Komentari na vest

Titula i ništa drugo: Milvokijev supertim prvi favorit NBA lige, napad mora da nadoknadi ono što odbrana dozvoli

R

Rađeno je

pre 7 meseci

Istraživanje i došli su do rezultata da je vrhunski ofanzivni igrač 2,8x korisniji za ekipu od vrhunskog defanzivca. Te priče kao izgubili su Holideja, ljudi su doslovce pojačali tu poziciju za minimum 2,8x, jer nije ni da je Dejm baš tocilo u odbrani, a u napadu je jedan od najkvalitetnijih igrača. Baksi prvi favoriti, Sansi drugi i Denver treći. Ostale ekipe nemaju ni promil šanse da osvoje titulu.
G

Gohst

pre 7 meseci

Boston!? Nije favorit,ali makar koji promilčić!?
@

@Ghost

pre 7 meseci

Kakav crni Boston. Ona dva “klinca” em ne umeju zajedno da igraju, em nisu toliko dobri da bez obzira što ne imaju zajedno da to ipak funkcioniše. Imaće oni pobeda u regularnom delu, u PO šanse nemaju. Naravno kao ni dede iz GSW-a i LAL i LAC.
b

belkandjo

pre 7 meseci

Mene je sramota koliko se ti ne razumeš. Jedino što je sigurno je da Milvoki i Finiks nemaju teoretske šanse za prsten. Bukvalno nemaš veze sa životom.
M

Mozdaa

pre 7 meseci

Pita se i jedan Debeli.
D

Disco Funk Klasici

pre 7 meseci

Denver se tu i dalje najviše pita, drugi se jesu pojačali ali trebaće vremena da " kliknu".
f

fbfnfjfj

pre 7 meseci

kad bi denver trejdovao portera za dzru holideja kojeg ce portland gledati da trejduje odmah,sad vam potpisujem da bi opet uzeli titulu.Dzru je vrhunski odbrambeni igrac na pleju koji u odbrani brani na pozicijama od 1 do 3,plus sto kad sutne obicno i pogodi,za razliku od portera koji ćoškari i promaši,i razigrava ekipu sto pomaze Jokicu da odmori.Plus sto bi im ostalo da dovedu visoko krilo jer bi trejdom portera za holideja oslobodili 10ak miliona seleri kepa i kristijan braun treba da dobije vise minuta,ali sto se babi snilo...
K

Kobe

pre 7 meseci

Slazem se s tobom, ali velika je razlika u godinama izmedju Dzrua i Portera. I s obzirom na to, mogao bi denver da uzme jos nekog uz Dzrua.
P

Pandaren

pre 7 meseci

Dobar komentar, ali si se kasnije nalupetao gluposti. Porter nije neko ko ćoškari i promaši, već jedan od najboljih šutera u ligi. Drugo, Jrue je skuplji za 4M po sezoni, tako da ne bi mogli više nikoga da dovedu. Jrue je, za razliku od portera, odličan asistent, ali to je u ovom timu sada suvišno pored Debelog, Džamala a i Gordon je solidan dodavač.
p

pandaren

pre 7 meseci

holidejov ugovor vazi za jos godinu dana a porterov jos pet,holidej bi odradio produzenje i smanjio platu za ugovor od 3 godine.I evo sta se covek nalupetao najgori sut u plej ofu je imao porter a nasutirao ih se,slab u duelu,koncentracija iskljucena,povreda ledja jos na koledzu mu je skratila sut i snagu a ovi iz denvera mu dali maksimalan ugovor.Holidej je u svakon smislu bolji igrac od Portera
b

belkandjo

pre 7 meseci

Uz sve navedeno, greh je ne reći da je Porter takodje i igrač sa najmanjim IQ-om otkad je košarke. Intelektualno je čak i daleko ispod asova kao što su Džaval Megi i nekadašnji krilni centar crvene zvezde Miroslav Raičević, a to je gotovo nemoguće.