""
""

Tepić, Marković i Sofo razmontirali evroligaša! Odlični Mačvan

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.01.16. | 19:53

PAOK rutinski izašao na kraj sa Limožom u drugom kolu Last 32 faze Evrokupa

Košarkaši PAOK-a savladali su evroligaša Limož rezultatom 88:75 u drugom kolu druge faze Evropkupa! Srpski internacionalci imali su više nego zapažene uloge u velikoj pobedi grčkog tima, prvoj u Last 32 fazi drugog po rangu takmičenja na Starom kontinentu. 

Izabrane vesti

Crno-beli su dominirali od početka do kraja meča. Dobili su prve tri četvrtine, na odmor otišli sa 11 poena viška, a uoči poslednje deonice imali su nenadoknadivih plus 14. U poslednjih deset minuta domaćin je samo odrađivao posao.

Milenko Tepić pružio je odličnu partiju. Bivši košarkaš Partizana ubacio je 13 poena i zabeležio po tri asistencije, uhvaćene i ukradene lopte. Još bolji učinak zabeležio je bivši igrač FMP-a i Crvene zvezde Nikola Marković. On je ubacio 17 koševa, uhvatio osam lopti i četiri puta asistirao. Uroš Duvnjak nije se proslavio pošto je dao samo četiri poena na 15 minuta. S odličnim partijama u dresu PAOK-a nastavio je doskorašnji centar Crvene zvezde Sofoklis Skorcanitis. Big Sofo je za 17 minuta igre postigao 19 poena (najefikasniji na utakmici), a uspeo je i da zabeleži pet skokova.

S druge strane Bo Mekejleb bio je među najboljima u poraženom francuskom timu sa 16 poena. Leo Vesterman nije se proslavio pošto je ubacio samo četiri koša.

Ekipa Armanija deklasirala je Aris sa 95:54 uz odličnu rolu Milana Mačvana. Nekadašnji krilni centar Partizana brojao je do 16, a na terenu je proveo 26 minuta. Solidan je bio još jedan bivši član crno-belih Oliver Lafajet - 12 poena. Isti učinak imao je i Čarls Dženkins... 


tagovi

ULEB EurokupSofoklis SkorcanitisNikola MarkovićMilenko Tepić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara