Komentari na vest

Trej Dreksel nastavlja karijeru u Poljskoj

G

Gost po potrebi

pre preko 2 godine

Steta! Dobar materijal za rad, decko ima odlican sut i pregled igre.
G

Gostovanja

pre preko 2 godine

Eto Cigani non stop gpvore o strancima na kraju će ih biti manje nego kod hjih.
C

Crvke

pre preko 2 godine

A koliko kosta taj raskid ugovora jer kao po obicaju jedan dzak brasna,ulja i secera znaci poslali decka u Nemanjinu na kasu za raskid ugovora a javnost sigurno nece saznati,a dok kada KkCz raskida ugovor sa nekim pisu se bajke i basne u stilu kako nas nije sramota,,,,,,
G

Gostiii

pre preko 2 godine

Skoro pa Obradovićev hahahhaahaa
G

Gost75

pre preko 2 godine

Da pratiš vesti znao bi da za svakog igrača koji je ove godine došao u KK Partizan objavljene su plate u prethodnim klubovima i nagađanja koliko ce primati u Partizanu a za sve Zvezdine nove igrače, izuzev Kalinica, niko nije objavio niti koliku ce imati platu, niti koliku je imao platu u prethodnom klubu.... Tako da ako pratiš sportske vesti samo površno a ne baš redovno videces da niko ne objavljuje plate igrača tvoga kluba samo Covic izadje i kaze došli su za daleko manje ugovore nego sto su imali ili imali ponude
K

Koš

pre preko 2 godine

Smiri strasti. Dečko je doveden na probu kod nas. U njegovom interesu je bilo da igra,a mi smo mu dali ciste papire. Usluga za uslugu.
9

951357

pre preko 2 godine

@gost75 - i kad seskupe te plate, je l' prebacuju 6 miliona? @koš - ma naravno, oprostio vam je plate za čiste papire, to samo kod vas ima.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

То се може сазнати из два извора - БАТ и БИА
T

Trey oprosti

pre preko 2 godine

Ogrešili smo se o ovog momka. Školovan šuter, biće bolji od Berona bar 3 puta.
G

Grobar....

pre preko 2 godine

Pa Bogdanov tata pricao da je u pitanju Evroligaski igrac..Srecno Trej, mislim da si mogo bolji klub! Trebao si u Aba ligu da pokusas, tipa Borac ili Igokea..da nam budes na oku.. Sve najbolje u karijeri..
G

Gost654

pre preko 2 godine

gde ima para tu se preliva