I Filip Mladenović želja Panatinaikosa

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.04.20. | 11:34

Atinski Zeleni spremaju tim za narednu sezonu

Zvuči neverovatno, ali na poduži spisak klubova koji traže Radživa van la Paru posle odlaska i Crvene zvezde pridružio se i Panatinaikos, koji ovog leta ozbiljno namerava da pridoda "zvezdaški" element u svoje redove.

Posle vesti da je Van la Para velika želja atinskih Zelenih, tehnički direktor Ćavi Roka pripremio je listu želja za zamenu Emanuela Insue na kojoj je glavni kandidat - Filip Mladenović

Izabrane vesti

Srpski reprezentativac iza sebe ima vrlo dobru sezonu u poljskoj Lehiji iz Gdanjska, razlog više zašto je toliko poželjan jeste njegov status u klubu. Naime, Mladenoviću ugovor sa Lehijom ističe na leto i po svemu sudeći isti neće biti produžen zbog želje bivšeg igrača Crvene zvezde da napravi sledeći korak u karijeri. On bi mogao da se dogodi baš u Atini. 

Panatinaikos krenuo po La Paru – prvi odgovor je negativan

U 83 utakmice od dolaska u Lehiju Mladenović je upisao tri gola i šesnaest asistencija, od čega sedam ove sezone. Svojevremeno je, tačnije tokom leta 2017, bio jako blizu transfera u Olimpijakos, ali se isti nije dogodio i sada bi Mladenović mogao da završi u redovima najljućeg rivala pirejskog giganta.

Kako javljaju grčki mediji, Insua će najverovatnije otići na leto pošto se za njega još od januara raspituje arapska Al Vahda. Ceo posao je stao zbog pandemije virusa korona, ali je izvesno da će isti biti završen čim se steknu uslovi. Mladenović je na radaru Panatinaikosa od početka marta, tačnije malo pre nego što je vanredno stalne u Evropi otpočelo, ali se takođe ništa konkretno još nije dogodilo zbog novonastale situacije.

Mladenović je već sada potpuno slobodan da samostalno pregovara sa budućim poslodavcima, jer ima manje od šest meseci do isteka saradnje u Gdanjsku. On se, naime, uklapa u finansijsku strukturu Zelenih pošto je u poljskoj, prema saznanjima grčke štampe, plaćen 180.000 evra na godišnjem nivou. 

Foto: ©Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara