Komentari na vest

Težak poraz Zvezde u Podgorici

G

Gigi1

pre oko 3 godine

Haha haha haha haha drzwvni projekat pukooooo
T

Troloman

pre oko 3 godine

Puce mezimica, ‘ponos’ srbije. Zali boze para datih, bolje da sunovu sirotinju obuli i obukli nego sto su ubrizgali milione u klub koji vise ne zna ni sam sta je. Mutant
S

Saklaman

pre oko 3 godine

Ostaje zveZda sigurno bez trofeja aba lige, samo je pitanje od strane koga. Mornar ako potera sut mogu dobiti i lejkerse, takva su ekipa a igraju u serijama od 4-5 top utakmica pa na 2 zabodu.
M

Mikri

pre oko 3 godine

Mene samo zanima zasto se navijaci partizana raduju pobedi buducnosti kad je to klub iz druge drzave koji kontrolisu ljudi koji mrze srbe i to smo videli i od njihovih navijaca. To je prva stvar....druga stvar je kako smete da se javite posle svega sto ste prikazali ove godine. I treca stvar zvezda je u atini igrala dva dana pre, u PO nece igrati EL tako da ce sve doci na svoje na kraju....pa ce plakati i bokan i miligorci, braca pavicevic i ostoja na celu sa avangardom. Pozz
Z

ZDj

pre oko 3 godine

Naj glasniji su ovi sto se bore za opstanak u ABA1.
S

Saklaman

pre oko 3 godine

‘Naj glasniji’ se pise zajedno. 99% vas cigana je nepismeno totalno, ili vas deset istih pose na stotine komentara svaki dan. Ovakve komentare i ovo trolovanje sam samo u Spaniji video i ispalo je da su placani botovi koji pljuju sve zivo, da nije i Terzic iz te price?!
L

Lutalica79

pre oko 3 godine

Ako već pričaš o pismenosti trebao bi znati da zarez ispred veznika nije potreban.
R

Relax

pre oko 3 godine

Postpuno zasluzenosu nas dobili.Energija nam je bila na minimumu.Igraci kao nezainteresovani.Buducnost standardno nalozena jer sad ceo region koji mrzi Zvezdu pocevsi od JSD preko bosanaca pa do hrvata navija za njih.Bez obzira na tezak i zasluzen poraz mislim da je Zvezda ubedljivo najbliza trofeju.
a

aha da

pre oko 3 godine

pogotovu ako Buducnost zadrzi 1 mjesto.
S

Smislov

pre oko 3 godine

Što vas nalupaše, auuuuu
Č

ČOVKINS KK Saopštenje

pre oko 3 godine

Radonjizam i renesansa bez EL
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Navlačile sudije ili ne, Zvezda je ove godine ekipa bez glave i repa. Lojd puni one jadne Krku, Cibona a kad dođe derbi meč, on ne postoji. Onaj Edzim je ključan igrač u Budućnosti, jednostavno čovek može svaku poziciju na terenu da odbrani
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Hol ,Kuzmić, Lazić, Simonović, prva petorka? Naravno da se posle juri veliki minus od starta. To Radonja stalno radi, ne znam zašto? Umesto Uskoković, Volden, Kuridža Dobrić, Noko.
G

GostCG

pre oko 3 godine

Aaahahaha, pa bolje i da niste dolazili, svakako bi bilo 20:0 (dvadeset razlike)...
R

Relax

pre oko 3 godine

Vi ste pretprosle sezone dosli na plus 100 porciju.I opet cete.
r

relax

pre oko 3 godine

ti drugar..kad dodjete u pplej of u finalu, ako dodjete tacnije, vidjecemo..opete cete da placete
s

srbin123

pre oko 3 godine

kradja do +15 +20 za buducnost, kasnije dobro sudjenje, jer nema potrebe vise, buducnost dva faula fmp 10. Uzas!!!...Pozdrav. klasika u CG. (kradja) zvezdin otpor-SLAB!!!
b

blago blago

pre oko 3 godine

ti u pamet.
C

C c c

pre oko 3 godine

Sa ovakvom bazom domacih igraca, sa Lazicem, Simonovicem, Kuzmicem, ovakva ce nam biti I igra I rezultati.
D

Druzebakl

pre oko 3 godine

Nece brate zato sto necete aba ligu uzeti i onda necete ni njih takve imati nego cete uzimati neke polovnjake. Mada, kaze vucko da smo bogati, lako cete vi jos nekog mvp-a dovesti. Doveli 10 igraca u sezoni i fali im opet petorica. Indijanci klasicni
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Cele sezone bez pleja i bez centara, još smo i dobri.
P

Pakao

pre oko 3 godine

Jadni vi Kuzmic noko kurdza Kolom hol uskokovic volden Nemate igrace
G

Gost5555555

pre oko 3 godine

Koliko nama treba jedinica i petica? Kolom, Hol, Uskokovic, Kuzmic, Noko, ranije Teri... Mi imamo popunjen tim ali je napravljena losa selekcija u startu. Plus jos bitnija stvar imamo sada trenera koji nije selektirao ekipu. I pored svega toga, i dalje mislim da smo najkvalitetniji u aba ligi.
j

jutka dileja

pre oko 3 godine

A ne ti valjav Kuzmić Noko Hol Volden pa koliko da gi dovedemo?
S

Saklaman

pre oko 3 godine

Vidi se da ste od juce poceli da pratite kosarku, da ste mutant klub rodjen juce. Nikad se nije desilo da se u aba ligu u jedan tim sjati toliko igraca i to kvalitetnih igraca, evroligaskih. Najjaca liga je spanska a vi dovedete mvp-a endese Loyda. Walden mvp eurocupa i koliko god smesno takmicenje bilo momak je pokazao da je mozda i najbolje pojacanje ikada, najbolji odbrambeni igrac evrolige a nosi po 15 poena u rukama svaku utakmicu. Koloma doveli za akcijanje, Hola, ubacili Uskokovica malog. O’bryant, Kuzmic, Noko, Kuridza, Terry... i na sve to blamirate se u evroligi a u aba vas nalupa buducnost. I kukate za jos igraca, fsli fali fali. Veze vi nemate. Kosarkaski navijac zvezde mi je kao pingvin koji tripuje da leti. Rek’o mu neko da moze i da je to tako i to je to. Tako i vama onaj lopinger rekao da ste neki pazi molim te sampioni, sa nekom tradicijom a taj iati vam i ime oduzeo pre par godina. Zalost, zalost..
c

cccc

pre oko 3 godine

Po milioniti put cu ponoviti za one koji ne poznaju ovu igru ako ti je los šut za dva poena od deset utakmica gubiš osam. Trice normalno potpomognu ali malo je ekipa gde ih u svakoj utakmici služi šut za tri poena.
I

Iz sljivika

pre oko 3 godine

Mozda je i bolje da ne igramo evroligu ako cemo je igrati kao poslednjih sezona.
S

Sove

pre oko 3 godine

2017/18 - Alimpijević, šta je mogao više, nit iskustva u vođenju, nit je imao neki Bog zna kakav igrački kadar, 2018/19 Tomić razbio Budućnost, zato što su bili u teškom haosu i prenatrpan igrački kadar, 2019/20 isto kao Budućnost u EL u sezoni 2018/19 loša selekcija i previše stranaca, i Saša Obradović letos šta je uradio svima poznato, a znamo šta je Radonjić radio u EL u se zonama 14/15, 15/16, 16/17, jedan TOP 8 i poslednje sezone pobeda od TOP 8...
G

Gost Pele

pre oko 3 godine

Igokea nas je bila 20 razlike, Budućnost takođe, Split smo jedva dobili kao i Megu. Da su Partizanu bili Mika, Mozli i Zagorac, ko zna šta bi bilo. Čekaju nas dve utakmice sa Cedevitom, i Igokeom. Mislim da će mo vrlo teško ove godine osvojiti ABA ligu. Doduše, nigde nije zapisano da svake godine Zvezda igra EL. Nada umire poslednja.
G

Gost Lk

pre oko 3 godine

Brate,ali Zagorac?
G

Grobarbk

pre oko 3 godine

Mika i mozli ajde bio bi egal ali bi nas dobili ali ako bi bio i zagorac bilo bi +30 za zvezdu
v

vracaj publiku na teren

pre oko 3 godine

sta ih bre branite non stop ? falio Rit i Davidovac jaka stvar
S

Sascha

pre oko 3 godine

Ovo je bio Radonjizam ,hahahah
j

jaaaaaaa

pre oko 3 godine

u evroligi smo u vrhu po broju izvedenih slobodnih a u ABA ligi na dnu i tio dovoljno govori o zvezdinom tretmanu
D

DuleFebi

pre oko 3 godine

Nema veze, glavu gore, NAPRED ZVEZFO
r

radonja doktore

pre oko 3 godine

kad oni igraju i gde ?
F

FDGH

pre oko 3 godine

Miloje pokazao da je najbolji trener na ovim prosorima, neverovatno je da ga Partizan nije doveo.
S

Story

pre oko 3 godine

Kad mu skloniš trojicu sudija,ostane ti Miloja bez ćega
C

Coming79

pre oko 3 godine

Ne more Covicu bez centara srucnjace!
Z

Zaim

pre oko 3 godine

Pantelija,covece poseti najblizu zdravstvenu ustanovu,mozda jos ima sanse za tebe.
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Posle 2/7 Bogdana za tri, i het trika Sadika za Almeriju mozda i najveci uspeh jugoslovenskog sportskog drustva ove sezone - CESTITAMO
G

Grobarbk

pre oko 3 godine

Vidim guduric sije u NBA a fica u rapidu isto boli glava. Marko marin u tunguziji brije je
?

?????

pre oko 3 godine

"Protiv desetkovanog rivala"....!??? A , da..Falio je onaj penzioner...
K

Kon

pre oko 3 godine

A, u Podgoricu, Kuridža.
R

Raša P

pre oko 3 godine

Kada bude trebalo tada će biti bolje. Posle Atine sam znao da ovo gubimo ladno. Budućnost bolja ali sudije baš providno navlačile za domaće.
F

Fmp

pre oko 3 godine

Ne vredi ni 15 M u vreme korone vestackim mutantima
G

Gost1234

pre oko 3 godine

Bokane, Bokane, vragolane...
R

Realni Arth

pre oko 3 godine

Glavu gore momci, isti ovu Buducnost smo dobili 50 poena razlike, nego ajde da krenemo redom. Cestitke za Buducnost na pobedi, nasi momci umorni, 4 tekma od Ponedeljka, pa sakupilo se, umor, putovanja, neki igraci nam izlaze sa povreda/Covida, ok je ovo. Idemo dalje, jos puno imamo da igramo do kraja, zato, jos postoji sansa za prvu poziciju, mada ove godine to i nije bitno zato sto se igra bez navijaca! Sta je lesinari koji napdate Lojda, pa valjda i on ima pravo na slabu tekmu, covek gotovo sam pobedio Panatu, pa! Ja se samo nadam da Kuzma i Noko da dostignu neki nivo forme, do play-off-a pa da da vidimo, ko ce koga da nadmudri. A da, samo radi statistike, Milojevicu je ova prva pobeda protiv Zvezde kao trener, ako se ne varam. Iduce nedelje Mornar ce da ih dobije glatko, pa ponovo Zvezda prva :-),:-) mada kao sto sam rekao potpuno nebitno. Citam kako se zasladjuju Grobari i Djetici nasem porazu veceras, neka, ako je samo sportski razlog onda nek im je, ali ja koliko znam obe grupe navijaca vise se sladjuju Zvezdinom porazu nego pobedama svojih timova, ali tako je bilo u vreme dominacija svakog kluba, pa tako sad i nase Zvezde. Bice ovo mnogo, ali mnogo bolje videcete, polako ali sigurno krojimo pobednicki mentalitet i to ce se odraziti na najbitnim tekmama, secate se, krenulo je protiv Partizana, dva puta redom pred njihovim navijacima i isto ce da bude protiv Buducnosti, zapamtite. Srecno Zvezdasi i glavu gore, dobicemo mi njih kad ce da bude najpotrebnije!
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Теби није добро човече! Ми ако пукнемо у љубљану можемо стартовати са 4 места, имамо лошији меѓусобни са Игокејом која нас је накантала плус 20.Аууу си е како је теби све нејасно.
G

Gostovanja

pre oko 3 godine

Čuj težak poraz. U svakom segmentu igre Budućnost je bila dominantna. Energija ekipe iz Beograda se prosula. Na klupi muk, Lojd maši slobodna koja nikad ne maši. Truo sistem u potpunosti. Hemije nema nikako i pored dve pobede u El.
C

Crv

pre oko 3 godine

Ja necu pljuvati sigurno pogotovo sto igramo cetiri meca u sedam dana a igraci naravno nisu roboti ali treba to objasniti ljudima bez mozga koji ovde samo pljuju i blate,,,,,,Kada dodje plejooff i ne bude El bice ovo druga pesma ubedjen sam,,,,,Sada je najjvaznije da se udje samo u plejooff ni nista vise,,,,,
T

TnT

pre oko 3 godine

Radonjić se nije ni iznervirao, znao je da nema tim koji može večeras da pobedi dole, dobio je i jasnu sliku kako će da se sudi u finalnoj seriji na jednocifrenoj razlici. Ovaj tim Zvezde, u ovom stanju, neće pobediti ni u Ljubljani, to je sigurno, fali igrač sa poenima u rukama i to može da se nadoknadi samo timskom igraom, i maksimalnim angažmanom, takav tim možemo da očekujemo tek početkom doigravanja.
a

au

pre oko 3 godine

A wise man once said:Ovo nije derbi. He was true, very very true :-)
m

marloniz

pre oko 3 godine

Zaista velika dominacija Budućnosti, sve ide ka tome da titula ode opet u Podgoricu
G

Gost op

pre oko 3 godine

Ide,ide,pa stane .

ANALIZA

pre oko 3 godine

Titulu osvaja Zvezda
G

Gospodin Chaki

pre oko 3 godine

Iako je policijski čas u Podgorici, grupa navijača je puštena u halu i navijala, ali i sve vreme obasipala uvredama posebno trenera Radonjića i Lazića, ali i ostale igrače Zvezde i Srbiju. Sudije takođe obavile svoje specijalne zadatke. Ali, ko se zadnji smeje najslađe se smeje. Uvek bilo i biće. Samo polako.
G

Gostmiki

pre oko 3 godine

Nema licence za aba ligu sledece sezone, tako da mogu da nas pobedjuju i vredjaju do sutra...
G

Gostiii

pre oko 3 godine

Koji policijski čas šta bulazniz ti?
m

mikuli

pre oko 3 godine

Daj ne sviraj vredjali srbiju, taj isti milo vas gledao u areni u evroligi,bokan i covic bili najbolji ortaci, radonja podrzavo medju najglasnijima crnogorsku nezavisnost, to je ta vasa demagogija pa Vam je idea vam sponzor itd, daj bre ne kenjajte vise, prodali bi veru za veceru prvi
G

Gost blinker

pre oko 3 godine

Sta nama smeta,sta su oni pustili u halu,njihov problem.Utakmicu smo izgubili na pocetku i to nam se cesto desava,umesto da pocinje najjaca postava nama pocinje realno najslabija.Inace misljenja sam da ce Zvezda lagano osvojiti Aba ligu,kad bude bitno odigrace najbolje.
G

Gost.......

pre oko 3 godine

da da bilo i bice....samo što to vas čeka za sve što ste uradili i radite
I

Ivan333

pre oko 3 godine

Jesi ti policajac
M

Milance taktik

pre oko 3 godine

Ko se zadnji smeje slabo kapira.
F

Fukara Chaki

pre oko 3 godine

Tačno se vidi da su zbog toga pregaženi
r

realizam radonjizam

pre oko 3 godine

a oni sto onomad upadose na atletsku stazu bez maski, pa posle bakljada , nazdravljanje na klupi sa misterom ili onaj iz loze sto trazio autogram od Ibre...to ne smeta?
G

Glup i tup

pre oko 3 godine

Meni najsmešniji onaj na arena 2 hr smeje se a njegovacedevita ospade iz plejofa. A igraju sa budućnosti u pg mornara i 2x zvezdeima svi dugmići da im pootpadaju do susreta ubg.
L

Liga sampinjona

pre oko 3 godine

Glup i tup i jos nepismen...
C

Crv

pre oko 3 godine

Naslov treba da bude ocekivan poraz KkCz posle cetiri meca u sedam dana pa nisu igraci roboti naravno ali dobro nema plakanja bice sve ovo Ok kada dodje plejooff i ne bude El ,a sto se tice sudjenja nista cudno pljačkaju nas uvek i uvek ce u Titogradu,,,,,
z

zvez

pre oko 3 godine

20 igrača u rosteru. Po izrazu i izjavi Radonje sve je jasno kakva je atmosvera u ekipi...
N

Nema veze

pre oko 3 godine

Nikad pošten poraz
B

Beogradjanin

pre oko 3 godine

Nema sta Buducnost je zasluzeno dobila ,bila je bolja i mislim da imaju i kvalitetniji tim, koji ima rep i glavu to jest i pleja i centra.Ali ovaj lik sa nickom Pantelija redak mentol.
C

Crv

pre oko 3 godine

Jos veci je bolid ovaj Prime sto puno talasa i laprda a misli da ima mozak a ono prazan totalno,,,,,
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Ma bili su bolji veceras i to uz nas ocajne, njih odlicne i bokanove slovence na visini zadatka. Pre nedelju dana su uceatvovali u kradji decenije protiv ocajne cibone koju smo mi rutibirali. Ebergetski su bili spremniji, odmorbiji, bolje spremili mec, slozile im se kockice i to je to. Generalno smo u najgoru ruju egal sa njima, a dobice.o ih 3:1 u PO jer imamo tri puta boljeg trenera
O

Onyx

pre oko 3 godine

Opet proklete sudije
O

Onyx

pre oko 3 godine

Do kraja sezone Covic Zvezdi da sudi sve utakmice u kosarci, a Terzic Partizanu u fudbalu. Tako je jedino posteno.

ANALIZA

pre oko 3 godine

Opet pokradena ZVEZDA, grobari samo kad Zvezda izgubi vi i mozete da se radujete...ovako samo placete zbog poraza partizana
N

Nema veze

pre oko 3 godine

Uvek proklete kad ne kradu za zvezdu , jel da ?
B

Bond

pre oko 3 godine

Kaze navijac malog kluba ciji je klub izgubio sve utakmice od Zvezde
g

gravedigerr

pre oko 3 godine

Srecno 20 razlike svima koji slave, jer neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj! Imaju cetiri centra u rotaciji, a "desetkovani" zbog neigranja Rita...

ANALIZA

pre oko 3 godine

I tebi bog nek ti da malo pameti...
H

Hmm

pre oko 3 godine

Vidimo se u plej ofu.
B

Bond

pre oko 3 godine

partizanov skor sa Zvezdom...sve poraz do poraza... hahahahahahahahahahahahahah...gde vas stignemo tu vas gazimo...

07.08.16

pre oko 3 godine

Najveci uspesi tegijevaca ove sezone su izboren opstanak u Aba pobedom nad Mornarom juce,23 poena Bogdana pre neku noc,i evo,ovaj proaz Zvezde...
G

Gostoooo

pre oko 3 godine

I za ovo Vam Grobari krivi
G

Gost....

pre oko 3 godine

Naši uspesi, sa mizernim budžetom, su dokazana u FF, titulama u evropi i velikim imenima što se ne može ugasiti.....a vi sa abnormalnom budžetom ništa niste u stanju....jer ste mali, izmišljeni,, politička tvorevina, veštački i uvek ćete mali i ostati
N

Nema veze

pre oko 3 godine

Najveći uspeh Partizana nije osvajanje EL , već gašenje jednog zla
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Немој да им хет трик Садика за Алмерију ниподаштаваш
p

plačiiii

pre oko 3 godine

plačiiiiiii

Prime

pre oko 3 godine

Jesu li ovi dosli u Podgoricu?Ako jesu oce li se vrcat vise?Meni se cini da su se bas lijepo proveli,al da nenamjeravaju da dolaze vise vele ugrozena im je bezbjednost(nije im se svidjela boja posteljine u hotel).Salu na stranu velika pobjeda Buducnosti i gotovo sigurno obezbijedjeno prvo mjesto.Drugo citam neki se zale na sudjenje iako je sudjenje sasvim konkretno bilo.Dovoljno vam je to sto su Buducnosti svirana "samo 3" faula nad brankom lazicem u napadu,kao i da se niko nije zalio na sudjenje,pogoto celo.Znamo njegove rakcije kad mu nesto nije po volji.Al ne mozes ti objasnic panterima kojima je iq u minus posa da su igrali 4 utakmice u 7 dana(znaci umor ih stiga),da su igrali bez cetvorke,i da Buducnost nije amaterski tim.Ali ne panteri moraju da izigravaju zrtve,da lazu i manipulisu.To im je u krvi.Ja smijem ruku pod sekiru stavit da niko ne bi umio da mi kaze dje su oni to pokradeni,ali niko.(i normlano da ne bi umio da mi kaze kad nisu pokradeni).Zatim to sto je Buducnost imala malo vise slobodnih bacanja ne znaci da je kradja.Kakva je to logika da mi je znat.Oni su imali vise slobodnih znaci da su nas pokrali.To vi je sad ko da ja uzmem masinu neku od komsa i da se masina pokvari,i da on trazi da mu ja kupim novu,a pritom da ga bas briga zbog cega se masina pokvarila.Mozda je bila stara,istrosena,mozda je neki dio otpao i samo je pitanje trenutka kad ce da crkne( da o sam malo banalan primjer,al mi nista drugo ne pada sad napamet).Isto odje.Panteri nece da vide sta je uzrok i posljedica slobodnih bacanja vec samo kukaju,sektase,manipulie,lazu.Zakljucak masina se pokvarila jer je bila stara,istrosena,bla bla sta znam ja a ne zato sto ju je neko pokvario.Slobodna bacanja je bilo vise u korist Buducnosti zato sto ih igraci fmp-a pravili,odnosno udalali igrace Buducnosti,i koristili visi stepen agresije nego sto je dozvoljen,odnosno mlatili igrace Buducnosti.Glavu na panj bi smio stavit ako neko rece dje su ih to pokrali.Nidje,al panterima je u krvi da lazu,tako da bi vjerovatni izmislili neki faul.Takva im je citava rabota.I nadam se da ce presednik drzave bit tu kad bude Sehovic dizo pehar samo zbog dusmana,i vrijednjanja na nacionalnoj osnovi.
@

@Cuti i pusi

pre oko 3 godine

Ko se poslednji smeje najsladje se smeje
H

Hanter

pre oko 3 godine

Ti ovo ozbiljno?
G

Gost pp.

pre oko 3 godine

Pazi da ga ne digne!
G

Gost7i786

pre oko 3 godine

imate li jade neku vasu pjesmu ili sve nase Srpske prepevane....e polako izduvacete ga kad mi to najvise hocemo...a iduvacete ga a pevacete srpske prepevane pesme...i opet cete plakat i duvat...ziivio ti mene pa s da vis
K

KNK

pre oko 3 godine

Ti baš imaš vremena..
B

Bond

pre oko 3 godine

Tvoj mali klubic ove sezone jos nijednom nije pobedio Zvezdu..
i

ima li pilota u avionu

pre oko 3 godine

na nesrecu ovaj put im avion poleteo
W

Weedic

pre oko 3 godine

Bolje da nisu isli u CG.

Kiza Mazzari

pre oko 3 godine

šta je radio FMP železnika? peče li?
O

Onyx

pre oko 3 godine

Sta bi? Da nisu sudije?
S

Sta reci....

pre oko 3 godine

Ali grobarcici se podsmevaju kojima je sezona vec zavrsena..... Pa koliko debeo obraz moras da imas da bi se drugome podsmevao..Pa vi ste totalno odvaljeni od realnosti.
N

Nema veze

pre oko 3 godine

A vi ste ugašeni
m

mikuli

pre oko 3 godine

Znas ti dobro zasto smo mi u ovakvom stanju, ali oticice vam batica a bice onda beste nogu u..... vas
Ć

Ćirko

pre oko 3 godine

Mi jesmo trenutno u haosu, ali vi kako ste zasluzili oba takmicenja tako vam se i vraca. Smejali ste se nama, evo sad se mi smejemo vama i tako u krug. Svi iz prve cetvorke vas razvalili 20+.
G

Gost s brda

pre oko 3 godine

Ni meni nije jasno komentsrisanje grobara,cak mi ke i smesno. Da je zvezda onde gde je partizan u trenutnoj poziciji,ne bi imao obraza da upste nesto pisem,a jos i da se sladim. Dobismo jedanog Euroligasa,dva dana pred Podgoricu i sad pljuvacinja! Ali sta bi drugo radili!?
E

Ejjj

pre oko 3 godine

Ali grobarcici se podsmevaju kojima je sezona vec zavrsena..... Pa koliko debeo obraz moras da imas da bi se drugome podsmevao..Pa vi ste totalno odvaljeni od realnosti.
G

Gost.......

pre oko 3 godine

Ne podsemevamo se, nego suprotno, gledamo vas sa setom jer nasilno dovodjenje toga sta ste, na mestu gde ste, sa drzavnim prevarama i parama na do sada nezabelezenom nivou, ste srpsku kosarku ojadili i sve što ste uvek, silom i prisilom radili , nanosili stje samo štetu srpskoj kosarci....ovo sa zrelim i skupim strancima je najnovije
K

KNK

pre oko 3 godine

Naša igra je užasna.. I kad zatvore Lojda mi nemamo rešenje u napadu.. Centri nesposobni.. Plejmejkeri takođe.. Nema akcije bez toga.. Budućnost je bolja ekipa i veliki favorit za prsten.. Mi ih možemo pobediti ako imamo dobar dan a oni loš.. Al finale se igra, ako dođemo do finala, na tri dobijene,tako da male su nam šanse..
C

Crv

pre oko 3 godine

Pa svakako su nam vece sanse ako dodajemo slucajno u finalu tada trebaju Milogorci da nas pokradu tri puta a to je vec preterivanje a nece biti ni El pa ce biti svakako druga prica posto je ovo danas iskljucivo posledica cetiri meca u sedam dana,,,,,
B

Buducnost - Olimpija FINALE

pre oko 3 godine

Radonjizam ili Kori Volden - tope se planine Karma je cudo!!!!!!
G

Gost123

pre oko 3 godine

Naucio je Miloje od Generala kako se recikliraju limenke!
P

Podgoricanin gost

pre oko 3 godine

I gospodo koga ce te sad okriviti za katastrofalan poraz. Dobro rece prije neki dan Covic, da to nije derbi slazem se sa njim.Meni se cijelo vrijeme cinjelo da mi igramo protiv Borca iz Cacka uz svo uvazavanje Cacana sto ih pominjem.
I

Iks Tb

pre oko 3 godine

Ne gubi vrijeme ovdje, bolje nosi krompir i kupus piljaru i pomogni svoj klub na pravi način...
C

Crv

pre oko 3 godine

Ali treba dobiti KkCz u plejoofuu na tri dobijene utakmice i tada nece biti El i bespotrebnog trosenja tamo a to ce biti vraski tesko a ovo danas nije licilio ninasta a sudije naravno dozvolile ragbi igru,,,,A sta reci o Lojdu na skoro svakoj vaznoj tekmi nas je ostavio na cedilu,,,,
P

Pg

pre oko 3 godine

Naravno da nije derbi!!! Podgorička Budućnost!!!
Л

Лука Митровић - капитен

pre oko 3 godine

Ови моји да не спустише гас, оде на +40
D

Delija BG

pre oko 3 godine

Izgubismo, sad idemo na "instituciju" u polufinalu...Sta, "institucija" deseta na tabeli? Nisam znao...hehehe
G

Gost.......

pre oko 3 godine

instituciju čine uspesi, treneri i igrači beno jedna, sve ono sta vi nemate
N

Nema veze

pre oko 3 godine

Institucija vas ugasila
D

DMITAR

pre oko 3 godine

Đavo je došao po svoje. Bog sve vidi. Razlika u kvalitetu je ogromna. Posebno nas koji volimo Partizan raduje uspeh naše legende Milojevića. Ubeđen sam da će ga Savić vratiti tamo gdje mu je mesto - u Partizan. S druge strane, Čoki je sa FMP II napravio rezultat ravan nuli. Uložen je u propali evropski projekat ogroman novac. Sad bi bilo najbolje da Čoki spoji (kao njihov vlasnik) ova dva FMP-a u jedan, a Komšinica (ugašena CZ) da počne od srpske lige. Ili da im možda priznaju neku nepostojeću titulu (dekretom Gospodara) kao u fudbalu. Pada, pada Zvezda...
G

Gost Lk

pre oko 3 godine

Kad si ti disao do toga da ti je jedina sreca pobeda bivseg igraca ,koji je trener drugog kluba Mnogo je Partizan nisko pao.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Вас радују једино неуспеси Звезде јер ви своје постојање засниате на мржњи према Звезди а не на љубави према ЈККПу, и управо сте из тог разлога ту где сте, а ни сте још ни на пола пута пада који вас очекује. Мада и пад је величанствен лет.
k

kupi sebi klub pa radi sta hoces

pre oko 3 godine

mi sa zvezdom nemamo nista a ni zvezda sa ovim danas
D

Dr Laza

pre oko 3 godine

Potpuno zasluženo su kaznili našu sramotnu igru. Imam utisak da smo gaće skinuli još u Beogradu. Lojd po staroj navici, kao i u Bg, veoma loše u bitnim utakmicama kao i u završnicama. Simonu se treba zahvaliti, kao i Kuzmiću. Da naglasim da su i Kuridža i Davidovac veoma blizu takvog utiska. Deo krivice je i kod Radonjića. Odbrana, koja nam je uvek bila najjače oružje, večeras nije postojala. Mada, posle svega sam opet uveren da idemo u play off sa prve pozicije jer će milogorci izgubiti već od mornara.

Pantelija

pre oko 3 godine

IZADJIIIII MALAAA IZADJIIII HAHAHAHAAHAHAHAH Prosle godine nisu smeli da odu na mec, mozda im bilo bolje i ove da su izmislili razlog neki, mozdaaa cokiiiii dobioo ojed ili vesna u menopauzi pa ne moze putuje HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH
i

ima li pilota u avionu

pre oko 3 godine

ohrabreni prvom pobedom u EL resili da polete
Г

ГазиЛомиЗВЕЗДО!

pre oko 3 godine

Одакле "навијачи" у хали?
J

Jajsj

pre oko 3 godine

Isto kao vama u Pioniru
s

samo tudje vidim

pre oko 3 godine

odakle na parketu, atletskoj stazi, lozi ...pitas li se realni
s

samo tudje vidim

pre oko 3 godine

odakle na parketu, atletskoj stazi, lozi ...pitas li se realni
p

pfc barsa.

pre oko 3 godine

desetkovani, nije im igrao jedan igrac ahahahaha
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Sudije jesu loše sudile ali nisu sudije mašile zicere, "prodavale" loptu u napadu, pravile korake, glupe faulove, stajale u kontri... Na kraju nisu nam sudije oterale jedinog pismenog centra, O'Brajanta već ovaj buzdovan koji nas vodi. Jako je bilo bitno pobediti u Atini u utakmici koja nam ne znači Ana baš ništa i ne pripremiti igrače za ovu, koja može da nas košta svega. Za 35 minuta igre postigli smo 49 poena?! To možemo i bez trenera...
O

Obrazabez

pre oko 3 godine

Ljudi koji krivesudije!! Greota od vas !!
p

ppp

pre oko 3 godine

oterari kuzmica noka hola dovesti dva centra (stimac i stranac) i dve cetvorke i pleja (stefana jovica)
M

Musa dere jarca

pre oko 3 godine

Kakav Stimac, gde njega nadje?
3

346tse

pre oko 3 godine

Trebaće za Evrocup
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Cist radonjizam.a da nije on selektirao tim i samo da to radonja jos malo utegne i eto ga

07.08.16

pre oko 3 godine

Kuco,sa koje pozicije krecete u plej ofu?A,da,ne mozete ni u plej of.Nego,kako stojite u EK,mozete li tamo do trofeja?Ni tamo nista,a?Koliko uopste pobeda u ABA imate?Manje nego Zvezda u EL?Pa to je to,nemamo sta da pricamo....
k

kupi sebi klub pa radi sta hoces

pre oko 3 godine

barako , i sami znate da vam je plafon Balkan a mi ... F4 F8 F16 prvaci evrope , pa ove godine i u evro kupu oborili vas rekord . A para nikad vise , jos malo i ekonoma crnca ce te da dovedete
G

Gost1978

pre oko 3 godine

covic u pravu. nije derbi
J

Jedeli desmr

pre oko 3 godine

Buducnost vas voli.nakantati.ali porqz opravdan fali vam jedan i po igrac.kao sto kazete bez njega ste drugi tim.
M

Mare CzBgd

pre oko 3 godine

Mi smo teska beda.Muka mi je vise od svega.
!

!!!

pre oko 3 godine

Ti si teska beda.
T

Trtko

pre oko 3 godine

Sramota. Bez Rita mi nemamo centra. Noka, Kuridzu i Kuzmića oterati pre završnice aba lige jer oni samo kanale zvezdu u igri. Kada već nemamo centre ne trebaju nam ni oni da kvare igru.
N

NN lice

pre oko 3 godine

Sta pricas ti? Jedini koji je veceras normalnu odbranu igrao je Kuzmic! Dvije greske je napravio na utakmici, korake i kada je dopustio na pocetku utakmice ofanzivni skok uz faul! Jeste da je kriminalan citavu sezonu ali zadnjih 3-4 utakmice se itekako probudio! Ali dezurni pljuvaca ce uvijek biti Ako kome treba podrska to je njemu... zasto niko ne spomene Dobrica? Dao je u prvom poluvremenu 10ak poena, ali jel njegovo da ide u dribling i uzima suteve iz driblinga? Legendo, to treba Lojd Ili Volden da rade. Njegovo je da uzima suteve za tri iz tranzicije, i da coskari sto radi perfektno, ali kad vidim da on, Simonovic, Kuridza izmisljaju neke poteze j rade sto ne znaju najezim se. Kako bilo, veceras ocajno, uz naravno kriminalno sudjenje od starta, uz ti mislim da nas nisu toliko pokrali koliko su se pogubili oko sviranja faulova u napadu sa obije strane.
C

Crv

pre oko 3 godine

O cemu pricas ti danas ubitacno najjgori igrac Lojd onaj koji treba da nosi ekipu u najjvaznijim utakmicama a ne kao po navici ostavi nas na cedilu,,,,,,,I jebes tu pobedu protiv Panatanaikos kada se unistis fizicki i i danas izgledas kao mrtvo puvalo ali dobro ceracemo se mi jos sa ovim ogavnim Milogorcima a jednom mora i Titograd da padne,,,,,A sto se tice sudjenja da smo igrali i bolje ne bi pobedili posto su dozvolili naravno ragbi domacinu bez posledica,,,,
J

Jahač magle

pre oko 3 godine

Desetkovana? Pa CZ ima dva tima. Čemu potreba za pravdanje?!?!
D

Desetkovan rival???

pre oko 3 godine

Hahahahahhahahah a kako ne ,mora da je to...za klasu jaci tim buducnost i cao. Miloje doktor.
P

Pixi10 10

pre oko 3 godine

Nece biti Boltauzera svaku utakmicu. Smejace se neko drugi "Beli Medvedu"!
B

Brockic

pre oko 3 godine

Lagano, Ćoki je izjavio da ovo večeras nije derbi. Stvarno nije, hahahaha
S

Svima otkaz

pre oko 3 godine

Svima!
K

Ksks

pre oko 3 godine

Jedino cova da ostane hahah
G

Gost13

pre oko 3 godine

11 faulova Zvezdi u prvoj četvrtini vs 4 za Budućnost. Taman da se odvoje i posle ga ti igraj. Neka, neka im je na čast, tj na dupe jer obraza nemaju. A igraće se ponovo u BG videćemo se ponovo.
A

Aaaa

pre oko 3 godine

Mora da je do sudija...aaahahahahahaah
D

Delija57

pre oko 3 godine

Sve razumem, ljudi nas ubili, lose smo odigrali, ali sta se Milojevic smeje celu 4tu cetvrtinu?
G

Gost829

pre oko 3 godine

Smeje se jer prica sa svojim igracem? Jel to zabranjeno?
P

Pa jer

pre oko 3 godine

Ste humor od ekipe.
Z

Zabranjeno

pre oko 3 godine

Jel' zabranjeno? Koliko ste vi iskompleksirani i osetljivi. Niko nista ne sme da kaze i da uradi odma se osetite napadnuti. Sto mi to deluje poznato... Vodja
i

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pre oko 3 godine

Treba da place ako pobedjuje?
a

ako nadjem javicu ti

pre oko 3 godine

ja sad gledao, prelistavao pravila ...ne mogu da nadjem to nigde .
G

Gost11123

pre oko 3 godine

Idemo saopštenje, ajde.. Pa ujutru da se porani kod Sarape, pa na hepi, prvu....
J

Jadranska Košarka

pre oko 3 godine

Đe ste Junačine!!! Bravo Plavi, Miloje, cijela ekipa!!! Mora da je zbog dalekog puta, da čujemo što nije valjalo.
b

boltauzer lopovčina

pre oko 3 godine

dace bog da i vi crnogorci opet padnete na srpsko jasle!vidimo se u plej offu :)

Aha

pre oko 3 godine

Koliko je losa Zvezda bila vcrs da sudije nisu trebale uopste da se umesaju,ali i ovako losu Zvezdu su uspeli da osakate licnim greskama,Buducnost je imala cak 9 slobodnih bacanja vise,a samo u prvoj cetvrtini imali su 11 slobodnih bacanja. A pitanje je samo odakle toliko ljudi u dvorani da pevaju,zvizde i aplaudiraju,zasto je bilo dozvoljeno toliko ljudi ako su zabranjeni navijaci?Ako Radonja ne zategne ovo do Play-offa,bice gusto.Ovo je vcrs bilo mnogo,mnogo lose,ali opet ovo je cetvrta utakmica za 7 dana i od tih 4 utakmice imali su smo jednu laganu (Cibona) ostalo sve teske utakmice. Verujem u Radonju i nadam se da ce biti Kalemegdan u Junu.Napred Zvezda!
C

Cuti

pre oko 3 godine

Bruko ipokirj se usima..raspad vam je tim , za klasu jaca buducnost
G

Gost333

pre oko 3 godine

Kad te tako unakaze sudije, onda ne mozes biti ljut
J

Jsis

pre oko 3 godine

Opet sudije?
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Bolje da ste ostali u BG-u i izgubili 20:0!
D

Ddddd

pre oko 3 godine

Ne bi im bio prvi put, ne bi bila tolika sramota kao ovo, vec su probili led :)))
!

!

pre oko 3 godine

Simo, ne prkosi! Simo, ti znaš ko si! Simo, mašnu pazi! Simo, lepo gazi!
G

Gostpo

pre oko 3 godine

a ko nije igrao za zvezdu veceras? Rit? bas su oslabljeni haha pregazili su ih milogorci
D

Djuraa

pre oko 3 godine

Sudije u Hagu su bile postene za Boltauzera
J

Jsis

pre oko 3 godine

Znam da ste navikli na belosevica i na pobede posle 456 koraka
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Ma navikli smo da nam se predsednik okumljuje sa vojinovicima a da neposlusne jurase samara u svlacionicama
S

Sima Arauho

pre oko 3 godine

Pa naucio je Miloje od Generala kako se recikliraju limenke!
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Dobro ga naucio, imao je tridesetak uzastopnih poraza od zvezde do veceras. Ne moze niko da se izivljava nad mocnim milojem 31 put uzastopno.
G

Gost......

pre oko 3 godine

neravnopravan duel.....izivljavanje Podgoricana

Pantelija

pre oko 3 godine

Radonjizam hahahaahahahahah Laganih +30 u jednom trenutku a onda rutinsko unistivanje mutanta iz Stjepana Supanca hahahaahahah Dzabe pudlicaa pred svaki mec vrsi prtiisak na sudije sada vec cuvenim ponocnim saopstenjima ne pomazuuu ni sudije ni nista, vracaju nam se mutanti u zamrzivac odmah pored peciva i graska HAHAHAAHAHAH Nemaaa sudijaaa da ih guraju kao protiv kosarkaske institucije Partizana pre nedelju dana i rezultat je UNISTAVANJE OD + 30 a budzet najveci u istoriji zemlje hhahaahahahahahah Sad ce igraju prijateljski mec sa svojim maticnim klubom pa ocekujemo +30 da povrate samopouzdanje HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
д

д.г.

pre oko 3 godine

Овиће у плеј офу имати празну дворану са две хиљаде људи.
G

Gostimir

pre oko 3 godine

Ajde spremajte se za vikend da pojurite 8 pobedu u ABA hahaahhaa

07.08.16

pre oko 3 godine

@Pantelija....Mi vise pobeda u EL,koju vi godinama ne igrate,a molite i kukate da vas puste,nego sto vi imate pobeda u ABA gde ni u plej of ne mozete i opstanak jedva osiguravate.I jos imas obraza da se javljas.Idi gledaj Bogdana i Sadika.
R

RealNo1

pre oko 3 godine

Bice to ok u PO. Zvezda mlze mnogo bolje od ovoga, a Buducnost je odigrala iznad svog maksimuma.