatno igraci na terenu mogu da cuju kako mu zvone jaja za sve 🤣
B

BAKELICA

pre 11 meseci

RAZLIKA U KLASI RAZLIKA U JOKICU KAD GA TI IMAS A DRUGI NARAVNO NE SVE JE ODREDJENO TAKAV OSECAJ ZA BASKET TAKAV SUT TROJKA IMPROVIZACIJA GLAVA TO PRIJATELJI AMERI VI NIKAD GLEDALI NI IMALI NISTE SRAMOTA AKO SA NJIM I BOGDANOM UZ OSTALE NE OSVOJIMO SVET.PRVENSTVO.BRAVO JOKA
G

Gaj Kasije Longin

pre 11 meseci

Šut Majamija za tri cc 30%! E to je realno stanje stvari za finalnu utakmicu, teško će se ponoviti onih 17/32 iz druge utakmice! Denver igrački mnogo jača ekipa.
g

gostina

pre 11 meseci

Kakva je ovo bolestina od statistike, prvi put u istoriji lige dvojica u jednom timu tripl dabl sa 30 poena, i to u pazi sad FINALU, a procenti suta (50-40-80) na toliko poena su slag na tortu, pritom obojica citav plejof igraju ovako, ovo je dominacija na nivou Kobija i Seka
M

Mrcina

pre 11 meseci

Bravo maestro,podigao si lestvicu toliko visoko da će teško neko uspeti da je dostigne.Denver mnogo bolja ekipa.MPJ je najveća misterija od igrača.Šta se u njegovoj glavi dešava,pa ovako loše odigra,to ne mogu da shvatim.
B

Bačka

pre 11 meseci

Preko Majamija do Titule Galaksije Mlečni Put sa Nikolicom vanzemaljcem
T

TrT+

pre 11 meseci

Marej dobar, ali 7 lopti izgubio...Vratio Majami maltene na kraju.Ne znam, dosta ima gresaka i minus faza svaki mec.Mora na koncentraciji malo vise da radi.
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Mrzim Jokica, mrzim Srbiju. Volim Zvezdu, slavim slavu, ne znam Oce nas. Ne znam smrtne grehove. Mrzim Partizan, Srbiju i Jokica. I kosarku. Mrzim sve. Covica volim
u

uuuu

pre 11 meseci

prevodu volis partizan i hrvat si
T

Toto-ko-tunjo

pre 11 meseci

Bući, bući, bubi Ostoja da plođe.
g

grobaross

pre 11 meseci

Mrzim nola, mrzim srbiju. Volim Zoca, volim Ostoju, volim Zeksa i Tegeltiju. Volim Partizan, mrzim Srbiju. Volim Vucelu i Vazuru.
S

Stara kuka

pre 11 meseci

Kakvih glava ima u ovoj Srbiji.Kakve sad veze imaju Zvezda,Partizan,Zoc,Covic i ostali?Manite se tih gluposti,manite se druge lige svetskog sporta.Uzivajte u Jokicu i Djokovicu.
a

ajdee

pre 11 meseci

Decko zvani istorija. Svaka cast. Marej opet dobar, odma ide lakse.. Fokus na sledecoj tekmi, mislim da sledi opet istorija u cetvrtoj tekmi. Aj cekamo i ovu drugu istoriju sa brojem 23, idemo dzokeri🃏🃏
O

Opaaa

pre 11 meseci

Sreća pa je Miami našao rešenje za Jokića (to se pisalo na sva zvona nakon prošle utakmice, kad je imao 4 as...bolje mu dati poene nego da razigrava ekipu). Šta bi bilo da nisu našli vrv bi Nikola bio prvi u istoriji sa 50+ 40+ 30+ :)))
E

Eskobar

pre 11 meseci

kako su oni izbacili Boston ja neznam pa Majami blage veze nema
ž

žaklinaa

pre 11 meseci

Pa zato što je i Boston krš od ekipe.
d

desto

pre 11 meseci

Zato što na celom istoku su krš ekipe
T

Tivat

pre 11 meseci

Vredelo ostati buden! Bravo doktore! Pozdrav od ekipe koja gleda finale! Napomena, od nas 17, osmorica radimo od 8h! Ali nismo džabe SRPSKA SPARTA!!! Radujmo se BRAĆO SRBI !!!
a

aaaaaaaap

pre 11 meseci

Super. Sutra kad Jokic osvoji prvenstvo a ti dobijes otkaz jer si budan do 5 a radis od 8 i dolazis nenaspavan i onda napravia neku kardinalnu gresku ili ako si vozac pa ubiejs nekoga, hoce li te Jokic izvuci? Ili poslati ti 10 000 eura da prezivis dok se n snadjes?
M

Milutin 2

pre 11 meseci

Srpska Sparta ??? Kako ste hrabri, gledate utakmicu, a radite od 8 sati ! Još jedno junaštvo vas koji ste po potrebi Srbi ili Crnogorci. Srpski Spartanci su oni sa Cera, Kolubare, Mišara, Mačkovog kamena, Kajmakčalana, Ivankovca, Čegra, Košara, a ne oni čija je država priznala tkzv. Kosovo, ušla u NATO... Niti ste Srbi, niti Spartanci !
T

Tivat

pre 11 meseci

A kako ste vi samo jaki na riječima...A?? A da li ti Milutine znaš da ste i vi priznali kosovo???!? Bolje ćuti !!! Mi one što su izdali Srbiju sklonismo...A vi vaše što vas unazadjuju još niste, a čini mi se, niti ćete!!! Objavite komentar.
B

Bože mili

pre 11 meseci

Veliko bravo za momke iz Tivta! A ovi naši što vam sole pamet...ma pustite njih, to su vam "pametnjakovići" , puna nam je ova jadna Srbija takvih.
M

Milutin 2

pre 11 meseci

Ja sam branio to Kosovo (iako sam iz Pomoravlja). Bio sam mesec i po dana u Vučitrnu i okolini. Ne videh mnogo vas, ijekavaca, tamo. Ali vi ste patriote, jer gledate Jokića i Nagetse do 5 ujutru, a posle idete pravo na posao. Možda bi bilo dobro da uz gusle to i ispevate, pa da vas potomci slave ? Dosta bre sa tim lupetanjem o Srpskoj Sparti, to može da prođe samo kod Vuka Draškovića.
n

nadrealnooo

pre 11 meseci

Ako zelis titulu NBA lige tvoji udarni igraci moraju da igraju od 42 do 45 minuta utakmice!!!To je jasno kao dan!!!Napred Nikola po titulu!!!
a

asd

pre 11 meseci

upravo tako, tu gresku je maloun napravio u prosloj utakmici kada je izvadio jokica na kraju trece cetvrtine.. u tih par minuta majami je okrenuo utakmicu u svoju korist..
l

lol12

pre 11 meseci

Svaka cast obojici ali ne moze a da se ne pomene da je Kristijan Braun bio x faktor veceras.Posle njih dvojice bio ubedljivo najbolji u Denveru.MPJ sramotno los,Gordon i KCP ispod proseka,Brus Braun los,Dzef Grin odigrao solidno ono sto je igrao ali Kristijan zato bio 5 puta bolji od ocekivanog.
g

guest

pre 11 meseci

Pa kako Gordon ispod proseka druze? Gledas samo jednu stranu terena ili?
N

Nick123

pre 11 meseci

MPJ los ali 7 skokova,moze mnoho jolje ali oni su tim pre svega ,C..Brown ga je zamenio ovog puta
s

sapienti sat

pre 11 meseci

Jokic se igra kosarke kao na basketu ispred zgrade, i opet na kraju bude najbolji.
v

vule 33

pre 11 meseci

samo da kazem kapa dole Jokicu a i Mareju ovo je neverovatno kako su odigrali...zasluzeno idu prema prstenu...jokic prvi u istoriji 30+20+10+ u finalima...svaka cast kralju!!!