Foto: AFP
Foto: AFP

Trener Hoksa: Bogdana čeka duga pauza

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.01.21. | 10:11

Tim iz Atlante čeka detaljne informacije o težini povrede

Atlanta je izgubila u Šarlotu (113:105) i prvi put u sezoni se spustila ispod 50 odsto usšešnosti, posle odličnog starta (3-0). Ali više od poraza stručni štab Hoksa boli povreda kolena Bogdana Bogdanovića.

Srpski reprezentativac je u drugoj četvrtini, posle pokušaja Lamela Bola da mu oduzme loptu, iskrenuo skočni zglob, a zatim uz pomoć saigrača napustio teren. U prvom momentu se nije videlo da mu je stradalo koleno.

Izabrane vesti

Hoksi za sada ne znaju težinu povrede, ali trener Lojd Pirs je na konferenciji za medije posle meča izneo strah da bi Bogdan mogao duže da odsustvuje.

"Moramo da sačekamo više informacija, ali plašim se da ćemo imati još jednog igrača koji će duže vreme biti van terena. Krenuli smo dobro u sezonu, imali smo 3-0 skor. Pokušali smo da igramo sa Bogdanom kao drugim plejmejkerom, lopta se dobro kretala, počeli smo da pronalazimo igru. Ali, nismo imali sreću da ga još bolje upoznamo", rekao je trener Hoksa koji od početka ne mogu da se skupe na broju.

Taman se jedan igrač oporavi, drugi mora na bolovanje, a trenutno Lojd, uz Bogdana ne može da računa računa na Krisa Dana (koleno), Danila Galinarija (članak), Onjeka Okongva (stopalo) i Režona Ronda (koleno).



tagovi

Bogdan BogdanovićŠarlot HornetsLamelo BolAtlanta Hoks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara