Trinkijeri: Važno je da sutra ponovo osetimo energiju sa tribina kao u sredu

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.01.20. | 13:34

Strateg Partizana ističe da će biti veoma teško doći do pobede protiv direktnog konkurenta u borbi za vrh

Nakon sjajne pobede i jedne od boljih utakmica koje je Partizan odigrao u poslednjih nekoliko meseci protiv Virtusa iz Bolonje, crno-beli moraju da skrenu fokus ka narednom susretu. A on će biti poprilično važan, pošto u Beograd pristiže ekipa Cedevita Olimpije, koja je u prvom delu sezone uspela da upiše veoma ubedljiv trijumf protiv sastava Andree Trinkijerija u Ljubljani. Nema sumnje da će crno-bela četa želeti revanš, ali biće teško ponoviti energiju iz susreta odigranog u sredu.

Izabrane vesti

Još nakon meča sa Virtusom, Andrea Trinkijeri je na konferenciji za medije naglasio da će biti jako teško „upaliti motore“ protiv Cedevita Olimpije, nakon sjajne partije u Evrokupu. Danas je samo ponovio isto to, i pozvao navijače da se priključe njegovom timu.
„Pred nama je utakmica od velikog značaja za obe ekipe. Dolazi nam Cedevita Olimpija, tim od kojeg smo izgubili u prvom delu sezone i ekipa koja se bori za najviši plasman u ligi. Zbog toga, suvišno je govoriti koliko će biti važno da onu energiju koju smo na terenu i tribinama Arene videli u sredu, da vidimo ponovo sutra“, rekao je Trinkijeri.

Inače, karte za utakmicu se već nalaze u prodaji, a cene se kreću od 200 dinara za Nivo 400, pa do 5000 dinara za pojedinačna mesta u loži. Deca startosti do 14 godina mogu prisustvovati utakmici potpuno besplatno, uz preuzetu ulaznicu, dok deca koja imaju do sedam godina mogu da uđu i bez karte, ali bi onda sedela u naručju roditelja ili pratioca.

O važnosti predstojećeg duela govorio je i Nemanja Gordić, koji ističe da je Cedevita Olimpija tim pun iskusnih igrača, ali da pored svega toga želi pobedu njegovog tima.
„Oni su tim koji ima dosta iskusnih igrača. To su momci koji su igrali velike utakmice i osvajali dosta trofeja do sada. Sigurno je da znaju kako se igraju ovako važni mečevi. Sa druge strane, verujem da ćemo biti u stanju da odigramo slično kao protiv Virtusa, sa velikom energijom i da ćemo uz podršku naših navijača uspeti da dođemo do pobede“, rekao je Gordić.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara