REZZIME DANA (ponedeljak): Turkmenistanci uglavnom uspešni, odlično prošle i simulacije

Vreme čitanja: 3min | pon. 20.04.20. | 23:11

Pogledajte ko vam je 20. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

BRAJTON (SIMULACIJA) - LIVERPUL (SIMULACIJA) (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:1
Jedan gol u simulaciji na "Ameksu" bio je dovoljan da se večeras zaokruži dvojka na Liverpul. Redsi su došli do prednosti zasluženo tokom prvog poluvremena, a uspeli su da je sačuvaju sve do samog kraja. Morali ste da drhtite do poslednjeg zvižduka, ali je dobitak ipak proslavljen.

MERV - AŠHABAD (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:1
Minimalnu pobedu danas upisala je i ekipa Ašhabata, koja je opravdala ulogu favorita i u gostima savladala Merv. Bio je ovo drugi uzastopni trijumf ovog tima, koji je tako iskočio na treće mesto na tabeli – 0:1 (0:1). Pročitajte opširnije u izveštaju.

AHAL - SAGADAM (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0
Pobeda protiv Netbičija, a potom i protiv Merva, dale su krila Ahalu da dođe i do treće pobede na domaćem terenu u ovoj sezoni turkmenistanskog šampionata. Prilično sigurnom igrom je danas poražen i fenjeraš Sagadam, pa Ahal ostaje na prvom mestu sa utakmicom manje od svih ostalih – 2:0 (1:0). Pročitajte opširnije u izveštaju.

GALATASARAJ (SIMULACIJA) - TRABZON (SIMULACIJA) (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 3:0
Izuzeno dominantan bio je Galatasaraj u ovoj turskoj simulaciji. Već nakon prvog poluvremena, legendarni klub iz Istanbula imao je minimalnu prednost, a sve je zapečatio tokom drugog dela igre sa još dva pogotka. Novi dobitak je upisan.

KONJA (SIMULACIJA) - RIZE (SIMULACIJA) (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 3:0
Druga "turska" simulacija i drugi dobitak. Identičan rezultat kao na susretu Galate i Trabzona videli smo i na duelu između Konje i Rizea. Ruku na srce, ovde nije bilo golova u prvom poluvremenu, ali se domaćin raspucao u drugom i doneo vam novu radost.

BUDAJNIK - BEREŽINSKIJE LISI (tip bezh 1, kvota 1,80) - rezultat 9:2
Poptuno je Budajnik uništio Berežinskije u duelu Minsk lige u hokeju u Belorusiji. Četiri gola u prvoj trećini, pa četiri u trećoj, dovoljno je bilo za pravi debakl gostiju, koji su koliko-toliko pristojnu igru prikazali samo tokom drugih 20 minuta kada je na semaforu pisalo 1:1, naravno, za taj period.

SAN LUIS - GVADALAHARA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:0
Raspoloženje na kraju današnjeg dana popravili su vam i Meksikanci. Pošto fudbala nema, tamošnji klubovi bacili su se u virtuelni svet, gde se trenutno igra "FIFA 20" turnir. Domaći San Luis tako je danas bez ikakvih problema savladao Gvadalaharu, sa dva pogotka postignuta u prvom poluvremenu, te vam tako zaokružio sasvim solidan ponedeljak.

PRECRTANO

NEBIČI - ENERGETIK (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:2
Ovaj par u Turkmenistanu nije vam doneo osmeh na drugi dan Vaskrsa. Nebiči je bio blagi favorit protiv Energetika na domaćem terenu, ali je nakon nerešenog prvog poluvremena dopustio gostu da postigne pobednički gol u drugom i tako vam sruši sve snove o dobitku. Pročitajte opširnije u izveštaju.

NEKAHSA - PUEBLA (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:1
Danas ste se opredelili i za "FIFA 20" ligu u Meksiku, ali niste bili te sreće da dođete do dobitka. Puebla je bila veliki favorit, čak je i vodila na poluvremenu, ali je Nekahsa ipak odlučila da vam pomrsi račune i obori tikete ovog ponedeljka. Za to je bio dovoljan samo jedan gol.

PELE VORIORS - RUB KAZANJ (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:3
Umeo je Pele tokom prethodnih nekoliko dana i da vas obraduje, ali i da vas razočara, a večeras smo nažalost videli ono drugo. Jesu Ratnici bili blagi favoriti u okršaju sa timom iz Kazanja, ali ih je koštalo katastrofalno odigrano prvo poluvreme, gde su primili dva gola. Popravili se u nastavku jesu, ali ipak nedovoljno za keca i potpuni preokret.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara