Etore Mesina (©Reuters)
Etore Mesina (©Reuters)

Treće poluvreme na italijanski način, Trinkijeri iznervirao Mesinu: Želim vam srećan je.eni let (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.01.21. | 12:14

Koliko sme da se kasni?

Utakmica između milanske Olimpije i mihnenskog Bajerna (75:51) imala je i "treće poluvreme". Ali ne na srpski način, u kafani, uz meze, koju "čašicu" opuštenog razgovora, ponekad i akustičnu muziku, već na "italijanski", sa ozvučenjem...

Posle duela je trener domaćina Etore Mesina čekao više od 20 minuta da se na konferenciji za medije pojavi njegov kolega iz Bajerna i sunarodnik Andrea Trinkijeri, jer pravila nalažu da se javnosti prvo obrati šef stručnog štaba gostujućeg tima.

Izabrane vesti

Pošto nije bilo "ni traga, ni glasa" od Trinkijerija, Mesina je odlučio da uzme mikrofon, uz početne reči da ne može više da čeka, jer je umoran i da što pre želi da ode kući.

U tom trenutku su se u pres sali pojavili ljudi iz Bajerna, ne i Trinkijeri, žaleći se da su oni gostujući tim i da domaćin nije poštovao pravilnik Evrolige prema kome prvo treba da pričaju gosti.

"Čekao sam vas više od 20 minuta i vi se niste pojavili. Ako vam nije OK, idite kući. Želim vam srećan je.eni let", odgovorio im je Mesina.

Zatim je nastavio da razgovara sa novinarima.

"Igramo tamo (u Mihnendu) s njima, pobedimo ih (posle produžetka prm. aut.), a ja u novinama moram da pročitam da smo srećno pobedili. Sada je bio tehnički nokaut", rekao je između ostalog trener milanskog tima.

Tek pošto je završio izlaganje, u salu je ušao Trinkijeri...




tagovi

Etore MesinaAndrea TrinkijeriOlimpija MilanoKK Bajern Minhen

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara