Najnovije vesti

Trinkijeri traži od Partizana da mu isplati aktuelnu sezonu

Vreme čitanja: 2 minuta

Andrea Trinkijeri (©MN press)

Italijanski stručnjak želi i punu nadoknadu za poslednja dva meseca prošle takmičarske godine

Andera Trinkijeri i Partizan razišli su se početkom jula kada je italijanski stručnjak zatražio raskid ugovora koji je trebalo da traje još jednu sezonu. I pored tadašnje želje da nastave saradnju, crno-beli ipak nisu stali na put Trinkijeriju u nameri da napusti klub iz Humske, pa se činilo da je stavljena tačka. Međutim, izgleda da nije...

NBA: (1,50) Boston (13,0) Vašington (2,95)

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, aktuelni trener Bajerna podneo je tužbu protiv Partizana za isplatu razlike u ugovoru koja je nastalala zbog različitog tumačenja preporuke Evrolige (organizatora Evrolige i Evrkupa) da se primanja igrača i članova stručnog štaba u poslednja dva meseca prošle sezone revidiraju s obzirom na to da se nisu igrala takmičenja zbog pandemije korona virusa. Ali, Trinkijeri se ne zadovoljava time, već u tužbi zahteva i naplatu kompletne aktuelne sezone u kojoj je trener drugog kluba.

IZBOR UREDNIKA

Italijanski stručnjak u novembru 2018. godine. Tada je s njim došao i Vlado Šćepanović kao prvi asistent u stručnom štabu. U sezoni 2018/19 Partizan je s Trinkijerijem na klupi uzeo Kup Radivoja Koraća, a bio je i polufinalista Jadranske lige, odnosno finalista Superlige. Naredna, odnosno takmičarska 2019/20 imala je potencijal da bude istorijska. Partizan je imao obezbeđeno prvo mesto u Jadranskoj ligi, ali i prednost domaćeg terena u Evrokupu do kraja takmičenja, a u rukama i pehare za osvajače ABA Superkupa i Kupa Radivoja Koraća. Ali, onda se desila pandemija korona virusa i sezona je prekinuta.

Trinkijeri je zatim odlučio da prihvati ponudu Bajerna i saradnja je završena...


Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva