@OlimpiaMI1936
@OlimpiaMI1936

Tomić u stručnom štabu Olimpije Milano

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.07.23. | 14:14

"Raditi sa jednim od najboljih trenera u Evrope, biti član veoma kvalitetnog stručnog štaba, za mene predstavlja veliku priliku i čast", kaže srpski stručnjak

Nekadašnji trener Crvene zvezde Milan Tomić kompletirao je stručni štab italijanske Olimpije iz Milana, koji predvodi Etore Mesina.

Dugogodišnji asistent u Olimpijakosu, koji je u sezoni 2021/2022 vodio grčki Peristeri, promovisan je u novog saradnika četvorostrukog osvajača Evrolige.

Izabrane vesti

Tomić je u Olimpijakosu radio kao deo stručnih štabova Dušana Ivkovića i Jorgosa Barcokasa, a kao samostalan trener se prvi put oprobao u Crvenoj zvezdi.

Sa crveno-belima je bio osvajač ABA lige i domaćeg prvenstva, a osvojio je i Superkup.

"Srećan sam i uzbuđen đto sam postao deo tako prestižnog kluba i porodice kao što je Olimpija Milano. Raditi sa jednim od najboljih trenera u Evrope, biti član veoma kvalitetnog stručnog štaba, za mene predstavlja veliku priliku i čast. Od sada ću potpuno biti fokusiran na to da pomognem timu da ostvari ciljeve koje na kraju želimo da ostvarimo", rekao je Milan Tomić.

Odlični stručnjak je najviše trofeja osvojio upravo kao asistent u Olimpijakosu. Dva puta je bio osvajač Evrolige, tri puta je bio prvak Grčke, a ima i dva pehara državnog kupa sa klubom iz Pireja.


tagovi

Milan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara