Uroš Trifunović i Željko Obradović (Starsport)
Uroš Trifunović i Željko Obradović (Starsport)

Trifunović pred gostovanje u Železniku: U seriji su poraza, ali prilično su nas namučili u prvom susretu

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.02.22. | 11:48

"FMP je dalje ekipa koja je imala deset pobeda u prvom delu takmičenja", rekao je mladi igrač Partizana

Još samo jednu utakmicu odigraće košarkaši Partizana u ABA ligi, a onda će sve misli usmeriti ka borbi za prvi trofej u sezoni na Kupu Radivoja Koraća. Crno-beli će u subotu od 19 časova gostovati u Železniku ekipi FMP, koja je u prvom delu sezone bila pravi hit na Jadranu. Trenutno su Panteri u seriji od pet poraza, ne znaju za pobedu u 2022. godini - ali taj podatak ne sme da opusti četu Željka Obradovića.

Izabrane vesti

"Treba da nastavimo da igramo kako smo igrali u poslednjoj utakmici protiv Andore. FMP je ekipa koja je tokom cele sezone igrala veoma dobro i protiv nas su odigrali veoma dobru utakmicu", rekao je Obradović. "Sa maksimalnim respektom idemo u goste i da probamo da ono što je bilo dobro iz utakmice protiv Andore ponovimo i odigramo dobar meč”.

Bek crno-belih Uroš Trifunović se dobro seća prvog međusobnog duela sa ekipom Nenada Stefanovića kada je Partizan u dvorani "Aleksandar Nikolić" slavio rezultatom - 74:69.

Kao i uvek, neugodan protivnik za nas iako se nalaze u seriji poraza. I dalje je to ekipa koja je imala 10 pobeda u prvom delu takmičenja i poprilično nas namučila u prvom delu prvenstva na domaćem terenu. Treba da uđemo fokusirani u tu utakmicu, da se na ovom još jednom treningu spremimo i damo sve od sebe“, istakao je Trifunović.

Ulaz u halu će odlukom domaćeg tima biti moguć samo za vlasnike godišnjih karata FMP-a, sponzore domaće ekipe i deset članova delegacije KK Partizan, kako je naznačeno u propozicijama lige.

Partizan trenutno ima skor 15-3, a tim iz Železnika 10-7.



tagovi

Željko ObradovićAleksandar Trifunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara