Miloš Teodosić (foto: MN Press)
Miloš Teodosić (foto: MN Press)

Teodosić: Moramo da dobijemo Albu, Real i Makabi

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.12.23. | 23:43

Iskusni bek ističe drugo poluvreme kao primer kako bi Crvena zvezda trebalo da igra

/Od izveštača Mozzart Sporta iz Španije/

Vraćaju se košarkaši Crvene zvezde iz Španije sa dva poraza. Posle Valensije (81:85), uspešnija od crveno-belih bila je i Baskonija (85:87). Iako je u prvom poluvremenu delovalo da gostima sleduje ubedljiv poraz, uspeli su da se trgnu, ali ne i preokrenu rezultat u svoju korist .

Izabrane vesti

Posle utakmice Miloš Teodosić uporedio je duele u Valensiji i Vitoriji.

"Mislim da smo igrali duži period bolju odbranu, zalagali smo se više. Opet smo primili dosta poena u prvom poluvremenu, ali uspeli smo da se vratimo, imali smo šut za pobedu. Trebalo nam je malo sreće, nadam se da će nam se vratiti u nekoj drugoj utakmici. Ostaje žal za pobedom, omašili smo previše zicera, pogotovo u prvom poluvremenu", izjavio je Zvezdin bek.

Slaže se Teodosić sa konstatacijom da je veliki broj promašaja pri otvorenom šutu posledica nervoze nastale iz želje da se konačno upiše pobeda u gostima.

"Sigurno da jeste. Toliko smo želeli pobedu i u Valensiji i večeras. Želimo da budemo što bolji, da igramo bolje. Na nama je da se malo smirimo i ubacujemo otvorene šuteve".

Dobra igra u drugom poluvremenu trebalo bi da posluži Crvenoj zvezdi kao primer za partije u nastavku sezone.

"Kao drugo poluvreme u Valensiji, tako i ovde. Imamo naredne tri utakmice, Alba, Real i Makabi (u Beogradu) za koje moramo da se koncentrišemo i sve tri pobedimo da bismo se vratili na pobednički kolosek i uhvatili priključak sa ostalim ekipama", jasan je Teodosić.

Crvena zvezda je trenutno na 0/7 u gostima, dok kod kuće ima četiri pobede i uspevala je da preokrene mečeve u kojima je jurila prednost.

"Kod kuće igramo sa većim samopouzdanjem i uz pomoć naših navijača. Potrebna nam je jedna utakmica na strani da se situacija promeni i nadam se da će ona doći", priželjkuje iskusni bek.


tagovi

KK Crvena zvezdaMiloš TeodosićEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara