Tomas: Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.19. | 18:22

"To je iza mene sada. Sada sam posvećen ovom timu i novoj sezoni", kaže igrač Partizana i ističe zanimljive detalje koje je do sada imao u susretima sa navijačima u Beogradu

Uzdrmala je Partizan informacija koja se pojavila u Sjedinjenim Američkim Državama, a koja se ticala Rašona Tomasa. On je imao problema sa zakonom pošto je pre nekoliko nedelja uhapšen kada su u njegovom automobilu pronađeni narkotici. Nije bilo nimalo prijatno, ali se na kraju sve dobro završilo po Tomasa, ali i Partizan.

Deluje da je sve u najboljem redu.
"Bio sam na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Ali to je iza mene sada. Sada sam posvećen ovom timu i novoj sezoni", rekao je Tomas na otvorenom treningu Partizana.

Izabrane vesti

Trinkijerijeva deviza je jasna - dobro došli u rudnik!

Sada može da se posveti crno-belima. Za njega se priča da je igrač evroligaškog kalibra, tako da bi mogao mnogo da doprinese timu Andree Trinkijerija. I zadovoljan je kako sve ide do sada, kao i svojim saigračima.
"Sjajni su momci. Žele da pomognu da budemo bolji. Već sam celu nedelju trenirao sa trenerom i mogu već sad da kažem da je vrlo taktičan trener i voli svoje igrače. Želi mnogo stvari, ali na kraju svega želi da budemo sve bolji i igramo na pravi način".

Prepričao je Tomas i zanimljive susrete sa navijačima koje je do sada imao u našoj zemlji.
"Svaki put kad izađem ovde negde dobijem pitanje da li sam košarkaš, a onda me neko pita da li igram za Crvenu zvezdu, a ja odgovorim "Ne, Partizan", i oni kažu na to - ooo. Ili kažu da navijaju za Zvezdu, a ja im kažem da će do kraja sezone navijati za Partizan. Znam da je derbi velika stvar, ali biće zabavno", rekao je dobro raspoloženi Tomas.

Od njega se očekuju dobre igre na poziciji četiri...

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara