Najnovije vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

/ Izvor: mozzartsport.com

Trinkijeri: Izvukli smo najtežu grupu

Vreme čitanja teksta: 1 minuta

Ocena trenera Partizana

Trinkijeri: Izvukli smo najtežu grupu

Hladan tuš za crno-bele na žrebu za Evrokup. Pakleno tešku grupu izvukao je Partizan, moraće dobro da se potrudi da bi izborio prolaz u drugu fazu takmičenja.

Srpski klub će imati za rivale rusku Lokomotivu, litvanski Ritas, turski Tofaš, francuski Limož i italijansku Veneciju. Opšta procena je da je ovo najteža grupa prve faze Evrokupa, a sa njom se slaže i trener Partizana Andrea Trinkijeri.
Izvukli smo najtežu od četiri grupe. Naši protivnici su klubovi koji imaju bogatu istoriju i veoma jake timove. Pored toga, očekuju nas i teška putovanja. Ali, ići ćemo kroz takmičenje korak po korak“, rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Partizan je prošle sezone došao do druge faze Evrokupa, a šansu da se plasira u četvrtfinale izbio mu je iz ruku Ritas pobedom u Beogradu. Sada će Parni valjak imati priliku da mu se revanšira.

Takmičenje u Evrokupu počeće 1. oktobra, a raspored utakmica će biti naknadno objavljen. Sistem je isti kao lani: prve četiri ekipe iz grupa idu u drugu fazu, a u njoj po dve najbolje iz svake grupe će se plasirati u četvrtfinale.

Foto: Starsport

Komentari 26

Veličina slova

Ostale vesti

Uživo
Najava mečeva