Komentari na vest

Tim SAD skoro kompletiran za OI: Sedam sigurnih, četiri izvesna, jedan se čeka

E

Eh da je

pre 2 meseca

Bivsa juga pa da igraju Jokic Doncic oba Bogdanovica Vucevic Mirotic Hezonja Nurkic Musa Micic Kalinic i Teodosic pa da se pobijemo sa njima
P

PFS

pre 2 meseca

Medalja veci uspeh, ili prolazak Litvanije,Nemacke u 1/4 veci uspeh nego da se osvojilo proslo SP!!!!
P

Puljaj

pre 2 meseca

Čitam ovde razne nebuloze i gluposti, kako njihovi "veterani" nemaju snage za jak tempo, i da ne mogu da igraju jaku odbranu. Evo npr. starac Lebron od 40 leta može fizički više od bilo kog našeg igrača. Čak i od naših najspremnijih "sajli" kao što su Dobrić i Marinković, eventualno mali Topić ako bude putovao. Malo objektivnosti nije na odmet.
O

ODLUČIO je DRUGAČIJE

pre 2 meseca

A Embiid je mogao na leto doći da igra za rodni Kamerun (igraju kval. turnir za OI). Mogao je videti i da mu se pridruži Siakam. Mogao je videti sa savezom i da se naturalizuje neki top EL plejmejker. Ako bi se kockice sklopile, uz malo sreće su možda mogli i do borbe za medalju.
I

INFO

pre 2 meseca

Već im na pleju igra Paris Lee (ASVEL), koji ove sezone u EL po meču ima preko 12 poena i 5 asistencija.
i

igor978

pre 2 meseca

Veterani Lebron, Kari i Durant ne mogu igrati jaku odbranu, tu će promaja da duva i to je svima jasno. Sa Micićem i Jokićem Srbija je druga zverka potpuno, pa i Lučić ako bude zdrav…ne bih stavio pare na SAD, Francuska, Kanada i Srbija će biti jake kao zemlja…
g

goat

pre 2 meseca

i dodju isti taj lebron, durant, kari i sasuju ti kombinovano 60 poena, da ne pricam za ostale.
@

@@@@

pre 2 meseca

Da li će Piroćanac da pobedi Amerikance i zašto će da izgubi 30+?
T

Top Gun

pre 2 meseca

Samo da se priseti taktike iz Indijanopolisa. Ako se priseti....
S

Slatke muke

pre 2 meseca

Micić, Avramović, S. Jović, Bogdanović, N. Jović, Jokić, Milutinov, Petrušev. To je 8/12 koje bih ja voleo da vidim u timu. E sad što se preostalih 4 tiče, to je baš teško za odlučiti. Gudurić definitivno odličan igrač, jedan od boljih u EL, ali u reprezentaciji ima blokadu. Da li zbog pritiska koji sebi nabije, ili šta već, tek morao bi po tom pitanju da vidi da pronadje neku pomoć, razgovor, da jednostavno skine taj teret sa ledja i odigra opušteno kako zna i ume. Marinković igra možda i najbolju godinu u Evroligi, i mislim da bi on trebao da ide. Dobrić je ubica na obe strane parketa, ima tu energiju kojom diže ekipu i to mu je veliki plus. Lučić je kapiten, dečko koji nikada nije postavljao nikakve ultimatume, prihvatao je sve uloge i davao 110%, sećamo se one odbrane na Vilbekinu u Pioniru, prošle godine je došao na pripreme (iako povredjen) da pruži podršku momcima i kažem zaslužio je ponašanjem, ali veliko pitanje je koliko telo može da izdrži, s obzirom da je od sredine prošle sezone u velikom problemu sa povredama. Mitrović isto dečko za primer, koji nikada nije dovodio u pitanje to učešće u reprezentativnim akcijama, i stvarno je "nepravda" što na tim visokim pozicijama imamo talenta, da nema prosto mesta za sve. Davidovac isto, dečko zadatka, koji radi taj prljav posao na terenu. Biće stvarno teško tu izabrati ko ide, a ko ne.
s

ssssssss

pre 2 meseca

Lucic nije kapiten ove ekipe, ovde samo Bogdan moze da bude kapiten i to je tako, covek je propustio proslo svetsko, cak nas je ukanalio protiv Italijana na evropskom. 1: Micic, Avramovic, Jovic, 2: Bogdan, Guduric, 3: Kalinic, Marinkovic, 4: Jovic, Petrusev, 5: Jokic, Milutinov. To je 11 igraca, za 12. konkurisu Mitrovic, Lucic, Dobric.
t

tozla2024

pre 2 meseca

Micic, Bogdanovic, Kalinic, Jovic, Jokic. Nisu toliko jaci od nas.
D

DarkoSrbija

pre 2 meseca

Ipresivna imena,ali imena ne igraju kosarku..skoro svi +35..mogu se kladiti da visok tempo i jaka odbrana mogu da ih zaustave,reprezentacije sa vrhunskom odbranom i solidnim napadom imaju sanse.

Bojank91

pre 2 meseca

Dakle u prevodu "ako misliš da pobediš ne smeš da izgubiš". Odlična ti je analiza
D

DarkoSrbija

pre 2 meseca

Ja sam samo napisao da su im igraci svi u godinama i da bez obzira kolko su impresivni nemogu izdrzari jak tempo garant,cvrsta odbrana,visok tempo i dobro sutersko vece i mogu se dobiti..
Č

Čitam komentare

pre 2 meseca

Ne verujem šta čitam. Dal to pišu neka deca neki ljudi koji ne znaju šta je košarka koji je ne prate. Vi se sprdate sa Amerkancima?! Nisu toliko dobri,matori itd?! Vi niste normalni. Amerikanci će omlatiti sve i uzeti zlato.
K

Kad su ti dragi

pre 2 meseca

Pa ti idi u Washington DC pa navijaj za njih.
@

@@@@

pre 2 meseca

Imaš ovde pacijenata koji misle da će Piroćanac da ih pobedi.
@

@Kad su ti dragi

pre 2 meseca

Gde sam napisao da su mi dragi? Mento.u jedan! Napisao sam da su najjači nego si mnogo ograničen.
T

Topic i Djurisic

pre 2 meseca

Micic, Jovic, Avramovic /// Bogdanovic, Marinkovic (Guduric) /// Lucic, Dobric /// Jovic, Smailagic (Davidovac) /// Jokic, Milutinov, Petrusev (Mitrovic).
A

Aranđel

pre 2 meseca

Bilo ko da krene bice korisniji od Smailagica

Petar.P

pre 2 meseca

To je manje više to, čak bi i poveo više bekova, tj izbacio bi jedno krilo jer nažalost ova moderna košarka se dosta zasniva i na toj brzoj igri i ispucavanju. Tako da em što nam treba fina brojka šutera, em nam treba i niža/brža postava koja može da isprati takav profil igrača u odbrani.
1

1010

pre 2 meseca

Smailagić ni po čemu nije zaslužio pre Mitrovića, a i Davidovca. Uz to pitanje je hoće li biti zdrav ili će ga opet po 10ti put pokositi virus.
T

Top i Djura

pre 2 meseca

PP, onda Guduric umesto Smailagica.
d

devla

pre 2 meseca

Ovo bi sad morao biti motiv i ostalim reprezentacijama da igraju u najjačim sastavima! Ako bude tako uz pripreme i pristup koji su uvek drugačiji kod drugih reprezentacija nego kod SAD, a čiji igrači dolaze zbog Pariza i šminke sa blizu 40 godina pojedinci misleći da će se samo sa imenima prošetati, sve je moguće... 5na5 Za Istoriju!!!!
Z

Znik

pre 2 meseca

Kanada ako dodje u najjacem sastavu je paklena. Ako budu na odvojenim stranama zreba, to je sigurno finale.
M

Magio

pre 2 meseca

Malo jači od kisele vode.
M

Macinitise

pre 2 meseca

Ozbiljno,jak si strucnjak.Videces koliko su jaki strucnjace.
1

1992 Barcelona

pre 2 meseca

Ovo je jače po imenima nego po realnom stanju stvari. Ne kažem da su lak protivnik, daleko bilo, svakako su prvi favoriti za zlato, ali u poredjenju sa 92 ili 08, ništa posebno. LBJ, KD, Curry... daleko od primea. Davis je ok centar ali i protiv njega se može. Embiid bez da ima zaštitu kao beli medved i 20 bacanja na utakmici - prosek. Booker je ubica ali pitanje je koliko će pored matorih imati loptu. Tatum isto nezgodan, ostalo manje više ok.
A

Aqa

pre 2 meseca

Ima Jokic da se sprda sa njima😉
G

Gost13

pre 2 meseca

Problem SAD-a neće biti ove OI nego šta posle njih. Biće tu sjajnih igrača ali videlo se sada na SP da niko osim Edvardsa nije taj meč viner i lider. A ne mogu doveka igrati Lebron, Durant, Kari itd.
K

Kakvi su?

pre 2 meseca

Posle recimo: Holmgren, Mobley, Williamson, Banchero, Barnes, Edwards, Maxey, Ball, Haliburton, Morant... Znači, petorka recimo: Holmgren, Williamson, Edwards, Haliburton, Morant.
G

Gost13

pre oko 2 meseca

Da se ne lažemo, Zajon ne može da iznese sezonu bez povreda da bi se zezao i posle sezone, Morant je paklen igrač ali glava, Bankero će biti dobar, Holmgren videćemo kakav je sa glavom, a Halibarton je zasad pokazao da nema muda kad je bitno i eto.
e

ecka siti

pre 2 meseca

A kod nas JEDAN SIGIRAN, CETIRI SE CEKAJU I SEDAM NEIZVESNIH.... SALU NA STRANU, IMA DA IH POCEPAMO... JACI SMO OD NJIH AKO BUDEMO KOMPLETNI... I FRANCUZI, KANADJANI...

Petar.P

pre 2 meseca

Mislim da će biti na raspolaganju gotovo svi, ako budu zdravi. OI je ovo, mnoge zvezde će da se odazovu i onda kod naših neće biti izgovora. Tako da biće tu sigurno Jokić, Micić i još par nekih koji umeju da budu pod upitnikom. E sada koga će Kari da zove videćemo. Mislim da tu mora da se kombinuje kvalitet i velika želja. Da tu ima ko da pravi razliku, ali i neko ko će da se baca po terenu i povuče sve ostale. Tako da me ne bi uopšte iznenadio da se tu nadje Davidovac, jer lik uz Avramović jedini ima tako nešto u sebi. Tako da biće zanimljivo videti sastav, ali kažem samo da ne bude povreda...

Mr 007

pre 2 meseca

Amerikanci ce uvek biti najjaci u kosarci,ali ova novija generacija veze nema. Sa 35(+) godina ih vuku Kari,Dzejms,Dzordz,Lilard,Lenard,Dejvis...
L

LeBron236

pre 2 meseca

Svakog dobijaju 30+
k

ko drugi

pre 2 meseca

gube u polufinalu
n

nadrealnooo

pre 2 meseca

Da se konacno vidi gde je ta mocna evropska kosarka... Da vidimo i citamo komentare ovih velikih kosarkaskih znalaca koji tvrde da se u EL igra bolje. Hajde da vidimo....
R

Realno...

pre 2 meseca

Ali pod uslovom da ih ne izuzimaju sa doping testova!