Miloš Teodosić, Branko Lazić i Nikola Topić (©MN Press)
Miloš Teodosić, Branko Lazić i Nikola Topić (©MN Press)

Teodosić i Lazić upitni za Mozzart Kup Radivoja Koraća

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 23:21

Crvena zvezda bi mogla da bude značajno oslabljena u borbi za prvi trofej

Poražena je Crvena zvezda od Žalgirisa bez pomoći Miloša Teodosića i Branka Lazića, a kako stvari trenutno stoje, branilac Žućkove levice mogao bi u Nišu takođe da ostane bez usluga dvojice najiskusnijih prvotimaca.

To je na konferenciji za novinare rekao trener Crvene zvezde Janis Sferopulos. Na pitanje novinara da li je povreda kapitena crveno-belih ozbiljna, grčki stručnjak je rekao da se radi o istegnuću i da nije u trenažnom procesu. Zatim i da je pitanje da li će Teodosić i Lazić igrati na Mozzart Kupu Radivoja Koraća. Od ranije je van stroja i Nikola Topić, koga izvesno takođe neće biti u Čairu naredne sedmice, bar ne u opremi.

Izabrane vesti

“Lazić je Istegao mišić, tako da ne trenira i ne znamo kada će na teren. On se oporavlja, kao i Teodosić. Ne znamo kada će se vratiti i da li će igrati na Kupu. Upitni su za Kup, ali sigurno neće igrati protiv Zadra“, rekao je Sferopulos.

Crvena zvezda je tri godine zaredom osvajač Žućkove levice, a ukupno devet puta otkako ovo takmičenje nosi ime po jednom od najboljih srpskih košarkaša svih vremena. Pre nego što otputuje u Niš da brani Kup, Zvezda ima i utakmicu sa Zadrom, u nedelju od 19 časova u Beogradu.


tagovi

Janis SferopulosMiloš TeodosićBranko LazićKK Crvena zvezdaMozzart Kup Radivoja Koraća

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara