Foto: MN Press
Foto: MN Press

Trener Bahčešehira: Partizan je jedan od najvećih klubova u Evropi

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.10.20. | 22:34

Pokazao je turski tim poštovanje prema crno-belima

Videli smo nešto slično kod Venecije, sada se ponavlja sa Bahčešehirom. Ekipe Evrokupa imaju poštovanje prema Partizanu kao klubu i prema njegovoj tradiciji. Zna se šta crno-bele boje znače u evropskoj košarci, a o tome je pričao i trener Bahčešehira Zafer Aktaš.

Parni valjak u utorak od 18 časova igra protiv Bahčešehira u gostima, a trener turskog tima je Partizan nazvao „jednim od najvećih klubova u Evropi“.

Izabrane vesti

I tako pokazao poštovanje prema beogradskom timu.

"Nismo mogli da dobijemo prve tri utakmice. Imali smo, i dalje imamo, neke igrače koji nam nedostaju i to nam ne pomaže. Partizan je jedan od najvećih klubova u Evropi i poštujemo ga. Imaju prilično dobar tim, ali imamo ga i mi. Ovo će nam biti ključna utakmica kada su naše šanse za prolazak u TOP 16 u pitanju. Borićemo se i probati da dođemo do prve pobede", rekao je Zafer Aktaš.

Košarkaš Ismet Akpinar se nadovezao na reči trenera.

"Imali smo loš start Evrokupa. Ovo je utakmica koju ćemo igrati kod kuće, tako da nam je potrebno da počenemo da pobeđujemo kako bismo imali šansu za TOP 16. Partizan je težak tim za pobediti. Igraju veoma jako i igraju košarku u visokom ritmu. Moramo da budemo spremni", rekao je Akpinar.

Meč je na programu u utorak od 18 časova.Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara