Uroš Trifunović (©MN Press)
Uroš Trifunović (©MN Press)

Trifunović o ključu preokreta: Složili smo se da moramo da tučemo

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.01.24. | 23:28

"Nakon toga nas je igra nagradila u napadu da pogodimo šuteve. Neverovatna pobeda, veoma bitna za nas", rekao je košarkaš Partizan Mozzart Beta

Košarkaši Partizan Mozzart Beta su napravili najveći preokret u klupskoj istoriji na evroligaškim terenima, nadoknadili 24 poena minusa i savladali Makabi u krcatoj Štark Areni.

Čitava ekipa je odigrala fenomenalno drugo poluvreme, kako u napadu, tako i u odbrani, a jedan od onih koji su se najviše borili i odigrali bitnu ulogu definitivno je bio i Uroš Trifunović.

Izabrane vesti

Proveo je skoro 28 minuta u igri, postigao osam poena, uz pet skokova i izgarao u odbrani.

"Složili smo se da moramo da tučemo, izašli smo s tim razmišljanjem u glavi i na svu sreću, pobedili smo. Najdraža pobeda u sezoni. Ista situacija kao protiv Fenerbahčea, samo su uloge bile obrnute. Znali smo da utakmica nije gotova, iako smo slabo otvorili. Razgovarali smo na poluvremenu, bilo nam je jasno da moramo da izađemo sa boljom energijom, to smo i uradili. Neverovatna pobeda, veoma bitna za nas", rekao je Trifunović za Mozzart Sport.

Šta se pričalo u svlačionici na poluvremenu?

"Samo da bijemo. Ne smemo da dozvoljavamo lake poene njihovim igračima, da igraju bez pritiska i nakon toga igra nas je nagradila u napadu da pogodimo šuteve", zaključio je Trifunović.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetUroš Trifunović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara